perjantai 28. lokakuuta 2022

Ukkolan kolumni taas

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ffacf2d1-7150-4aee-a120-18b74a68f95a


Kappas vain niin, tuo akka saa kirjoitettua ihan asiaa.


Oikein hyvä että joku edes puolijulkinen uskalsi jotain tästä viiiihdoin sanoa !!  Ja kun suomesta on kyse niin kuinkas muutenkaan  ja kuinka ollakaan, sen täytyi olla sitten nainen. Vitun tussut saatana.

Siis te vätysmiehet, julkisuus täynnänsä äijää ja kukaan ei saatana uskalla halaistua sanaa sanoa kun maailma palaa ympärillään, niinsanotusti. Ei oikeasti. Ei maailma ole tulessa mutta ihmisten apinanmielet on.


Ja tuo on muuten loistava kuvaus, en tiedä miksen itse tullut juuri noin asiaa tiivistäneeksi, mutta tuo KAIKKI on nimenomaan "nöyryyttävää pelleilyä" !  Hahaa tismalleen, se on sekä nöyryyttävää ETTÄ pelleilyä.

Se on asian yksi ideakin, vaikutusvaltaiset tahot, sanotaan nyt että esim.. kuvitteelliset.. juutalaiset ja saudit ja kinkit ja ryssät yms.. nauraa partaansa siellä varjoissa kun valkoiset idiootit kyyristelee paniikissa ja pelleilee mukana kuin olisimme kiinassa tai pohjoiskakkalassa tjns helvetinmaisemassa. 

HÄVETKÄÄ !!


Vittu vittuun sinun työsi jos se on totuudenpuhumisen hinta. Se ei ole edes mikään hinta.

Ja KAIKKI sellaiset vitun näädät tulee vääjäämättä puhdistaa muutenkin riveistämme pois jotka antaa toisia kommunistisesti "ilmi"  ja antaa fudut työntekijöille joilla on käärmettä korkeampi ÄO ja jonkinlainen moraalinen segmentti itsessään. SELLAISET   ON  todellakin todellisia sielun ja kansan vihollisia ja niistä ON pääs-tä-eroon.


Absoluuttisen pöyristyttävän kuvottavaa alhaista naurettavaa(!!) paskasakkia.


Tuollaiset vitun seinähullut lahopäät "opiskelijat" pitäisi lähinnä kerätä nippuun ja piestä jollain kepeillä hengiltä, kuin kuutit konsanaan. Joiden pieksentää taas en suvaitse enkä ymmärrä. Mutta kommarien pieksentä on vain tarpeellinen rupeama, ennenpitkää.

Te olette viivyttelleet sen kanssa tähän asti, sitten 1945, ja sen takia olemme tässä ultrakuvottavassa paskasuossa missä olemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti