sunnuntai 2. lokakuuta 2022

Luxusmuotivideo

 https://www.youtube.com/watch?v=RuLAOfWWgxE&ab_channel=WallStreetMillennial



Mielenkiintoinen video. Ja aihe sinänsä. Ainakin minulle. Mielenkiintoista triviaa minusta, olen joskus aatellut alkaa muoti /  vaatesuunnittelijaksi.  Ja jos sellaiseksi edelleen tulisin, OLISIN(!) suomen SE disainer, no question about it. Mutta eniwei.


SUURIN OSA kaikesta muodista on ihan täyttä ja tyhjää ja ärsyttävää ja myötähävettävää noloa ja täydellisen totaalista hirvittävää paskaa. Lahjatonta keskinkertaista ei-inspiroitunutta ja mitätöntä ja yksinkertaisesti ihan helvetin RUMAA.


Mutta tuo vitun haut kytyyr, eli "haute couture" maailma on ihan oma paskaläjänsä, jota olen aina inhonnut ja ällönnyt lähinnä, toki sielläkin voi yksi tuhansista vaatteista olla jooootenkin khuul ja jos oikein harvinainen säkä käy niin jopa ihan realistisesti päälläpidettävä, mutta harvemmin näin on. Yleensä se on joku omituinen ruma kummajainen joka on kuin toisen planeetan viemärihylkiöiden seasta poimittu onnekas joka on päässyt Maapallon "estraadeille" esiintymään tyhmissä vetimissä, jotka siis on yleensä jotain leidi kakkaläjän tyylistä typerää lähinnä vittuilua tyyppistä mielisairasta absurdia sontaa ja pelkkää silkkaa roskaa. Joka pitäisi lähinnä heittää lokeille nypittäväksi. Tyyliin, "tyyliin" hah, lihaa ja kahvipaketteja päällä tai jokin vitun autonrengas vyönä ja Afrikkalainen saviastia päänpäällä ja hitsaajanlasit silmillä ja kondoomit sukina ja joku Armaanin kultavitja ehkä ranteessa. Vittu "shiiiiissh" kuten nykymulkut sanoo. Käsittääkseni.

KomsiiKomsaa. Lähdin sanomaan kai vain että katsokaa tuo video, se on lyhyt älkää pelätkö, en minäkään jaksa kovin pitkiä filmejä yleensä. Elleivät ole poikkeavan mielenkiintoisia. Ehkä dokumentti pyramiideistä ja / tai penixistä tjns voisi olla jaksettavaa. 

Ja kai sanoisin myös että yritetään kaikki tahollamme tuoda tuota naurettavaa Veebleniläistä elitismiä ja muuta vastaavaa nirppanokkaisen äklöä vähän alemmas ja olla tukematta sitä. Toki minullakin on kallis maku ja omistan mm Armanin yhden vaatekappaleen ja en omistakaan juuri mitään "huonoa" mutta en myöskään tykkää olla mikään disainerien mainoskyltti, sitä kannattaa ehkä välttää. Vaikka jos se toimii niin se toimii.


Mutta absoluuttisia käärmeenmulkkuja ovat kyllä tuon(kin) alan toimijat ja ihmiset. Hävetköön.

Ja kuulutan taas tätäkin asiaa, että eikö noita vaatteita ym jumalauta TODELLA VOISI tehdä ihan  jossain paikallisesti EIKÄ kiinassa jne ?! MIKÄ siinä on niin ylipääsemättömän vaikeaa ?!?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti