perjantai 14. lokakuuta 2022

Youtube = kuollut

Kommentoin juuri jotain saamaani älykääpiön kommenttivatausta, käytin sanoja "fuck" ja "cunt" jne, kun olin laittamassa kommentin, sain ensimmäisen kerran IKINÄ juutuubilta sellaisen erillisen pienen ikkunan jossa kysyttiin haluanko nyt VARMASTI "postata tämän kommentin kuitenkin" vaikka se kaiketi rikkoo heidän herkkää hipiäänsä, eli jotain niitä alatimuuttuvia "yhteisösääntöjä" ! JUKOLAUTA vitun kommarisiat SAATANA !!!!

On tämä nyt vittu PERKELE !!


H E R Ä T K Ä Ä ihmiset !! HERÄTKÄÄ tähän sanan ja ilmaisun ja KAIKEN vapauden tunkkaiseen TUHOON. HERÄTKÄÄ siihen mitä se yksi ryssä sanoi teille kaikille jo 1982 !!!! Se kertoi jo KAIKEN ja tässä se TAPAHTUU ympärilllämme kuin hidastetussa filmissä, jokainen askel ja osa ja yksityiskohta. Kommunistisen RYSSÄN suunnitelma TUHOTA LÄNSI.


Haista juutuub vittu ja guukle ja KAIKKI "työntekijänne" , te olette VALINNEET mennä mukaan ja olla mukana. Ja kuten Jordan Tolloson aina muistaa totalitariasta sanoa, miten rakentuu ? Siten että KAIKKI valehtelevat, osallistuvat Yhteiseen Valheeseen™ ja VAATIVAT ja pakottavat KAIKKI meidät jotka EMME osallistu, osallistumaan !...tai muuten...Hei molopäät, minä en IKINÄ osallistu, missään määrin millään tavoin mistään syystä.


Se on sota sitten.FUCK YOU GOOGLE !! AND YOUTUBE !

FUCK YOU communist CHINA and RUSSIA !

FUCK YOU NIGGERS AND MUSLIMS !


LOSERS.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti