lauantai 8. lokakuuta 2022

"Journalistit" ym

 Lainaan sellaisen yksinkertaisen havainnon lemppariblogailijaltani, muinoin blogissaan olleen asian, mikä tässä tuli mieleeni ja mikä on pitänyt kirjoittaa tänne kauan sitten ylös. Alkakaa tarkkailla asiaa ja  huomaatte tämän ennenpitkää tai välittömästi. Ja muistutan ITSE omin sanoin ensin että tuo mitä kutsutaan"lehdistö / journalismi / printtimedia"  jne käsitteillä ja nimillä ja nimisanoilla jne, on peräisin tuossa wanhassa muodossaan noin 1800-luvulta ja lopulta toki sen yhden hepun kirjapainosta, mutta se on ensinnäkin asia joka kannattaa ymmärtää ja muistaa, eli että ne  ovat jo SIKSIKIN "reliikkejä", muinaisia ja ajastaanjääneitä, mennyttä maailmaa.

Mutta sitten itse tuohon  asiaan. Eli lehdistön jäsenet / journot jne on uskomattoman pelokkaita ihmisiä, paskahousuja, ja sitä sellaista "konfrontaatioita" välttelevää sakkia. Näin ON. Mutta sen sijaan että ne itse kykenisivät kohtaamaan asioita esineitä olentoja ongelmia jne "silmästä silmään" ja jopa tekemään asioille jotakin, ne sen sijaan yllyttää meidät kaikki muut taisteluun keskenämme. TÄMÄ on se mitä "media" tekee noin 24/7 - tauotta - eli usuttaa milloin ketäkin ja mitäkin, minkäkin ja kenkäkin kimppuun. Exklusiivisesti ja tauotta. Ne on kuin niitä sellaisia vitun näätiä mitkä ala-asteella huuteli aina jos jossain puhkesi taistelu, siinä vieressä jotain "tappelu!! tappelu! tappelu!! TAPA SE!" jne. Media on NIIDEN vitun pikku nörttipaskojen mulkkujen sellainen syöpämäinen kaikkialle levinnyt .....muunnelma ? Versio  ? Tekele ? "Printti" ? 


Samoin "media"  on JUUTALAISTEN VALHEIDEN imperiumi. Ottakaa ihan rauhallisesti ja olkaa tyyyyynen rauhaisia, vaikka tässä mainitaan "juutalaiset", ei teidän tarvitse sen enempää panikoida kuin juosta ja hypätä ikkunastakaan edes ulos tai soittaa skoudeille. Asia vaan ON niin että juutalaiset haluaa peittää VALHEILLA koko maailman, koska ?.... koska sellaisia juutalaiset ON. Ne on mulkkuja, ne on satanisteja.

Ja jos joku aivoton tollo joskus kysyy sinulta jos saat sanottua jotain "juutalaisvastaista" joskus jossain ja saat tuon vitun idioottien silliparven kimppuusi, että "AI JAA!!?? Ai miten NIIN juutalaiset on satanisteja!?!? HÄH ?!?!" tjns, niin nin vastaa sellaiseen vain yksinkertaisesti ja rauhaisasti että "juutalaiset absoluuttisesti ja mustavalkoisesti, ´kategorisesti´, ja siitä ylpeänä, kieltäytyivät hyväksymästä Jeshuaa ja hänen ´viestiään´ ja häntä an sich, edes esim siksi ´messiaakseen´, sen lisäksi(!), ikäänkuin tuo ei jo riittäisi ja olisi tarpeeksi typerää pahaa ja mulkkua, ne saatanan nilviäiset jyrsijät torakanpaskat juonivat Jeshuan kuoliaaksi ja saivat ne vitun Italiaanot apinanmulkut tekemään murhansa puolestaan, tämä kaikki yhteensä ja kaikki tekonsa sittemmin, tekee juutalaisista kiistämättömän satanistisia, kiitos".

Ja mainitsen TÄSSÄ(!!) ja NYT ja samalla että jos joku tai te kaikki, ei ole, ette ole, vielä hoksanneet niin minä kirjoitan tietyt asiat punaisella korostaakseni merkitystään saatanallisenaPunainen on PAHUUDEN väri joten tämän takia käytän punaista korostusväriä PAHOISTA asioista esineistä ja olioista. Samalla minä "aivopesen" SINUA, tämä kaikki PAINUU alitajuntaasi ja nämä koodaavat tyhmiä liattuja apinanaivojasi ja ylikirjoittavat sinne upotettuja valheita ja kirjoittavat vanhan paskan tilalle uutta ja puhtaampaa ja realistisempaa viisaampaa älykkäämpää tarkempaa ja totuudenmukaisempaa sisältöä.


Mutta eniwei. Tämän halusin tuoda nokkanne eteen ja mielenne sisään. Lehdistön rotat osoittelee ympäriinsä ja sanoo että "katsokaa tonne!! ..ettekö TE haluaisi TEHDÄ ASIALLE JOTAKIN?!?" ja sitten johonkin muualle ja sanoo että "eikö TUO olekin toruttavaa ja kamalaa ja pahaa..?!...." jne jne.

Ne ei osaa mitään muuta kuin yrittää aloittaa tappeluita siellä täällä, saatanan vitun alkeelliset paskahousut näädät.

"Divide et Impera"


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti