maanantai 24. lokakuuta 2022

Älykääpiöt vs Monet

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/91d93ef4-78cc-4869-a492-d1fb2a78e559


Ei jumalauta ja vittu saatana. Mitä tuohon kusipäisyyteen voi enää sanoa.
Jos olisi minun tauluni niin ampuisin moiset saatanan sabotöörit vandaalit kusiaivoiset perkeleen kommunistisiat.
Täysin seinähulluja aivokääpiöitähän nuo on, mutta jopa Morlokeilta poikkeavan alhaista. Aivan absoluuttisen kuvottavaa.
Ja koska tästä on tullut jo vakiintunut tapa, voisi  luulla että KAIKKI paskankin väärtit taulut pitäisi  laittaa, ihan niinkuin eläinten ja vankien ja muiden  keharienkin tapauksessa, sellaisen suojan taa missä Mona Lisakin on. Senkin joku kusipäinen älykääpiö riiviödemoni yrittää sabotoida tämän tästä. Kun ei itse ole minkään väärti eikä osaa luoda, niin sitä kai sitten vain tuhoaa kaikkea kaunista ja ylivertaista ja arvokasta ja "pyhää" tai pyhää. En epäile etteikö vasemmiston MEGAkusipäät polttaisi jopa Torinon käärinliinaakin jos vain saisivat mahdollisuuden. Ne on niin täydellisen järjiltään ja häikäilemättömiä, ja tätä ei voi kyllin korostaa, ettei mikään, MIKÄÄN,  ole niiden  alapuolella. Ne on KAIKEN alapuolella itse.

Mutta että tuollaisesta voisi katkaista ainakin toisen käden noilta minun puolestani, josko se saisi HEIDÄT KUUNTELEMAAN  ?! 





Ja mitään ilmastöHÄTÄTILAA ei ole olemassakaan eikä ole koko tänä aikana ollut, muualla kuin vainoharhaisten mielisairaiden kusipäiden houreisessa anti-tajunnassa ja juutalaisen / saudien VALHEmedian propagandapotaskassa. EI TODELLISUUDESSA.
HUOM!!!  TODELLISUUS ei sisällä MINKÄÄNLAISTA ilmaston HÄTÄTILAA tai muutakaan epätavallista tilaa.
Se KAIKKI on psykoottisissa hulluissa apinanpäissänne.

Ja te OLETTE, jumalauta, hulluja ja psykoottisia.

Teidät tulisi kerätä kuin irtokoirat tjns ja ampua.



H Ä V E T K Ä Ä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti