keskiviikko 19. lokakuuta 2022

Arkkitehtuurista vähän

https://www.etuovi.com/kohde/541893?utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_etuovi_ohjausboksi_kohteet&utm_content=kohteet-most-viewed


https://www.etuovi.com/kohde/20838225?utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_etuovi_ohjausboksi_kohteet&utm_content=kohteet-most-viewed


^^  Siinä on arkkitehdin kyvyttömyydet teille. Ei kovin vaikeaa tehdä jotain tuollaista oikeasti KAUNISTA ja miellyttävää. Tuo wanha on toki jo sangen wanha ja rapistuva ja siinä on jo asuttu ja siellä on jo alkuperäisten asukkaiden energia ja haamut mutta siitä joku megarikas voisi remontoida oikein komean oman tukikohdan ja mikä sijainti ! Jumalauta. Aivan par vitun excellance ! Ja upea se jokin iso valkoinen hehkuvan punakattoinen julkinen rakennus siinä lähistöllä. SIINÄ on jo melko komeaa ja mikä sijainti taaskin. Tuo uudempi talo taas on ylivertaisen komea ja hygieeninen ja puhdas ja moderni eikä mikään ränsistyvä mörskä. Molemmat komeita. Ei se olisi tuon vaikeamapaa jos olisi muuta kuin kusta päässään ja jos omaisitte sielua ja visiota.


Vitun muulit.





Toisaalta ei Windows Paint kai voi itseasiassa tehdäkään noita muotoja, kyllä ne on pelkkiä kantti x kantti neliöitä ja laatikoita ja kuutioita totisesti mitä sillä voi piirtää.

Sori tästä.



Tässä vielä yksi kuva jonka olen tallentanut kun oli aikeenani tehdä kuvakollaasia kauniista moderneista suomalaisista taloista ja miljöistä. En tiedä mistä tämä on mutta tämä on modernismia sillä KAUNIILLA ja miellyttävällä tavalla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti