tiistai 18. lokakuuta 2022

valtion aikaasaannoksia

Tässä on joitain valtion aikaansaannoksia, tai "hallitusten" jos haluatte käyttää sitä nimeä, tästä ihan viimeajoilta ja tämä on häviävän PIKKURUINEN valikoima.


> Suomi joka oli ennen ehkä maailman valkoisin maa, alkaa ruskettua hyytävään hälyyttävään tahtiin.

> kyseinen "rusketus" tuo mukanaan LOPUTTOMAT pahat teot ja terrorin, ryöstöt raiskaukset katujengit ja muun yleisen väkivallan  jne ad nauseam.

> sanan ja ilmaisun itsestäänselvän vapauden totaalinen romutus ja mitätöinti ja tuhoaminen Luciferiaanisella tavalla ja aina Pohjois-Korean tasolle. Alemmaksikin jos vain mahdollista eikä kukaan vastustakaan.

> Suomen järisyttävä velkaantuminen ja ilmeisesti vain kiihtyvään tahtiin.

> vuonna 2022 (!!) täällä Avaruusmatkailun ja lentävien autojen arkitodellisuudessa.. Suomlanti lämpiää ja käy ja kukkuu edelleen jollain helvetin ryssien likaisella pierukaasulla ja ihmisiä alettu jo varoittamaan että sähköt loppuu ja kotonaan tulisi jumalauta värjötellä jossain vitun makuupussissa ja teltassa !! Tämä siis täällä futuristisessa vuodessa 2022 !!!!!

> köyhyyden RÄJÄHDYSMÄINEN lisääntyminen halki koko yhteiskunnan ja kaikkien muiden kuin de facto RIKKAIDEN, ostovoiman hiiiipuminen.. ja katoaminen, täysi seisahdus. Ja kaikenlaisen kasvun notkahdus.

> lähes SOTA-TILA ryssäin kanssa. (Toki TÄSSÄ asiassa ryssä on ITSE ensi-sijainen syyllinen)

> Suomlannin itsenäisyyden, edes kuvitellunkin, täydellinen katoaminen ja sen myynti E.U:lle.

> aivan K A I K E N ja jokaisen asian hinnan RÄJÄHDYSMÄINEN nousu ja lisääntyminen ja leviäminen ja kasvaminen, kuin bakteerit petrinmaljassa tai muslimit lännessä.

> modernin orjuuden "markkinoille"tuonti eli "halpatyövoima" jolla näppärästi samalla surkeuttaa ja köyhdyttää ja kurjistaa ja velkaannuttaa jne omansa. Ja mitätöidä niiden jotka jotain tekevät, palkat.

>  KAIKEN yhteiskunnallisen luottamuksen täystuho. Ja suomalaisten jakaminen älistyttävänkin jyrkästi kahteen vastakkaiseen leiriin.

> LOPUTON vitun vitutus ja ärsytys ja loukkaaminen ja turhauttaminen ja tuhoaminen ja nöyryyttäminen ja alentaminen ja alistaminen ja häpäisy jne ad nauseam.

> idioottien ja keskinkertaistakin vielä vähempien(!)totaalikusiaisten esiinnousu ja pedestalisointi ja siitä seuraavat kaikenkattavat tuhot ja kärsimys ja loputtomat ongelmat.

> byrokratian LISÄÄNTYMINEN aivan jatkuvalla syötöllä ja kohtuuttomasti kuten kaikki valtioon ja byrokratiian liittyvä AINA on, kohtuutonta.

>  kulttuuri ja taide-elämän täysi romutus ja rappioittaminen / rapautus ja ennakkosensuurin iskeminen luihin ja ytimiin, näivettäminen.

> kaiken toimivan alasajo ihan vain "siksi", jotta "jotain tehtäisiin" jne. Tyhjäkäyntiä kuten koko paska on, valtio ja byrokratia, tehdään jotain vain sen itsensä takia, eli tekemisen. 

> verojen yms maksujen loputon tolkuton nousu nousu nousu ja nousu. Ja kaikkien "palveluiden" lasku...ja lasku ja vähentyminen ja kurjistuminen ja lasku.

> työttömyyden lisääntyminen mm "Kiina-ilmiön" takia, jota siis kutsutaan mieluummin nimellä "Kiina-ilmiö" eikä esim "maanpetos" tai "kommunistiset myyräntyötä tekevät kusipäiset imbessilit vitun mulkut viemässä tahallaan ja tyhmyyttään toisten töitä alkeellisiin paskamaihin".

> KAIKKIEN valkoisen ja finnuiittin vihollisrotujen turha ja tyhjänpäiväinen ja loputon ja tyhmä ja  strategisesti abysmaalisen typerä jatkuva perässä ja mukanaraahaaminen ja pedestalisaatio ja tästä seurannut ihan itse aiheutettu ongelma kyseisten rotujen kera. Aseistavat omia vihollisiaan.

> suomalaisten ärsytys ja toistensa kimppuun ajaminen pahimmiten sittemmin 1900-luvun alun ! Ei paha !


Listaa voisi jatkaa sangen pitkään mutten suoraansanottuna halua. Tämäkin  jo turhauttaa ja ärsyttää ja masentaa ihan tarpeeksi. Mutta tässä on nyt sentään tällainen pieni kattaus jotakin.


Nauttikaamme.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti