tiistai 1. marraskuuta 2022

Ürittämisestä yms

LINKKI <===


Suomi on kamala ja paska maa, perseestä. Kuten KAIKKI valtiot ja byrokratiat ja niitä kaikki valtiot on. NE KAIKKI on SAATANASTA, mutta älkää minua kuunnelko tai uskoko, jatkakaa vain omaa elämäänne samaan ajattelemattomaan malliin, hyvin te vedätte ! Luci-täti kiittää.


Ensinnäkin, oli ^^ sydäntäriipivä lukea taas tuotakin, en epäile nanosekuntiakaan etteikö se olisi tuollaista häikäilemätöntä rikollista paskaa, sitä se AINA on kun kyse on "julkisesta puolesta" tai byrokraateista tai valtiosta tjns. Jostain minulle ihan vilpittömän aidosti mysteeriksijääneestä syystä valkoiset ei ole sittemmin....no, en osaa kyllä sanoa MITÄÄN tiettyä aikaa, mutta sanotaan että valkoiset ei ole IKINÄ osanneet pysyä a) valtion VIHOLLISENA ja b) pitää toinen TOISISTAAN huolta. Eli olla sitä mitä Jeshuakin enemmän tai vähemmän yritti aikaansaada, te ette pysty NÄIN yksinkertaiseen ja sinänsä "alkeelliseen" asiaan. Te ette ole paskankaan väärtejä, ettekä pohjois-kommarilan alitorakka-kansaa kummempia. Te olette Satanistisia absoluuttisia kusipäisiä verta nenästään kerjääviä mulkkuja ja aivan abysmaalisia juoppoja kusipäitä.


*


Mutta rauhoituttuani nyt vuorokauden, palaan asiaan. MIKSI kaiken pitää suomessa olla AINA tätä ^^^^  samaa toisten kiusaamista ja kyykytystä ja alistamista ja muuta ilkeää ja julmaa pahuuden paskaa ?!?  Osaako joku teistä sanoa ? Ja KAKAISTA suustaan ?! Ja vielä suurempia mysteeri on ..miksi se EI MUUTU ??!?!!? Miksette te kukaan TEE asioille MITÄÄN ?!?!?

Suomi on täynnä kaikkea tuollaista byrokraattiloisten absoluuttista mielivaltaa, kuten sanoin, toimii jopa "ulosottomies" (joka EI OLE siis MIES millään mielikuvituksen venytykselläkään) jumalauta "provikkapalkalla" !! HAhahaa..ei vittu  mikä absoluuttinen persereikä ja banaanivaltio,  te olette ihan oikeasti ihan neekrien tasoa, korean, kiinan, minkä vain vitun kamalan julman Jumalanhylkäämän alkeellisen viidakon. Aivan vitun järkyttävää. Te ETTE OLE VALKOISIA IHMISIÄ ! Te olette yksinkertaisia jäykkäniskaisia julkeita pöyristyttäviä tyhmiä jurakautisia juoppoja vitun varkaita ja kovakouraisia ymmärtämättömiä villi-imbesillejä etatisteja. Satanisteja periaatteeessa ja lyhyemmin sanottuna. Kamalia ihmisiä. Jos teitä EDES ihmisenä pitää.


Siitä luulisi, eikö, että jopa suomalian juoppofintiaanin liitukautisilla aivoilla voisi sen verran kanavoida tietoisuutta tähän ulottuvuuteen että sitä ymmärtäisi ns "yrittäjien", mikä tyhmä nimi ja käsite ja ruma suomalainen sana taas tuokin, MERKITYKSEN ...esim ...mm..emmätiä... vaikka just tyylii "Kansantaloudelle™" tjns ?... mutta sitä luulisi väärin ! Sitä luulisi silloin olevansa Amerikassa tai Englannissa tai ehkä Sveitsissä tai Ranskassakin kenties tjns oikeammassa ihmismaassa, Amerikka ulosluettuna.

Sitä luulisi että kun kaikkialla aina syyllistetään Työttömiä™ että se olisi aivan vitun MAHTAVAA(!!) byrotorakoidenkin silmissä että jotkut viittii ja uskaltaa ja kykenee Yrittämään ? Eikö ? Jes, näin on, luulisihan sitä mutta sitä olisi naiivi ja Porvarillisen Objektivistinen, ja sitä luulisi järjen ja logiikan  jollei jopa jonkinlaisen Hyvän vallitsevan ..no mutta kuten sanottua, on se vain luulo.

Valitettavasti.


Täällä hallitsee nimenomaan PAHA. Ja VAIN pahaa kiinnostaa YLIPÄÄTÄÄN "valta" ja "olla vallassa", se EI OLE meidän OIKEASTI HYVIEN piirre, ei alkuunkaan eikä lainkaan. Mutta pahuudelle se on kiehtovampaa kuin paskaläjä koiralle, se on ihan hypnoottisen magneettista, ja kun on kusta päässä niin sitä sitten tekee vain kiusaa muille, siinä kaikki.


Suomi on valitettavasti sen tsaarin aikaisen "virkamies" byrokratian täysin 100 % läpäisemä ja siitä  läpimätä, suomessa ei ole juuri mitään muuta kuin S ja K ryhmät, KONE ja pari jotain muuta ja sitten "julkinen puoli", siinä koko pikku paska. Me ymmärrämme ainakin oikein hyvin pohjoiskorealaisia ja kinkkejäkin ym sillä olemme tismalleen samassa liemessä ja asemassa itse, ja tyhmän leikkiminen vain pahentaa asioita kuten aina. Joten ÄLKÄÄ leikkikö tyhmää.


Mitä jos lakkaisitte kaiken koston, mitä tuo kaikki näyttää olevan virkamuuleilta ihmisille jne, toisianne kohtaan ja kostettaisiin KAIKKI YHDESSÄ valtion kusirottia vastaan jos mitään ?

Mitä jos ottaisitte angloista mallia miten "tehdä bisnestä" ? Mitä jos ette pelkäisi sitä ? Mitä jos etsisitte "Isän Valtakuntaa" vielä sitäkin mieluummin ? Mitä jos ETTE eläisi kuin aggressiiviset ärsyttävät ja ärtyneet vitun loiset ?! Oisko tässä missään mitään ?!


Vittu että saa HÄVETÄ saatana, silmät päästään.


KOKO järjestelmä joutaa historian roskakoriin ja roskiin ja te kaikki tiedätte tämän jo itsekin. KOKO valtiojärjestelmä poliitikoineen jne - se kaiken on kadottava kuin ultrakamalan unen ja kuin tuberkuloosin aikanaan, jonka toki vasemmisto ja valtio ja muut suvakit maahantoi takaisin. Mutta junou.


Oi luoja kaada hautaan nuo ongelmajäte Sukupolvet jo !! Ne on tehneet niin vitun karmivaa jälkeä ja niin johdonmukaisesti ja kauan että niille on auettava jo helvetin ovet ja ne on saatava täältä kiusaamasta kaikkia muita. Painuka helvettiin, kirjaimellisesti, saatanan omat pikku vitun varkaat ja loiset ja ärtyisät komentelevat nirppanokkaiset kusipäät.
Summa summarum: kuten korealaiset ja KOKO itä ja ryssä ja kaikki ählyt ja muut, neekerit yms paskaraidat planeetan pinnassa, suomalaiset ovat niinikää rodullisesti kyvyttömiä minkäänlaiseen mihinkään. EDES "demokratiaan" herran tähden !! Ja se on ihan sutten ja kettujen ja apinoiden ja kissojen ja iilimatojen tasoista vasta sekin.

Pelkkiä ilkeitä opportunistisia VARKAITA koko paskasakki.


Haistakaa vittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti