perjantai 28. lokakuuta 2022

NATO-ryssä-Ukraina

 https://counter-currents.com/2022/10/questions-on-nato-russia-ukraine/


Siinä ^  on oikein hyvä kirjoitus tuosta asiasta. Ei minkään vitun nuijapäätä ihailevan imbesillin kirjoittama kuten niin monet jutut on mutta jonkun jolla EI ole pää putiinin perseessä.

Ryssät on imperialistisia sikoja plain and simple. Eikä siihen mitkään kiertelyt ja kaartelut ja sölkötykset  ja asian kaunistelut auta. Ne on PAHOJA luihin ja ytimiin ja aina olleet.

Aivan absoluuttisen KAMALA rotu ja maa ja paikka. Pahuuden tyyssija ja pesäke, ja joka tulisi pyyhkiä Maan pinnalta niin pian ja niin TOTAALISESTI kuin on ikinä mahdollista.


Ja tuo on TODELLAKIN totta että ryssät on saaneet olla aaaiivan liian kauan aaaiivan liian rauhassa siellä saastaisella Saatanan tunkiollaan eikä ole ikinä(!) joutuneet siihen mitä kutsutaan vastuuksi, kaikista pahoista teoistaan. Joita on karttunut jo kuin muslimeille ikään. Ja karttuu samassa tahdissa kellon sekuuntiviisarin kanssa.


Jär-vitun-kyttävä paskaläjä on kyseessä ja ihan ihka oikea todellisuudesta erillinen ja irrallinen naurettava läskipäinen pikku diktaattori ja näennäis keisari.

*

Tässä on vielä jos kiinnostaa, Doitche Wellen dokumentti aiheesta, jota en ole vielä katsonut kuin noin 20 min kun en haluaisi katsella tuota tunkkaista likaista rutiköyhää ja sielutonta korutonta kamalaa karua ryssäin ja ympärysmaidensa kurjaa vitun helvetillistä rotanpaskaa YHTÄÄN. Mutta laatu dokkari kyllä. Tuo oli hyvä kanavakin muuten aikanaan ihan TV:ssä, Deutche Welle, ja sellainen ohjelma kuin "Euromax" oli  hyvä. Siihen aikaan, mutta se oli sitä aikaa.

https://www.youtube.com/watch?v=3K7bWTSnxU8&ab_channel=DWDocumentary


Mainitsen vielä että VITTU  mikä saatanan SAATANA, mikä absoluuttinen vitun verta nokastaan kerjäävä superkusipää vitun rotanpaska puoli ryssä puoli ählämi superluihu kusiaivo vitun demoni se nimeltämainitsematon vitun sosiopaatti sieltä jostain superkurjalasta mikä aukoo piip-slamistista aasinpaskapäätään nuijapään puolesta ja mikä nyt muistaakseni uhkaili itsekin Ukrainaa ydinaseilla ja käskikö hävittää polttamalla kissat ja koirat ja lapset jne, se parrakas paskapää. SE kannattaisi ottaa tikun nokkaan, se demonin pää, ras-al-ghul.

Eli siis Amerikan kannattaisi POMMITTAA se vitun ällöttävä naurettava machoileva pikku avannepussi tästä ulottuvuudesta takaisin sinne pimeisiin helvetin dimensioihin mistä se on nostettu tänne keulimaan alunperinkin. SAIRASTA ja aivan yhtä TYPERÄÄ ali-ihmis väkeä.


YÖK.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti