maanantai 24. lokakuuta 2022

ryssät vihdoin tuomiolle (tai hautaan)

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/77580c39-90cf-4e65-8e26-daa09f741e61


Oi vittu, VIHDOIN,  ihanaa !!


Mainiota, joku muukin kuin minä saa kakakaKAKAISTUA suustaan jotakin paskankin väärtiä ! VITUN PASKALÄJÄT KUSIPÄÄT SAATANA.

Tässä on leikitty tyhmää sittemmin 1945 yhtäjaksoisesti......vain jotta kaiken maailman tyhmät pyöreät tyhjäntoimittaja tätit / ämmät ja aivan yhtä iljettävän tietoisuutta vailla olevat setät, voisivat sitten ihan aaaidosti yllättyä ja lähes jopa pöyristyä(!) ryssien aivan itsestäänselvästä alkeellisuudesta ja tunkkaisesta etovasta pahuudesta yms. Ja siitä että niimpä tosiaan, kappas vain ..taisi jäädä "vilifoimatta" se VITUN kommunismi ! Siinä missä sitä "Natsismia" on parjattu joka SEKUNTI sitten sen suursodan lopun. Aivan TAUOTTA. Ryssien 10 kertaa kuvottavampia tekoja ja -ismejä ja idiotismeja ja järjestelmiä ym ei ole KERTAAKAAN, IKINÄ, puitu. Yhtään. Eikä MISSÄÄN.

Tämän LUULISI olevan aika RÄIKEÄ ja silmillehyppäävä ja ilmiselvä FAKTA ja järisyttävä huUUUTAVA VÄÄRYYS? ?!? junou ? ...

Mutta ehkä ei.



Vitun kääpiöt.



Mutta onneksi edes noissa vitun "Balttian" rotissa on jotain munaa sentään. Toisin kuin näissä selkäruodottomissa poroissa Suomaliassa.



HÄVETKÄÄ !



Ja NYT on aika ryssän vihdoin, VITTU VIIIHDOIN, pysähtyä !! Ja lopullisessti, ja kuin seinään.


NYT !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti