keskiviikko 26. lokakuuta 2022

Robert Helenius

 
Ruupert Hele.


Halusin vain sanoa että... joko tuo on suomlannin kaikkien aikojen ehkä turhin ja paskin nyrkkeilijä !!..TAAIII sitten se on suomen yksi hauskimmista tai ainakin huvittavimmista koomikoista !

Minua se ainakin naurattaa. HAHahaa..aijai.. en tiä. Heedberiä hauskempi, ainakin.En tiedä mikä Hupinyrkkeily se sen leipälaji oikein lopulta kaikenkaikkiaan onkaan, mutta ihan turhaan ja täysin syyttä suotta se siellä kehässä ravaa. En ymmärrä miksi mennä ja nöyryyttää itseään ja hankkia aivovammakin vielä. Eikö sitä voisi vain makoilla kotonaan ? Junou ? Eikä tuolla tatamilla.

Se on ihan sama mihin ja koska tuo menee ja ketä vastaan, nuo samat naurettavat huvittavat tyhmät kuvat siitä seuraa aina ihan 100-varmasti, missä tuo äijä makaa pitkää pituuttaan kuin ruumis, kauttaaltaan jäykkänä ja taju täysin kankaalla.

Se on lähes yhtä pimeän näköinen kuin Amerikan sirkuksen nykyinen tirehtööri, eli itse Piereskelijä-lasenhaistelija(nussija?) Setä Hyperhöperö.


Viimeisimmässä pellehypyssään tuo huuhaa pyöri ja hyöri hetken siinä ympäriinsä ja sitten se neekerin murjaani tempaisi sen yhdellä, yhdellä(!), lyönnillä paluulennolle Härmään.

Naurettavaa.Mee pois sieltä ! Ruupert ? 

Kuulikko ?


Me pois siältä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti