tiistai 18. lokakuuta 2022

Tulituksen puolesta

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7bbea581-aea4-44e0-9237-b20750e789f7


Hah.  Ensinnäkin itse "päätös" on tietenkin ja tottakai oikea ja hyvä, mutta että suomalaiset vitun kusipäät kehtaa saatana mankua kommenteissa kun ovat pahoillaan etteivät saaneet taas kiellettyä joltakulta muulta jotakin. Vittu mitä VITUN paskapäitä te olettekaan jumalauta. Vitun ääliöt mäntit saatana. Haistakaa  vittu.


Ilonpilaaja on teistä alakanttiin sanottu. Kaiken hauskan ja kaiken vapauden ja kaikenlaisen elämänsisällön vihollisia olette. Kipeitä kissoja.


Aivan äimistyttäviä rääpäleitä. Ilemisesti eivät itse edes aidosti ymmärrä sitä. Ihmettelevät vain kun "viha yhteiskunnassa lisääntyy"; heit typerä molopää, TYHMYYS ÄRSYTTÄÄ ja se että tyhmät mulkut yrittää RAJOITTAA toisten olemassaoloa !! Kuinka tämä voi olla jotenkin hankala ja vaikea käsittäää ?!? Teillä EI OLE mitään erityislupaa ja oikeutta ärsyttää ja selvitä siitä kuin koira veräsjästä.


En tiedä mitä edes sanoa tuohon että EeUu on aikeissa käydä tämänkin asian kimppuun. KOSKA te kykenette vetämään piuhat irti eeuusta ?! Mikä tässä kestää ?! MIKSI sodassa taisteltiin "itsenäisyyden" puolesta ?!

MIKÄ teitä ihan tarkalleenottaen vaivaa ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti