sunnuntai 30. lokakuuta 2022

Intian apinamies ja illuminaattien suursuunnitelma

 https://www.youtube.com/watch?v=PmVq_lL3_0M


Tuon ^ pitäisi viedä videoon jota tässä haetaan. Se on tuo rahaheppu jota en ole katsellut ..sittemmin.

Mutta asiaa puhuu taas. Se uusi hevosennaamainen Intian apina mikä Britanniassa on nyt pääkanisteri, sotki ensin asiat jotta voi ilmaantua paikalle ja tarjota haluamaansa "ratkaisua". Eli tämä perus manipulaation kaava joka tehoaa tuohon idioottien älykääpiöiden silliparveen mikä Hoi Polloi aina on. Luodaan ongelma, saadaan itsestäänselvä ja odotettu reaktio, ja tarjotaan haluttu ratkaisu. Eli manipuloidaan oma tahto imbesillien niskaan tällätavoin hemmetin ovelasti ! YHTÄÄN ei osaa aavistaa tai NÄHDÄ kun te siinä sitä teette ! Ei sitten yhtään ! Jukolauta että olette meinaan muuten ovelia..


Eniwei. Kuten sanoin silloin, se yksi kuolemankokemustyyppi sanoi nähneensä sellaisen tulevaisuuden meille tässä ulottuvuudessa, Tuonpuoleisessa, että vuoteen 2024-5 mennessä täällä vallitsee JO digivaluutta. TUO ^^ käy aivan 100 % yksiin sen kanssa,  ja kaikkialla mihin silmänne käännättekin, puhuu joku vitun paksukorvainen rasvanaamainen vitun byrokraattirotta koiranpaska mafioso "digitaalisesta valuutasta"  kaiken muun Luciferiaanisen uhittelun ja potaskan ohella. Siihen meitä ajetaan ja LUJAA ! Ja ÄKKIÄ !


JOS kysyisitte MINULTA " niimmutta MIX ?! "  ..jaa mitä mix ? .."..niin siis miks ne NYT haluaa tän ? yhtäkkiä ? " ...jaa. Jaa jaa, jaaha ok ok, se johtuu nääs siitä meillä on NYT internet ja täten sanan ja ilmaisun vapautta. Se on se syy. Se ärsyttää pahantekijöitä ja kusipäitä ja Machiavellistisia narsisteja mitä poliitikot ja byrokraatit ja kaikki Beelzebuubin opetuslapset ON. Se INHOTTAA niitä jos lehmät ja lampaat saa pienintäkään elintilaa ja tilaisuutta lähteä laukalle eli "karkuun" eli elämään OMAA ELÄMÄÄNSÄ jonkun ventovieraan pakko-kontrollista..junou ?.. mikä se on se sana ?.. "VAPAANA" ! SE ! Se se on.


V A R A U T U K A A !


Ja kiinnittäkää mielipiteenne oikein pulteilla lattiaan ja liimaa alle, eli ÄLKÄÄ järkkykö vaikka joku vitun "thseka" olisi ovenne takana. Tiivistäkää rivejä ja olkaa enemmän ja suoremmassa yhteydessä omaan puoleenne. Hold Fast !


Jos se on sota niin se on sota sitten. Mutta tämä EI tule olemaan sota "maiden" välillä, vaan Me vs NE. Loppusota.


Me hyvät ja Ne pahat. Tämä ON näin yksinkertaista. Kumpa tajuaisitte, yht´äkkiä, jonkunlaisen omituisen  poikkeaman ja välähdyksen myötä ja ansiosta ja johdosta. Leiskahtakoon tuo hoksauksen salama Teissä Kaikissa.

Nyt ja heti.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti