sunnuntai 30. lokakuuta 2022

ilmastovouhka

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e1a612d6-6465-4207-958e-831a42bf502a


LOPETTAKAA TÄMÄ VITUN PASKA !!!


Saatanan kirotut kusipäiset viheliäiset jästipäiset vitun imbesillit kusipäiset muulit jumalauta.

Eikä KUKAAN ole tilannut tai halunnut tai hyväksynyt mitään HELVETIN "vihreää siirtymää" !! Ei KUKAAN.

Ei yksikään kukaan, TE "vallassaolevat" sitä yksin vouhkaatte ja pakotatte ja mainostatte ja tuputatte ja junttaatte ja "lobbaatte" ja puollatte ja tyrkytätte ja märehditte jne jne ad nauseam ja absurdum. Ja sabotöörit vihreät tietenkin, joiden tavoite on TUHOTA läntinen sivilisaatio, sanan ja ilmaisun ja KAIKEN vapaus ja tiputtaa länsimainen ylivertainen valkoinen Arjalainen IHMINEN neekerten ja muiden kurjien vitun villieläinten barbaariselle ultra rutiköyhälle, helpostihallittavalle, tasolle.

Siinä KAIKKI. Mitään muuta tässä kuviossa ei OLE. Kuin siis harhoissanne ja mainosvideoissanne jne jne. Propagandassa.


Te teette kai yhtä maailmanhistorian suurimmista "rikoksista" !! Ei  paha...


Ja huomatkaa hoi polloin pölvästit, HUOMATKAA, kuinka tuossakin TAAS asetellaan ITSE tuo kysymysten ja sanojen ja ajatusten lähtökohta ja muoto :  "Jos haluamme saavuttaa kunnianhimoisemmat ilmastotavoitteet, meidän on todennäköisesti investoitava..".. tuo on todella alkeellinen ja yleinen manipuloinnin ja johdattelun ja kontrolloinnin metodi joka ilmeisesti teihin heikkoälyisiin ja hermoisiin tehoaa, ei kai sitä yhä edelleen käytettäisi, kuin verkkoja ja köysiä eläimiin. Yksinkertaista mutta tehokasta.  Jollei se siis tehoaisi.

Mutta kuka ensinkin on "me" ? Ja tuossa puhutaan TAAS siihen sävyyn ikäänkuin tälle kaikelle ei olisi MITÄÄN vaihtoehtoa, esim vain junou.. olla tekemättä yhtikäs MITÄÄN. SE ei suinkaan saa olla vaihtoehto vaan "jotain pitää tehdä!" - joka on pikkusielujen iänikuinen sotahuuto.

Reppanoiden rääkynää.

Rasittavaa narinaa suoraan helvetistä, paholaisen perseestä.

KUKA tai MIKÄ "teitä" on ylipäätään alunperinkään KÄSKENYT alkamaan johonkin  VITUN (!!!!) "ilmastotalkoisiin" saatanan kusimulkku ?!?! Ja MIKSI teillä ON "kunnianhimoisimpia tavoitteita" ?!??! Ei maltillisemmat tavoitteet olisi vaihtoehto ?

Ilmeisesti ei, ilmeisesti järjellisintä on vain käydä kokonaisen P L A N E E T A N ilmaston ja sään ja  lämpötilan kimppuun, ikäänkuin teillä olisi siitä kokemusta ja ikäänkuin se olisi edes kaukaisesti, edes kuvitteellisesti, mahdollista.

Vitun vittupää vatipäät imbesillit madot.


Ja hei, jos se vitun "ilmasto" teitä niin  hiertää  ja kiinnostaa älykääpiöt, niin mitä jos vitun paskarodut LAKKAISITTE sen vitun loputtoman absoluuttisen  tolkuttoman ja äimistyttävän sieni-itiömäisen loputtoman järisyttävän vitun lisääntymisenne ?!?!?

SE voisi oikea jo  JOTAIN saada aikaankin ja tehdä "maan kantokyvylle",  jota luoja ei osannut sovittaa TIETENKÄÄN (!!ttsshh!) sellaisiin skenaarioihin joihin byrokraatit kuitenkin yltävät kokouksissaan ja palavereissaan joissa on mukana myös muslimeita ja neekereitä (!! lol! hahaa). Selvähän se.

Kumpa luojalla olisi yhtä järkevä ja kauaskantoinen ymmärrys ja näkökyky kuin maallisilla ihmisjumalilla eli vasemmistokommunisteilla ja juutalaisilla näätädemoneilla ja muilla kaikilla vitun  kusisilla kusipää byrokraateilla !!  Aatteleppa !


Eniwei, aivan ..aivan siis absoluuttisen vitun JÄRKYTTÄVÄÄ että tämä sama Saatanan paska(!) saa yhä vain edelleen jatkua ja edetä !!  Jukolauta vittu;  tehkää nyt  joku  VITTU  jotain tälle asialle !!! 

PYSÄYTTÄKÄÄ tämä mielisairas julma ja säälitön ja julkea ja pöyristyttävä kusipäinen kommunistien tuomiopäivän KULTTI ja juoni !! Eikö teistä nyt VITTU ole edes saatana SIIHEN ?!?!? VITTU !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti