tiistai 18. lokakuuta 2022

Hyvä ja Huono Uutinen

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e15e8b77-a7d1-4d06-aee7-3ad537ba2186


Olisitteko uskoneet tässä tämän Kulttuurisodan™ keskellä vielä esim n 2-4 vuotta takaperin että jonain pvänä saamme lukea tuollaisen otsikon ^ ? Kaikki poliittiset muulit yksimielisiä että itäraja sekä suljettaja että siihen laitettava VIHDOIN jokin oikea fyysinen este. Esim aita ! HAhahahaa aivan naurettavaa ja mitä lie. Ei jaksa enää kiinnostaa vitun mulkut.


Toinen asia on taas sitten sitä itseään ja samaa eli normaalimpaa "politiikkaa" eli ventovieraiden ihmisten elämän luvatonta kontrollia.

Eli pohjois-koreasta kajahtaa:  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8e025462-75af-43bb-ab28-5be6fba08b85


Jumalauta aatelkaa mikä tunkkainen epäinhimillinen paholaisen paskaStan ja -reikä pitää maan olla edes ajatellakseen jotain tuon suuntaistakaan ! Jumalauta "maastapoistumisvero" !! Ei kristus helvetin vitun vittu. Sii..s..jaa ja tämähän onkin muuten Suomlannista itsestään !! Ei SAATANA.

Suomestahan se on. Aatelkaa nyt jo sitten. Ei tätä voisi edes jukolauta keksiä. Tuo vitun hiivainen vastenmielinen läskiämmä pitäisi jo ampua tai ampua tykillä itämerelle. Minä en jaksa katsella tuota pulleaa lastentarhan tyttöä / mikä lie vitun manaatti se onkin, enää yhtään. Tuo Juurakko.


Muistatteko tuossa taannoin kun laadin teille sen sellaisen kirjoituksen ? Nääs se yks... se missä oli niitä kaikkia.... "valtio" se taisi olla nimeltään, niin nin kaikkea sitä mitä valde on ja tekee jne ? Taisin siinä sanoa kuinka ainoa asia millä nuo vitun kusipäät vaivaa typerää kusista ahdasta ylimielistä nuppiaan, on juurikin se mitä voisivatkaan vielä ja taas ja nyt juuri tänään keksiä jolla hidastaa hankaloittaa ahdistaa alistaa ja mitätöidä ja vangita jne kaikkien muiden olemassaoloa ? Muistatko kun sanoin näin ? 

Tässä se on nyt, tässä se nyt sitten taas on, ihan IRL, siinä ne tekee sitä TAAS: Koko ajan, tauotta, 24/7/365  -  miettivät mitä kiusaa ja sääntelyä tehdä muille, samaa mitä koulukiusaaja ja vainoaja ja raiskaajakin ja kyttä miettii, miten käydä muiden kimppuun ja puuttua niiden olemassaoloon ja elämään niin ettei kuitenkaan tarvitse, todennäköisesti, ITSE keräillä hampaitaan ja/tai suoliaan lattialta tai maasta ja että näyttäisi sitä tehdessään jollei lähes pyhimykseltä mutta ettei ainakaan näyttäisi siltä mitä ON eli vastenmieliseltä ärsyttävältä tungettelijalta ja kusipäiseltä kurjalta vitun räkäpaskarotalta.

Olen myös kompaten lempiblogaajaani, sanonut että KAIKKI maaplaneetan nämä "Maat" tai "valtiot" on oikeasti vankileirejä, ja hei; olet VANKI jos et saa poistua joltakin tietyltä alueelta ilman jonkun "valvovan" kusipäisen mulkvistin lupaa. Ja nyt ne halusi vielä vittu VEROTTAA sitäkin vähää mahdollisuutta poistua !!!! Venatkaa vain niin kohta teillä on jokin paikallisempi versio  "Daavidin tähdestä" rinnassanne ja jo hyvissä ajoin ennen sitä viivakoodi kalussanne tai jopa niskassanne. Ja tämä on vain Omaksi Parhaaksesi™. 

Tie...sinne...johonkin... mihin se nyt olikin... on kivetty Hyvin Aikomuksin™.


Taaskin: minä en ole KOSKAAN IKINÄ hyväksynyt teistä KETÄÄN itseäni komentelemaan ja verottelemaan ja torumaan ja minun olemassaoloani kaventamaan ja säätelemään. Te vain teette sitä koska kuten kaikki rikolliset, teillä ei kävisi ilman erillistä ilmoitusta edes mielessänne välittää siitä mitä mieltä uhrinne on toiminnastanne. Teillä on KUVITELMASSANNE Oikeus.



Suksikaa vittuun helvetin kusiluihut.


KOSTO ELÄÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti