lauantai 29. lokakuuta 2022

Hengailevat juopot

Palaan taas tähän yhteen "mieli"aiheeseeni eli noihin vitun tunkkaisiin mesoaviin rumiin likaisiin juoppolaumoihin mitkä suomaliaa riivaavat yhä vain edelleen. Minä kysyn sinulta internetin kylmä tyhjiö MIKSI joillakin / kaikilla imbesilleillä on ja pitää olla se sellainen VITUN  (ärsyttävä) ulkonahengailu ja vetelehtimis ja seisoskelu geeni ?!?!?!? 

M..vittu MIKÄ VITTU siinä  on  !??!

M I K S I sinne ulos on ihan tasan aivan 100  % pakko änkeä ja seisoskella siellä päivät pitkät ja hyvin iltaakin ja aina yötäkin myöden ?!?! Eikö teillä VITUN reppanoilla ole mitään muutakaan paikkaa mihin mennä tai missä olla ?! Ettekö te voi pysyä koko päivää, kuten metsänkin peikot, pois ihmisten silmistä ja siellä siltojenne alla ja missälie metsähökkeleissä tai alkoholistien murjussa sitten asuttekin  ?!  Ei sellaista vois ajatella ?  Ette te vois pysyä niissä ? Siellä ihan SISÄtiloissa, sisällä, pois tuosta julkisuudesta ?

Ei tietsikalla voisi esim mieluummin olla ja hengailla ? Tai ..jotain.

MIKSI on pakko änkeä tuohon "steissille" ikäänkuin "passiin", päivystää siinä kuin jokin vitun kyttä jossain maantienmainoskyltin takana väijymässä josko joku kuljettaa automobiilia hivenen yli byrokraatin kusirottien mieltymysten.

Kysyn samalla MIKSI joku viallinen kusipäinen epäyksilö ryhtyy "byrokraatiksi" ?!? TAI kytäksi for that matter.

Mutta minä vastasinkin jo itse kysymykseeni tuossa kysymyksen sanoittamisessa ja asettelussa joten se kai nyt siitä sitten tälläkertaa ja erää.

Mikä KAIKKIA noita ^ yllämainittuja epä-elämänmuotoja yhdistää ?!?! Muun muassa. 





Se on yksinkertaista ja se on alhainen älykkyysosamäärä ja TÄYSIN puuttuva, ei puutteellinen vaan puuttu-VA, moraalinen komponentti. Täysi tyhjiö... jos noin nyt voi sanoa. Ei kai voi  mutta voihan kuitenkin. Ja muuten sanonkin !


* * *


Eniwei, kytilläkin on tuo kyseinen "mum pitää mennä tohon ulos ja kytätä ..seisoskella ja liikuskella!" geeni. MINULLA sen sijaan ei ole, minun EI tarvitse mennä vain ulos.........



Minä viihdyn ihan fain sisätiloissakin. Mutta minulla onkin yli äyräiden korkea älykkyysosamäärä ja minulla on kaikkea mutakin, mielikuvitusta myöden. 

Kai se on sitten niin että jos näin EI OLE niin  ...en tiä... sitä kai sitten pitää Mennä Ulos.

Ja olla ulkona... seisoskella typeränä vitun tyhjänpanttina "kuin" jokin idiootti..



TOOooooooki toki, voi olla että jokkut /  jotkut  noista vitun katujen hyyryläisistä todella ON jotakin huumekauppiaita tai tukkureita vallan mutta en tiä... aika hemmetin rupuista ja rähjäistä se on jos se sellaisen jengin käsissä on kuin mistä nyt puhutaan.

Niitä näkee aivan liian usein mm virtsaamassa pitkin poikin esim jalkakäytäviä ja näin kerran jonkun sekapää ämmän,  se ei ole tosin juoppo vaan seinähullu mielisairas avohoitopotilas, kusevan keskelle toria kuin koira, nostamalla jalkaa tolpanjuurella... en olisi halunnut moista nähdä mutta hei.. kokemus sekin.

Niin nin ei se sama poppoo voi mitään huumeita "diilata" eli suomeksi "jaella" - niiden ÄO riittää hädintuskin pystyssä pysymiseen ja siihen että kuskaavat pussikaupalla kaljoja ym keskelle taajamaa missä sitten alkaa örveltää ja kuseskella ja paskantaa ja pitää jotakin kehariksikin vajaaälyisiä paskakekkereitä, ulostebileitä ja virtsapippaloita ja joskus jumputtaa jotain typerää musiikkiakin jne. KUNNES ne suht vääjäämättä käy siitä siat nappaamassa tjns.

Kerrassaan kuvottavaa ja säälittävää meininkiä.

Eikö niitä voisi vain tappaa ?

Muslimit ? Anyone ?



Luoja minä pyydän Tulta ja Tulikiveä niskaamme !! NYT ja HETI. Vaikka litistyisin itsekin niin sitten litistytään  - se on menoo sitten.


Tuollaisen kaiken takia teidän ei kannattaisi niin sylkeä "rodunjalostusta" ja "eugeniikkaa" ja sen sellaista.



Mutta lähdin tätä vain ihmettelemään. Miksi niiden joidenkin on vain kertakaikkiaan PAKKO "hengailla". VITTU että minä sitten IIiiiiNNNHOAN sitä, ärsyttävää aivan uskomattomuuten asti. Ja verta nenästäähän ne kaikki kerjää, ne tekee tuota kaikkea niin kauan ja alati pahentuen, KUNNES siihen jotenkin TEHOKKAASTI puututaan.

Joku Suojeluskunta voisi pistää ne vaikkapa lyttyyn tjns.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti