perjantai 7. lokakuuta 2022

"Valtio"

Tervetuloa tollo valistumaan. Tässä jaksossa minä yritän, turhaan(?), valaista teitä kyttien-lakien-politiikan ja muun "valtion" olemuksesta ja sen syntisestä olettelevasta vapaamuurarillisen satanistisesta luonteesta. Saaden toivottavasti aikaan edes jonkinlaisen mikroskooppisen limbisen naksahduksen tjns päässänne. 

Kyselen sekalaisia kysymyksiä tähän ensin. Jos sopii ? Arvon Lukijat ja madaamit ja herrat ne yms.


1. Miksi valtio keksii VAIN lisää käskyjä ja "lakeja" ja sääntöjä ja esteitä ja hidasteita ja mitä vain kampituksia ja kahleita muttei IKINÄ lisää VAPAUTTA ?!


2. MIKSI valtion ja korporaatioiden kusipäät vei länsimaisten ja pohjoismaisten / valkoisten työt johonkin VITUN kiinaan yms ?


3. MIKSI valtio EI SUOSTU IKINÄ ns "reformiin" eli uudistumaan ja muuttumaan ?


4. MIKSEI valtio kykene IKINÄ myöntämään olleensa väärässä ja aiheuttaneensa niin paljon kuolemaa vahinkoa särkyä kitumista ja tuhoa ja kamaluutta ja kärsimystä ettei sitä voi sen enempää käsittää kuin qantifioidakaan, sitä on enemmän kuin atomeita valtameressä. Mutta MIKSI valtio ei siis voi sellaista myöntää ? JOS se kerran niiiiin on sinun puolellasi ja aattelee vain SINUN "parastasi". Jota edes SINÄ et tiedä. Mutta "valtio" kuitenkin jotenkin vain paremmuudessaan tietää.


5. MIKSI loputtomien "lakien" eli ventovieraiden luvattoman ja TARPEETTOMAN ympäriinsäkäskyttämisen lisäksi, valtio ei IKINÄ yritä ANTAA kansalleen MITÄÄN ?! MIKSI se ei KOSKAAN ajattele OIKEASTI Teidän Parastanne™ ja mitä vielä, MIKSI se nimenomaan näkee ylimääräistäkin vaivaa musertaakseen teidät, häväistäkseen teidät, nöyryyttääkseen ja kiusatakseen ja uhkaillakseen ja pelotellakseen teitä ja ruokkiakseen vihollisia ja planeetan toisen puolen ventovieraita vitun Perkeleitä ?! MIKSI se toimii näin ?

6. MISTÄ valtio KUVITTELEE saaneensa sen mitä kutsutaan "auktoriteetiksi" ?! Tai "luvaksi vain komennella wilinili kaikkia muita halki koko elämän ja ihmishistorian" ?! Sanokaa minulle TÄMÄ.


7. Jatkona ylläolevalle, mistä valtio on ominut myös luulonsa että se saa pakkovärvätä ventovieraita taistelemaan taistelunsa puolestaan ? Ja että se omistaa kaiken tunnetun maa ja vesi ja ilma -alueen ?


8. MIKSI valtio näkee itse(kin) oman roolinsa VAIN ja ainoastaan jonain tahona joka vain tyhjästä latelee ei KENENKÄÄN pyytämiä lakeja ja sääntöjä ja uusia esteitä ja kiusoja ja hidasteita ja miksi sillä on mielestään yksinoikeus komennella miten ja mitä -asioita tehdään ?! Ja koska ja mitä ei jne jne ad nauseam.


9. Keistä koostuu "valtio" ja mistä tuo KAIKKI on kotoisin ?


10. MIKSI  TE olette sen puolella ?!?!?


Voisin jatkaa tätä jonkun verran mutta jyuu get th´ point.


*


Joku kirjoitti jossain kommenteissa joitain aikoja takaperin että "suomessa on Tsaarin aikainen virkamafia / julkinen puoli / byrokratia". .. ja tuohan on ihan hemmetin hyvin sanottu ! Sitä se muuten TÄSMÄLLEEN on ! HAhahaa "Tsaarin aikainen" ! TÄSMÄLLEEN, tismalleen oikeanlainen kuvaus. Suomen "hallinto" tai "byrokratia" on luonteeltaan ja olemukseltaan ja maailmankuvaltaan sellainen että ne katsoo KAIKKIEN meidän syntyneen SITÄ / HEITÄ varten. "Valtio" EI OLE suomlannissa olemassa "Kansaa™" varten vaan Kansa™ SYNTYY kuin ihmisparistot Matrixiin valtiota palvelemaan ja varten. Joka on siis TISMALLEEN sama kuin jokaikisessä pakanapersreiässä halki tunnetun ihmisapinahistorian. Pohjois-korea kiinat ja nepalit ja venetsueelat ja kaikki rähmäiset räkäiset kamalat tunkkaiset primitiiviset vitun räkälät halki planeetan on AINA kuuluneet juurikin tuohon samaan luokkaan. Luokkaan "Tukahduttavat Persreiät".

Suomessa KAIKKI mikä ikinä on "valtiota" ja "julkista puolta" ei mitään muuta kuin miettii uusia käsirautoja ja jalkapantoja ja esteitä ja hidasteita ja kahleita ja haittoja ja maksuja ja estoja ja kieltoja ja määräyksiä ja komentoja ja käskyjä ja kyykytyksiä Suomen Kansalle™ vitun ABSOLUUTTISET KUSIPÄÄT !!!!  Sitä sietäisi miettiä MIKSI näin on ja miksi se ei näy ikinä MUUTTUVAN !!

Minä voin kertoa teille ainakin yhden syyn heti tässä ja nyt miksi se ei muutu, ja se johtuu itseasiassa.... teistä ! Sinusta. Kuten lempiblogaajani (josta olen ajatellut jo kauan tehdä oman juttunsa ja laittaa teille suomentaen joitakin sen tekstejä sillä se on planeetan paras minkäänlainen milläänlailla tunnettu kirjoittelija, se on niin ylivertainen ettei sen luokassa paini kukaan muu kuin se itse, ja EHKÄ minä jos kirjoittaisin itsenäni ja käyttäen koko sanavarastoani ja persoonaani, mutta eniwei..) niin nin kuten se sanoi, "kaikki Saatanan Valta tulee itse asiassa SINUSTA" eli esim kyttien valta ylitsenne. Kuten sanotaan "tangoamiseen tarvitaan kaksi" - näin se juuri on, teillä ITSELLÄNNE on VAAAALTAVA rooli näiden sortavien instanssien ja "instituutioiden" suomlantia käyttääkseni, olemassaolossa ja toiminnassa ja sorto-toimenpiteissä joihin nämä ylimieliset nirppanokat luulevat heillä olevan jokin kuvitteellinen Taivaan Mandaatti™ ja Ylimaallinen Oikeus™. Jota siis ei ole KENELLÄKÄÄN muulla kuin YHDELLÄ erityisellä sielulla joka on jo erikseen ilmoitettu ihmisAPINAkunnalle n 2000 vuotta sitten. Muttei se oikein ole auennut teille pakanoille ja Paholaisen opetuslapsille ja mennyt siihen ilkikuriseen jäykkäniskaiseen ylimieliseen vitun kusiseen molopäähänne. Vitun rotat saatana.

HAISTAKAA VITTU !


No niin nin mutta siis ennenkuin nyt eksyn aiheesta ja suutun niin nin ..nin nin ..USKO minua kun sanon (kirjoitan) että sillä ON(!!) VÄLIÄ mitä SINÄ sekä AJATTELET että TUNNET, nämä oikeasti LUOVAT TODELLISUUTTA ja "voimauttavat" ja mahdollistavat ja puoleensavetävät tai luotaantyöntävät asioita esineitä olentoja tilanteita jne. Ja koska te tollot ajattelette tietyllä tavalla, jonka VALTIO on teihin iskostanut, te mahdollistatte ja VAHVISTATTE aivan KOKO AJAN kyseisten paskarantujen olemassaoloa ja kuviteltua valtaa ja "voimaa". AINOA todellinen VOIMA on kyttien vyötäröllä, en nyt puhu läskeistään vaan aseistaan, VAIN fyysinen väkivaltapotentia on se todellinen voima, mitään muuta EI OLE. Paitsi siis tyhmissä mielissänne jotka valtio on jo lapsena kaapannut ja aivosumentanut ja ehdollistanut ja tämä kaikki ON ihan tahallista. Joskin toki myös sitä sama wanhaa eli opittua käytöstä ja "näinhän nyt vain on aina tehty!?" ja kaikkea tuota. Periytyvää tyhmyytttä tietämättömyyttä vihjeettömyyttä ja ajattelemattomuutta.

Ja kuten AINA; ihan silkkaa pelkoa.


Jos jotakin tuetaan...se lisääntyy tai vahvistuu ja leviää ja kasvaa, kuin home. Tai juurikin tuo "julkinen puoli", ja kääntäen, se mitä EI tueta ..surkastuu ja nahistuu ja mitätöityy, kuten meidän kaikkien oma MINÄ ja itse, omat suunnitelmat unelmat tavoitteet ja halut ja pyrkimykset ja luonteet ja maku jne jne ad nauseam. Ja juuri siihen "Paholainen" aina pyrkii, mitätöimään Luomistyön ja luovuuden, sitä valtio siis eniten INHOAA. Ja SYVÄSTI !! ÄLKÄÄKÄ IKINÄ MUUTA LUULKO tai uskoko helvetin houkat.

Joten mikä neuvoksi ?! Muun muassa ihan ensiksi se sanonta kannattaa ymmärtää HYVIN todeksi ja akuutiksi todellisuudeksi kun sanotaan että, ja taitaa olla ihan suomalainen sanontakin muuten jos oikein muistan, "kiltit lapset eivät koskaan pyydä mitään, kiltit lapset eivät koskaan saa mitään !" jep, näin on.

Ja suomalaiset ovat noita kilttejä lapsia. Siinä missä muslimit esim on äärimmäisen vaateliaita ja täten..SAAVAT kaikenlaista ja näköistä aivan jatkuvalla syötöllä.

Samoin mustaloiset yms, ne EI OLE kilttejä millään mielikuvituksen venytykselläkään, vaikka "vasemmiston" apinanpaskarotat mitä muuta yrittää suuhunne kusta ja sölköttää ja inttäen väittää. Te TIEDÄTTE KAIKKI kyllä itsekin, ei minun tarvi teille TÄTÄ neuvoa tai valaista tai sanoa.

Ja SILTI "Teidän Oma Valtionne" tekee kaikkensa ja näkee ylimääräistäkin vaivaa jotta TE ette voisi IKINÄ edes ynistä tuota puoleenkaan ääneen yksinkään jossain kämäisen maantienvarsipubin nurkassakaan yksin, saamatta kyttiä vähintään, tjns, kimppuunne. Miettikää asiaa. Jokin siinä ei kai edes teidän daijuissanne ihan täsmää ? ..vai ....


Ja iteasiassa kyllä se täsmää jos vain aloitat TODELLISUUDESTA ja siitä mikä "valtio" ym OIKEASTI ON, etkä toiveajattelusta ja omasta tyhmästä harhastasi. Se on HYVIN selvää MIKSI näin on jos et OLE tyhmä tai LEIKI tyhmää. Valitettavasti suurin osa on tai leikkii.


Mutta tietänette itsekin että JOS VAIN VAATISITTE... hei ... saattaisitte joskus silloin tällöin jopa jotain SAADAKKIN !! Kuten Keltaliivit tai ne jotka väen väkisin vänkäämällä aikanaan sai Englannin kungilta sen jonkun yhdentekevän paskapaperinpalan "magna cartan" jolla kohkataan olevan jokin vitun ihmeellinen mystinen ja merkityksellinen arvo ja merkitys, kuten kommunismin pohjapiirroksella / "manifestilla" eli Amerikan perustuslailla.

Joka siis TAPPOI Amerikan heti kehtoonsa, kuin tukehduttaisi vauvan tyynyllä. Ja MIKSI ne "perustajaisät" tekivät sen ? Kuten lempiblogaajani asian ilmaisi, se on hyvin yksinkertaista, siksi että "he olivat mulkkuja". Siinä kaikki. EI OLE mitään sen enempä ja syvempää ja ihmeellisempää ja sanoinkuvailemattomampaa ja käsittämättömämpää ja maagisempaa ja paranormaalimpaa, se ON noin yksinkertaista. Kuten KAIKKI.

Ja minä luulen että jokin osa teissä KAIKISSA kyllä tietää tämänkin jo. TOTUUS on teissä kaikissa jo syntyessä mukana jossakin pienessä roolissa vaikkakin kuinka syvällehaudatussa ja haapeassa, mutta se ON siellä kyllä.

*

Eli TEIDÄN on ensin kytkeydyttävä henkisellä ja emotionaalisella tasolla IRTI valtiosta ja KAIKESTA mitä siihen liittyy. Toisekseen teidän on NÄHTÄVÄ HENKILÖKOHTAISTA koko elämän ajan kestävää(!!) vaivaa saadaksenne itsellenne OMA henkilökohtainen individuaalinen "identiteetti" ja kaivettava se esiin minkä luoja sinusta TARKOITTI tulevan ja sitten SITÄ pitäisi pystyä ja kyetä esiintuomaan ja elämään todeksi ja olemaan, ja K A I K K I mikä on "valtiota" on tikkusuoraan sitä VASTAAN. TÄMÄN TAKIA se ei ole kovin suosittua, koska suurin osa teistä pelkää ja on hyvin haapeita ja mitättömiä nahjuksia muutenkin, kuin kynttilöitä tuulessa.  

Teidän pitäisi myös kyetä LUOTTAMAAN toisiinne EHDOITTA. Ja sen olen tarkkaillut ja havainnut olevan teille keskinkertaisuuksille eritoten, käytännössä lähes mahdottomuus. Te elätte kuin uskossa että Kaikki Muut™ on jokin mystinen erillinen demoninen avaruuden muukalaislaji jolla on jotain sanoinkuvailemattomia mystisiä ja takuulla PAHOJA ja SINUA kohtaan julmia ja ilkeitä suunnitelmia, joten ..parei olla luottamatta. Jos että pääse TUOSTA eroon niin "you can´t go on together, with suspicious minds..".. kuten se yksi heppu lauloi.

Epäilevin mielin te ETTE VOI jatkaa, se on ihan fakta. Thät´s fo deemn shöö.


Ja ennenkuin yksikään sormi nousee ja tympeä nenäkäs ilmekään naamallenne, niin yeess yees, minä tiedän ! Juu, nääx minä tiedän ja snaijaan että "..mutta YHDESSÄ pärjäämme paremmin kuin individuaalien Anarkistisessa kaaoksessa.." ja tämä lie se AINOA oikea hyöty minkä minkäänlainen "valtio" tai kollektiivi on IKINÄ mukanaan tuonut. Eli MONI saa aikaan ENEMMÄN kuin yksilöt tai hyvin pienet heimoniput siellä täällä, joillaisia suomalaisetkin vielä oli tuossa 100 vuottakin sitten ja ennen sitä...ei viitti edes kuvitellekaan.

Mutta en osaa sanoa tälläerää muuta kuin että tämä on ..hidaste josta teidän olisi vain kyettävä omin voimin menemään jotenkin yli ja läpi ja edettävä siten... Eli osattava järjestäytyä keskenänne tarpeeksi.

Ei se VOI olla niin vaikeaa, eritoten kun meillä on KAIKKI tähänastinen Historia ja kaikki maailman(!) ennakkotapaukset tiedossamme ja INTERNET ! Meillä on JO kokemusta ja näkemystä KAIKILLA mitä ei yhdelläkään aiemmalla aikakaudella olisi osattu edes KUVITELLA, se on meille "arkipäivää". Muistakaa SE. Meidän ei tarvi enää ihmetellä ja hämmästellä kuten entisaikojen apinaihmisten ja saati sitten pelätä "mitä tuonkin horisontin takana on" kun olemme jo nähneet kaikki toisemme ja kokeneet ja yhdessä tehneet sitä ja tätä. Kaikki ON JO melko "yhtä" paitsi muslimit ja neekerit. Koska ne on molemmat lähinnä Saatanasta. Toki jopa muslimit katsoo neekeriä alaspäin ja vain yhtenä eläimenä kaikkien muiden joukossa, niinkuin asia onkin.


* * * * *


Mutta summa summarum, suomessa totisesti ON "Tsaarinaikainen virkamulkku-kulttuuri" ja se ON HÄVITETÄ-! TÄMÄ on aivan absoluuttisen AKUUTTI ongelma ja asia johon ON määrätietoisesti iskettävä ja puututtava. Aivan absoluuttisen määrätietoisesti, ajatelkaa yhdistelmää Hitler ja tykinkuula ja ymmärrätte miten määrätietoisesta puhun. Ja tähän EI TULE apua yhdeltäkään "Viralliselta Puolueelta" ne on KAIKKI osa Järjestelmää ja sen demonisia lapsia, ne EI OLE meidän puolella. Niin kusista kuin se onkin. Jollemme selviä yksin, emme vain selviä, siinä kaikki.


En tiedä oletteko te, mutta minä OLEN, aivan saatanan super ultra MEGA kyllästynyt lukemaan ja kuulemaan VAIN ja eksklusiivisesti kuinka "valtio" AIKOO sitä ja tätä, ja se on A I N A ottaa minulta jotakin pois, kaventaa tietäni entisestään, se on AINA lisää "lakeja" ja käskyjä ja muuta mitä en HYVÄKSY enkä HALUA enkä TARVI, valtio on SYÖPÄÄ ja syöpä LISÄÄNTYY ja verkostoituu ja leviää ja kasvaa ja se EI, huom!! toistan oikeistolaisille sementtikalloille jäykkäniska jästipäillekin, se EI(!!!) rajoita itse itseään IKINÄ. Missään, mistään syystä. Mihinkään.


Valtio on myös kuten tiedetään sekalaisille "psykopaateille" ym aivan Helvetin lahja, aivan ihanteellinen kepponen mitä tehdä KAIKILLE MUILLE ja niin että häntä ihan kiitellään siitä.

Valtion ns "työntekijöillä" ei ole yleensä tai koskaan MINKÄÄNLAISTA tosielämän hyödyllisyyttä tai pätevyyttä tai ymmärrystä mutta ovat silti kaikki täysin vakuuttuneita, kuten kai tekin, että he ovat  yleispäteviä päättämään kirjaimellisesti AIVAN KAIKESTA. Ei tässä ole mielestänne mitään outoa tai ...väärää ja erehtynyttä ?! Että jonkun "rooli" on VAIN ja ainoastaan "tehdä päätöksiä" ..

Kuinka vitun tyhmä täytyy olla luullakseen sen olevan jotakin järkevää ja kannattavaa ja muuta kuin absoluuttisen katastroofin resepti. Melko helvetin supertyhmä. Mutta valtion onneksi suuri osa ihmisistä on.

Mainitsen vielä mm että KAIKKI "lait" ovat TURHIA ja TYPERIÄ ja SAIRAITA ja PAHENTAVAT  asioita ja ovat kuten lempiblogaajani loistavasti kuvasi, vain tapoja "takavarikoida yksityisomaisuutta" eli siis VARKAUTTA. Sitähän KAIKKI "valtious" ON, varkautta. Sitä ryssäkin tällähetkellä Ukrainassa tekee, varastaa KAIKEN, maat ja alueet ja wc-paperit ja koirat ja kissat ja emännät ja puliukot ja apinat ja mutterit ja verhot ja sohvat ja kaiken mikä mukaan lähtee. VARKAUTTA, sota on varkautta - suuuuuuuressa mittakaavassa. EI mitään vitun "urheutta ja kunniaa" tjns kuvitteellista potaskaa, se on varkautta. Siksi mm "vasemmisto" ei voi ikinä oikeasti olla, loogisesti, sitä vastaan sillä vasurit nimenomaan haluavat varkauden PAKOLLISEKSI. Kuten KAIKKI valtioon liittyvä AINA ON, se on "pakollista".

Taaskin, sitä luuuuuuuuuuuuuuulisi että ihmiset, apinat, olisi jo 2022 vuotta sitten ymmärtäneet ..junou ..?... vaihtaa raidetta ! Vaihtaa ElämänTapaa !! Mutta ei. Iiiihan sama jatkuu, yhä vain edelleen, tässä ja nyt.

En tiedä MIKSI Tavallisen Ihmisen™ nuhjuisessa "arkisessa" tajunnassa ei ikinä käy niin yksinkertainenkaan ajatus kuin että on aika absurdia ja omituista että meitä paimennetaan kuin jotain omistettua karjaa täällä, syntymästä kuolemaan. Tuon LUULISI olevan aika merkittävä juttu tajuta, mutta on kuin kukaan ei koskaan edes ajattelisi koko asiaa, sitä pidetään vain itsestäänselvyytenä ja normaalina.

Luultavasti mm siksi että ihmiset kuten apinat ja kissat ja muslimit ja neekeritkin vain syntyy keskelle sitä mitä jo on. Ja suurin osa ei ikinä halua ja kaipaa sen enempää tai osaa edes ajatella / unelmoida / uneksia. Vain jotkut meistä osaa. Esim minä.

Minä TIEDÄN  kyllä miltä asiat  näyttää teistä Tavalliset Tuhnut, mutta sanon myös että se on aika ällistyttävää jos herää kaikkeen ja sen yksinkertaisuuteen ja näkee miten täydellisen TURHAAN ihmisillä on niinsanottua "esivaltaa" ja miten  häikäilemättömän rikollista se on. Se on kirjaimellisesti vain kuten lempiblogaajani asian ilmaisi, "ihmisten ympäriinsä käskyttämistä ilman syytä".

Hei mulkku: minä en ole IKINÄ HYVÄKSYNYT(!!)  YHTÄKÄÄN teistä minua komentelemaan ja minulle jotain vitun omia mielipiteitänne julistamaan käskyinä !!! Painakaa Saatanan kusipäät se lanttuunne. Eikä ole KUKAAN muukaan, te vain että KYSY. Kuten mikään rikollinen, ryöstäjä tai raiskaaja tai murhaaja tjns, ei nekään KYSY "haluatko tulla uhrikseni?" vaan nekin vain TEKEE mitä mielii. SITÄ pahuus periaatteessa ON, tehdä MUILLE niinkuin ITSE haluaa. Ja siis lupaa tai suostumusta tai mitään muutakaan sellaista ja vastaavaa kysymättä. Hyvin yksinkertaista.

Ja se on ainoa asia exklusiivisesti  mitä valtio tekee taukoamatta ja on tehnyt niin kauan kuin kyseinen neekeriheimo / apinalauma järjestely on ollut ihmiskunnassa vallalla.

Sitä LUUUUUUUUUUUUUUULISI, eikö, että siihen olisi jos ei mitään niin ainakin edes jo kyllästytty ! Mutta ilmeisesti ei. Ihmiset ei näy saavan alistamisestaan ja köyhdyttämisestään ja kidutuksestaan ja kurjistamisestaan ja nöyryyttämisestään ja laskuttamisestaan yms kertakaikkiaan vain tarpeekseen, saatanan saatanalliset typerät vitun madot. Minä kyllästyin kyttiin jo lapsena, ja inhosin niitä sydämmeni pohjasta jo silloin ! Näin paljon minä olen teitä tässäkin edellä, mutta hei, toisilla vain keeeeeeestäääää ja keestäää..... eihän tässä toki mikään kiirus ole...

Te lienette nielleet valtion PROPAGANDAN eli VALHEEN siis suomennettuna, jo lapsena, ja te katsotte täten olevanne jotain nimeltä "Kansalainen™" ja sikäli alamainen. Minä EN katso, enkä OLE. Ja TÄMÄ on niin FUNDAMENTAALISTA kuin sitä olla ja voi. Joko olet vapaa tai vanki, thät´s it, ja jos olet "Kansalainen™" et ole vapaa etkä VOI olla.

Ainoastaa "valtio" on vapaa. Tekemään SINULLE mitä lystää, ja SINÄ et "saisi" edes sanoa "au!" tai yrittääkään välttyä siltä mitä ikinä valtio sinulle onkaan tekemässä. HERÄTKÄÄ nyt jo perkeleen undulaatit uneliaat totaalisest tollot sitten jo. Valtio on lajitelma kusipäitä komentelemasa kaikkia muita, vento vieraita, ympäriinsä ilman lupaa tai syytä kehdosta hautaan, siinä on kaikki mitä se on. Ja TÄMÄ on teistä ihan ok ja normaalia ?!?!

Vittu kuolkaa tuhannesti, kuten kuolettekin eittämättä joka päivä, orjan työssänne jota syvällä sisällänne inhoatte ja vihaatte. Ja josta maksatte VALTIOLLE "suojelurahaa" eli veroa, ja joita ne keksii liukuhihnalta lisää ja lisää ja lisää.

Te olette ihan yhtä KAMALIA kuin valtiolaisetkin. Vitun petturit molopäät mäntit. Pikkusielut.

Paras nimitys muuten minkä olen ikinä kuullut tuolle sakille ja kaikelle pahalle muutenkin, on "sielunvihollinen". Voisiko sitä enää paremmin ja kuvailevammin ja täydellisemmin sanoa ja ilmaista kuin tuo ? Ei, ei voi.

Sielun Vihollisia, sitä ne on. 

Ja ne katsoo OMISTAVAN sinut, sieluineen päivineen. Tämä SAAAAAATTAISI kuvitella HERÄTTÄVÄN teissä jotakin...fiiliksiä ja jonkin tajuamisen jne ... ?.. mutta hei, ehkei ?..


valtio murskaa Yksilön. "Jeee ! Tää on hyvä, mum pelastaj.."


IDIOOTIT. Valtio on teidän VIHOLLISENNE, ei ystävänne, eikä se ole ikinä ollut. 

Ja kuten sanoin, suomessa byro-rotat ei tee mitään muuta kuin miettii uusia tapoja ja mahdollisuuksia kiusata meitä kaikkia ei-byrokraatteja, tehdäkseen elämämme raunioista yhä vain säälittävämpiä ja kurjempia ja sietämättömämpiä ja iljettävempiä ja nöyryyttääkseen ja köyhdyttääkseen meitä niin paljon kuin on vain ikinä mahdollista.

Jostain syystä kyseiset pikkusielut mulkut katsoo että heillä on jokin tuulestatemmattu oikeus vain sanella kaikkea koko ajan muuttumatta kaikille kaikesta kaikkialla. Näinhän ei tietenkään OIKEASTI OLE, mutta jo tämän kirjoittaminen nettiin ja hinkuminen yksin pimeässä paskahuusissa kynttilän  haapeassa valossa yöllä asunnossaan, on luultavasti jokin "syyttelyn alainen rikos" tjns. Mikä lie sellainenkin on. Naurettavaa junttien kapulakieltä se ON, sitä se ainakin on.



Valtio on muinaisjäänne jonka on kuoltava. Mitä pikemmin sen parempi.


Ja on muistaessani sanottava että KUKA teki teistä jotain vitun sisältö ja maku tuomareita ?!?! Tai ylipäätään MITÄÄN tuomareita?! Käsittääkseni nuo normitollot ajattelee jos sitä ajatteluna voi pitää, että valtio on olemassa heidän jotain suojelemistaan joltakin(?) varten ja jotta olisi... teitä ja terveydenhuolto ja palokunta tjns ?! Abaut noin normaalit tollot "ajattelee".

Eli se EI OLE siksi että se "säätelisi" ja päättäisi kuka saa sanoa ja mitä ja mistä ja missä ja koska ja millä sanoilla ja äänensävyllä ja painolla tai kuka mitäkin missäkin tekee jne. Mikään tuosta, MIKÄÄN, ei kuulu "valtiolle" mutta silti se vaivaa itseään nykyään vain exklusiivisesti juurikin kaikealla tuolla ja enemmällä. Tätä kutsutaan Totalitarismiksi.

Myös "Fascismi" hyväksytään, jopa "Natsismi" käy ja Etatismi tai Statismi jotka ovat sama asia kahdella eri nimellä.

Minä kutsun sitä kusipäisyydeksi ja pahuudeksi ja mulkvismiksi kaikkien noiden ^ lisäksi.

Monet teistä kutsuu sitä "terveeksi maalaisjärjeksi" ja "normaaliudeksi" ja "kunnollisuudeksi ja tunnollisuudeksi" jne. Minä kutsun TEITÄ mielisairaiksi, idiooteiksi ja älykääpiöiksi, ja harhaanjohdetuiksi heikkomielisiksi pettureiksi ja myös ärsyttäviksi imbesilleiksi. Fundamentalisteiksikin.

Ja ihan vain arkisiksi tylsämielisiksi totaalisiksi mänteiksi ja nahjuksiksi.


Teillä oli valittavana 2022 vuotta sitten kaksi tietä, Jumala ja Jeshua ja VAPAUS  ja oma Itse ja sen toteutuminen ja Kohtalo jne, ja valtio. Miettikää itse valintaanne. Tuskin sitä tarvii kauheasti enää selventää vitun kusipäät pässinmulkut saatanan typerät vitun VITUT.


* * * * * * * * * *


Valtio käskyttää, byrokraatti PAKOTTAA, kyttä tekee kaikkea tuota ja vielä enemmän, ampuukin jne - jollet HETI tottele...junou ?..  täysin ventovierasta kusipäätä joka ilmenee sinua käskyttämään, koska.. "hän niin sanoo". Tämä on teistä "normaalia ja tervejärkistä" ja kaikki muu on "sairasta ja järjiltään" tjns.

Tiedättekö......näin EI OLE aina ollut. Se EI OLLUT aikanaan lainkaan normaalia, päinvastoin se oli ennenkuulumatonta ! Kuten internet ja sähkö ja ihmisen lentäminen, eli kyttäyden ja valtion ym vastanavat eli kaikkein parhaat asiat ja oikeat edistys ja kehitys -askeleet.


Minä en ymmärrä teitä, ja koska minä en ole masokisti kuten Finnuiitti noin 99 %:ssa tapauksista on, minä en nauti alistamisesta enkä koe byrokraattia tarpeelliseksi enkä vapautta ja "kaaosta" pelottavaksi. Sitäpaitsi sellaista ei OLE. Muistakaa että jopa pahojen on syötävä ja nukuttava jne, ei ne ihan niiiiiiiiiiiiiiiiin ongelmallisia ole kuin teille on uskoteltu ja valehdeltu.

Minä OLEN sensijaan äääärimmäisen kyllästynyt suomeen ja näkemään jotain vitun ämmiä JOKA saatanan tuutissa koko ajan, kertomassa mitä imelämpiä ja itsestäänselvästi typeriä typeryyksiä jonain uusina ja ihmeellisinä "kehitysaskelina" ja katselemaan jotain vitun läskiä tyhmää ämmää joka on kuin lastentarhan tylsämielisin paskamäntti lapsi joka sölköttää "Kansalle" jotakin typerää sontaa ja pukeutuu kuin lapsi, läskien muumuuhun, jossa on isoja kukkia. Samoin olen ultrakyllästynyt jokaiseen saatanan vitun komentelevaan typerään pallinaamaan joka katsoo olevansa olemassa vain kiustakseen ja inhottaakseen ja nöyryyttääkseen KAIKKI MUITA. Kuten esim kaikki ne "edustajanne" ja eritoten se yksi ällistyttävän suosittu paskarottalauma joka tulisi viipymättä teloittaa ja vielä mitä ? se lienee TAAS  "suomen suosituin puolue" !! Vitun kusipäät älykääpiöt mulkut imbesillit.

Mikä muuten  ON "puolue" ?!?! Eikö tulisi olla YKSI puoli ?! SUOMEN puoli ? ilmeisesti ei.



Tässä on tähän sopiva teksti jos jaksatte lukea : https://www.takimag.com/article/one-way-ticket/

Samaa sanotaan ^ , byro-rottien KÄSKEVÄÄ ja inttävän tivaavaa ja ylikävelevää ja VAATIVAA  ja määräilevää sävyä. Ja meidän muiden itikaksi tekemistä. Tämän luulisi saavan teissäkin jo jotain verenkiertoa aikaiseksi. Mutta odotan taas ehkä liikoja. Sellaista minä vain teen.

Minä vain halusin elää OMAN ELÄMÄNI. Siinä kaikki. Elämän jossa ventovieraat ja itseäni räikeästi tyhmemmät ja rumemmat ja kaikin tavoin ja puolin vähemmät EIVÄT voi määräillä ja käskyttää ja KIRISTÄÄ minua missään koskaan milläänlailla mitenkään. Elämän jossa minun ei tarvitsisi noteerata niiden olemassaoloa sen enempää kuin Marssilaisten bakteerien. Jos sitäkään.

Halusin elää Paratiisissa ja Vapaudessa, en vankeudessa ja Helvetissä. Ja TÄMÄ on valtion mielestä "täysin pöyristyttävää ja kohtuutonta ja ei hyväksytävissä" eli  kaikkea sitä mitä ne itse ovat ! Ei hyväksyttävissä, pöyristyttävän ja häikäilemättömän super-ylimielisiä kohtuuttomia mulkkuja psykopaattisia kiristäjiä ja riivaajia ja kiusaajia ja oksettavia rumia sielunvihollisia.

Ja TE kusipäät Tavalliset puollatte niitä ja kartatte ja vastustatte minua?! TÄMÄN takia minä  INHOAN teitä.

Hei; te olette vain tyhmiä ja heikkoja,siinä kaikki. Te ette vain tiedä sen paremmin. Tämä mahdollistaa käskyttelynne.

 


Elämässä ei ole kyse siitä kuka nousee Statuksessa ja SosioEkonomisessa Hierarkiassa korkeimmalle ja "Saavuttaa Eniten" ja Elää Pisimpään, vitun materialistiset imbessillit villit ja apinat ja Perkeleen absoluuttiset erehtyneet typerät jurriset kusipäiset vitun pakanat.

Eikä elämä liioin pääty "kuolemaan". Jos TIETÄISITTE tämän....... ajatelkaa joskus MITEN se muuttaisi  käytöstänne ja käsitystänne kaikesta.

Minä TIEDÄN.




Minä myös tiedän että te ette tiedä.










Lopuksi, summa summarum; "mikä on valtio" tai "mitä tarkoitat sanalla valtio?".

Minä käytän sanoja ja käsitteitä valtio  eduskunta  kansanedustajat  poliitikot  virkamafia / miehet    byrokraatit  valtionhallinto  hallitus  jne kaikkia täysin yhtenä ja keskenään vaihdettavissaolevana ja sitä ne kaikki ON. KAIKKI muu on taaskin, mielissänne pesivää umpityperyyttä.


Ja siihen MIKÄ on "valtio",  voisin vastata muutamallakin eri tavalla mutta vastaan Mäd Mäx - Fjyri roudin lopussaolevalla kerrassaan kauniilla ja lähes "kylmixii" khuulilla sitaatilla, sikäli kun sen ulkoa  muistan. "Valtio" on teidän yksi "ratkaisunne" siihen ja yritys vastata kyseiseen kysymykseen...













"Mihin nyt ? Minne meidän tulisi mennä, me jotka erämaassa vaellamme?"

-Maailmanhistorian ensimmäinen ihminen. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti