perjantai 28. lokakuuta 2022

Illan paskareikä: Kataar

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/lista-qatarin-ihmisoikeusrikkomuksista-ei-ole-lyhyt-kaiken-lisaksi-kisaturistien-puhelimiin-pakotetaan-valtion-vakoiluohjelmana-pidetty-koronasovellus/fb369ba5-7076-4235-b4b8-7dea8899f437?ref=iltalehti:b812&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_kauppalehti_ohjausboksi&utm_content=ohjausboksi


Ensinnäkin ..ette te saisi pidempiä(!?) noista url:listänne ?

Toisekseen ...VITTU mikä Saatanan oma pikku paskamaa tuokin on ! Ei jumalauta voi olla TODELLISTA !!!

Fifaa on syytä sylkeä, MUISTAKAA se sitten !! Fifaa EI TUETA ikinä missään mitenkään.

Ja KAIKKI nuo tuollaiset Paskastanit tulisi valkoisten vain määrätietoisesti hävittää maan tasalle apinapopulaatioineen. Vasemmisto ja juutalaiset vain saivat toisessa suursodassa haluamansa eli eräänlaisen voiton ja tuhosivat valkoisuuden ja valkean lännen ja mielen ja tunne-elämän ja sielustakin suurimman osa joten tämä kaikki maailman tekeminen laadukkaammaksi, mikä siis on exklusiivisesti meidän valkoisten SE juttu, jäi taka-alalle ja KAIKKI maailman bakteerit ja virukset ja mutiaiset ja nekrut ja muslimit  ym saastat pääsi  "pätemään"  ja ryssät ym, ja keulimaan ihan kybällä ja  määkimään MEILLE saatana käskyjä !! Jo nyt on vittu aikoihin eletty !!  TOTISESTI !


Mutta tämä leikki saa loppua TÄHÄN.


OLKAA siis osa LOPPUA, älkää tämän kaiken jatkoa.

Ja hankkikaa perheenne ja sukunne ja kaiffarinne ja kissansa ja koiransakin mukaan. Me KAIKKI vs NE kaikki.


Käy minulle.


LOPPUSOTA.


Mutta eksyin nyt aiheesta. Siis Kataar. Vittu mikä MEGApaskareikä. Huh helvetti.

On täydellisen sietämätöntä  ja kestämätöntä että tuollaisia kusisia paholaisen rotanpaskareikiä kuin  tuokin ählämien tunkkainen alijunttila on, katsellaan  ylipäätään  ja vielä saatanallisempaa ja viheliäisempää on että niitä  ihan tuetaan ! Se on jo  ..no hyvin hyvin väärin. Absoluuttisen oksettavaa, mutta ei  yllättävää enää tässä vaiheessa. Silti se kuvottaa että tuollaisille saatanan helveteille annetaan tämän tästä kaiken vitun  avun  ja myötätunnon ja minkä lie lisäksi  näitä kaikkia helvetin kisoja, se on aivan täysin sietämätöntä. Ryssillekin jumalauta !! Ja jollekin vitun kiinalle  fa khraists seiks


Sellaista se on tuo kommunisti-taistolois-hippi runkkari sukupolvi "kulttuurirelativismeineen" SAATANAN kusimadot torakat. Teidät tulisi kaikki vain ampua, ihan varmuuden vuoksi.

Täysin periaatteetonta ja sielutonta ja hengetöntä väkeä, ahneita kuin siat ja materialistisia kuin ahneet juutalais siat. 


Kuvottavaa.




#PommittakaaKataar

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti