torstai 13. lokakuuta 2022

Ukrainan tilanteesta

Katsoin äsken ihan sattumalta kun näin, Ed Duttonin suoraa lähetystä, se päättyi juuri, siinä oli vieraana yksi maailman kai virallisestikin rumimmista ei vain miehistä  mutta ylipäätään olennoista. Eli se sellainen monktoni mollosilmä, joka on kuin jokin syvänmeren mutantti tai jonkinlainen kala tjns, en tiedä mikä se on, mutta se selitti tuon ryssien ja ukrainan jutun niin ihailtavan yksinkertaisesti ja nopeasti että se täytyy referoida tähänkin.

Se osa minkä halusin siitä tallentaa tähän, on lähinnä se että Nuijapäälle RIITTÄÄ ihan täysin mainiosti mulkosilmän mukaan tämä nykyinen tilanne, ja se voisi todella sitä halutessaan, kyllä jyrätä Ukrainan yli ihan suht helpostikin. Ja MIKSI Nuijapää tämän tilan ihan HALUSI ? Siksi että niin kauan kun kyseinen "operaatio" eli hyökkäys ja hävitys teurastus sota kestää, ryssät ym kommarisiat TIENAA ja helvetisti ja pystyvät täten maksamaan pois asian mitä Nuijapää oikeasti kammoaa ja pelkää ja se on valtion velka.

Ryssille sopii pitkittynyt "konflikti" siis oikein mainiosti sillä ne tienaa sillä kuin Roope Ankat ja mitä vielä, SAMALLA se TUHOAA lännen, ja kaiken, ei vain bensan ym, KAIKEN, hinta nousee ja nousee ja nousee ja pysyy korkeana.


TÄMÄ oli hyvin yksinkertainen ja ymmärrettävä ja nopea selitys. Ei ehkä KOKO kuva mutta helvetinmoinen siivu sitä. Eli se saatanan pikku paskarotta siis vain leikkii tyhmää ja pelaa aikaa ja viivyttelee ja näyttelee tekevänsä jotakin jne, ja kieltämättä pyörittelee näitä meidän älykääpiöitä kuin pässejä narussa, mutta oikeasti se TYKKÄÄ viipyillä sillä sillä se saatanan saasta tienaa.


TAAS kerran, mitä minä sanoinkin muuten.. hahaa, RAHA. Siitä on jopa SODASSA kyse. RAHASTA !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti