keskiviikko 12. lokakuuta 2022

Siat himoaa valtaa (lisää)

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9a7e4b72-dba6-4431-9bbb-e173fbe4ffa6Vitun ärsyttävät typerät imbesillit. Ja kusipäät kytät / siat. Siellä ne itse kukin hinkuu lisää VALTAA ja jotain "oikeutta" käydä kaikenlaisen päälle ja vangita sitä jne...ei teille ole tullut mieleen että TE olette täysin seinähulluja kaikki ?


Ihan oikeasti, aatelkaa asiaa.


KAIKKI tuo "rikos-oikeudellinen" on VALTION kusipäiden KEKSIMÄÄ sanahelinää ja muuta sopulinpaskaa teille tyhmille tietämättömille paskahousuille häkeissänne. Eli teille Tavalliset Tollot.


Tuossa muuten oikea totaali tollo tuo kommentti tuolta idiootilta jolla kuin jonkinlaisen linnun nimi, jossa Koota ja Uuta ja Oota.. ensin se manaa kun ei saisi kurittaa lapsia, ja sitten lopettaa kommenttinsa siihen että "Suomi on liian tiukkojen sääntöjen yhteiskunta"...en tiä.. ehkä näette tuossa jotain ristiriitaista tai ehkä ette. Minä NÄEN.


HAHahahahaaaaaaaaaaaaaaa.. eli siis TIUKKA-kasvattaja ITSE manaa ..."tiukkoja sääntöjä"....? meneekö tämä asia ja logiikka jakeluun ?..en nyt tunne että menee ? Tajuatteko te tämän ? Tuon idiootin ajattelemattoman epälogiikan ?

Tuollaista se on AINA tavalisten paskamuulien tuhnujen tollojen kanssa, vittu sietämätöntä. 


Ei teille ole ikinä tullut edes mieleen yksinkertaisetsi vain lopettaa vagitsemista ja vankiloita ja LAKATA kyttäämästä ventovieraita ja niiden käytöstä ja tekemisiä ?! Ei tämä ole ikinä käynyt mielessänne ?! Ei näin ÄÄRI YKSINKERTAINEN ratkaisu aukene teille ?

"Heeii ?!!...mitä jos me AIHEUTAMME leijonan osan KAIKESTA siitä omilla toimillamme, mitä me idiootit yritämme kyseisillä toimilla estelle jne ??!?".. niimpä. Funtsi sitä.

Te ette ole viidakkoapinaa paljon kummempia suurin osa. Te olette ihan yhtä yksinkertaisia julmia jurakauden juntteja, mutta paljon vastenmielisempiä ja räikeän paljon raukkamaisempia, raukkamaisia kuin katujätkien jengit ja kytät ja lakeijat ja muut paskahousut - kunniattomat rotanpaskat.

AINA on ollut ja on edelleen ja tulee kai aina tai ainakin melko kauan vielä, olemaan, "pahaa". On oleva varastelevia ja tyhmiä ja kahjoja ja kaikenlaisia seksuaalisesti häiriintyneitä kieroja umpipaskoja muuleja jotka nussii esim ruumiita kuten siinä yhdessä keississä tai jotain risuja ja kuluneita patjoja jne, ja en siis tarkoita patjalla mitään huoraa / ämmää vaan ihan sitä esinettä eli patjaa, ja kaikkea tätä. Näitä on aina. Ne KUULUU osaksi tätä ulottuvuutta ja "ihmiselämän kokemusta" ne on OSA tätä vitun vuoristorataa ettekä te pääse niistä MILLÄÄN. Niiden kanssa on siis opittava elämäään, SE on se salaisuus. Ja yllättävän PALJON riipuu TEISTÄ, itsestänne, mahdollisista uhreista. Ja kuka (valtio tietenkin, minä tiedän) estää aseistautumasta ?

Jos haluatte niin epätoivoisesti kerätä olentoja karsinaan ja pitää niitä siellä väkisin, mikä on kidutusta btw, niin nin rakentakaa suht iso rikollisten demonien kylä tai minikaupunki ja aidatkaa sinne. Tokihan tässä voisi veistellä että "sehän on jo olemassa ! ja se on nimeltään Lahti" mutta junou.

Ja ennenkuin joku hampaaton juntti ehtii edes farkku / flanellihaalarissaan aamusumpin ääressä tätä ärähtämään ja sölkkäämään sen keskinkertaisen lempitylsyyden, lempilauseen / vastalauseen, eli että "ja kukas sen maksaa / millä rahoilla aattelit SEN maksaa?! hä !?"  niin nin te tiedätte jo itsekin jos ette edes leiki ihan noin tyhmää. Te TIEDÄTTE kyllä mistä voisi säästää ja rajusti, te tiedätte tämän.

Ja kuten olen koko ajan sanonut ja kuten teille omin sanoinensa sanoi itse Jeshua 2022 v sitten, te ETTE OLE mitään vitun "oikeutettuja toisten käytöksen erotuomareita", te ETTE OLE täällä tuomitsemassa toinen toisia ja komentelemassa ja mikä KAIKKEIN merkittävintä, te ETTE TOTISESTI OMISTA toinen toisianne, ei OLE olemassa MINKÄÄNLAISTA oikeutusta komennella muita ja vaatia näitä tottelemaan, valtio hoi, eikä ole minkäänlaista "velvollisuutta" totella. Te KAIKKI TIEDÄTTE TÄMÄNKIN kyllä vitun kusipäät jukuripäiset Saatanan mulkut pässit. Mutta kun niska on jäykkä ja aivot primitiivi-Finnuiitin authoritäärisen persoonattomuuden muulinaivot ja sielu on tikahtunut jo syntyessään niin hei... näin tässä käy.

Suomi totisesti ON liian tiukkojen sääntöjen paskanevada. Se on kaiketi minisielujen yksi metodi jolla rakennella liian laaaaaaaaaaaaakealle avaralle maailmalle turvalliselta tuntuvia seiniä, kuin Havukka-ahon Aattelija.

En tiä... ehkä jos KESKITTYISITTE johonkin ihan MUUHUN kuin tuijottamaan toinen toistenne tekoja ja sanoja ja käytöstä ? Ei TÄSSÄ olisi yksi yksinkertainen avain ja ratkaisuKAIKKEEN ? Keskittykää omiin vitun asioihinne ja tehkää ITSE se "mikä oikein on" sikäli kun sellaista olemassakaan on ja siihen pystytte.

Kytät ja lakeijat ja tuomarit ja KAIKKI nuo mulkvistit paholaiset, perintätoimiston kaikki väet jne, ymmärrätte kyllä tämän kaavan, tulisi KAIKKI sulkea ihan itse sinne mihin kuuluvat eli omiin sumppuihinsa, eli "vankilaan". Te KAIKKI tiedätte tämänkin, mutta koska pelkäätte jopa varjoanne, te ette uskalla tätä edes AJATELLA. Haistakaa siis vitun iilimadot vittu.

Tämä ON TOTUUS, mutten minä oikeasti jaksa uskoa tämän teihin uppoavan.


KYTTIÄ teillä on KAIKKI MAAILMAN SYY pelätä ja VAROA. Siinä missä joku helvetin katujätkä on ihan yhdentekevä ja melkolailla täysin satunnainen ja murhaaja tjns on siihen nähden vielä RÄIKEÄSTI satunnaisempi ja harvinaisempi, mutta kun valtion propaganda on uponnut ja valhe maistuu totuutta miellyttävämmältä nin ....näin siinä käy; bäng, kyttäys yhteisö. Suomlanti.

"Niimmutta kun Englannissakin ! Amerikassa ! Ja elokuvissa!" - totta, sinä olet oikeassa ja minä väärässä ! Heitän pyyhkeen kehään.


Mea Culpa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti