perjantai 14. lokakuuta 2022

Maahanmuutosta™

Kauppaläjälinkki


Saatanan mulkero perkele. Siinä on tyypillinen "MoKuttaja™" - ei jätä MITÄÄN muuta vaihtoehtoa kuin "Maahanmuuttajia™ O-TET-TA-VA!".

Miten olisi ratkaisuksi, Vitun Mulkku, ettei oteta YHTÄKÄÄN perkeleen neekeriä ja ählämiä ja mitä lie muuta alkeellista eläintä ? Ei TÄLLAINEN radikaali, suomen sellaisena kuin se on ollut viimeiset 10.000 vuotta yhteen mittaan - säilyttävä, ehdotus kävisi ja tulisi kuuloonkaan ? Ei tällaista saisi, voisi, saattaisi harkita ? 


Vittu mitä absoluuttisia nilkkejä kusimulkkuja nuo on koko vitun paskaväki. Ja mitä tulee johonkin helvetin "väestön ikääntymiseen" ..... niin nin mikä se on ? MITÄ se ON ?!?! Eikö Väestö™ jumalauta KAIKKIALLA ja AINA ja asian miksikään muuttumatta jumalauta VANHENE ?! Olin luullut vanhenemisen olevan biologinen vääjäämätön väistämätön kaikkiakoskeva (uu tuosta te tykkäätte ! Kaikkia Kokeva™) ja ainainen ja muuttumaton ihmis-inkarnaation perustason asia ja juttu ja ilmiö ?! Näin olin ainakin käsittänyt ja sisäistänyt, mutta ilmeisesti se onkin vain 2020-luvun Suomen jokin lokaali ja akuutti ja täysin yllättävä ja outo ja selittämätönkin varmasti, ehkä, ostittain, ilmiö. 

Hah...?..

Kirjoituksessa yritetään lopussa säälittävän säälittävästi ja surkimusmaisen läpinäkyvästi vielä aivopestä teidät yhdistämään persut ja kohoomus ja aatteleen ikäänkuin händ-in-händ että ne on jotain Meijjän Ystävii tai jotaisss !!..

Tuo absoluuttinen kusinen draconinen koiranpaskaläjäjengi ? Juu ei. Ei ne o.  

Ne ei ole kenenkään ystäviä, kohoomus siis.


MUISTAKAA ihmisapinat että tässä SAMALLA kun Maahan™ halutaan tuoda, kuin eksoottisia hedelmiä, kaiken maailman primitiivisiä apinanpaskoja Suomi tuhoamaan ja rumentamaan ja alentamaan ja musertamaan ja Muuttamaan™, niinnin muistakaa että robotisaatio ja automaatio ja kaiken digitalisaatio KIIHTYY kiihtymistää ja lisää vain KONEIDEN "työvoiman tarvetta", EI missään nimessä ihmisen tai apinan tai minkä lie puolikädellisen mitä ne nyt mitkäkin käkkäräpäät ja kääpiöt sitten onkin.


Maahantuokaa jos jotain, niin hyviä näytönohjaimia halvalla ja kaikkia mahdollisia PC-komponentteja ja kaikkea mahdollista teknologiaa ja lääketiedettä yms, EI mitään kurjia mutaläjiä jostain vitun Afrikan megavaltavasta paskaläjästä ja mudasta.


Saatanan kusipäät.









SUKSI vittuun kuka tätä VALVOTKIN !

AINA miltei, kun kirjoitan tietyistä AIHEISTA ja käytän tietyjä SANOJA, tämä alkaa takkuilemaan ja tökkimään, ikäänkuin en ymmärtäisi että tätä VAKOILEE joku. Hei mulkku,minä SNAIJAAN kyllä !! Hahaaa, vitun naurettava kytäntorvi tai mikä lie. Ei tämä muuten takkuilisi ja hidastelisi mutta kun SINÄ roikut siellä taustalla huohottamassa vitun naurettava homo, niskaani, niin hei, tämä juttu hidastuu.


Hanki elämä ja pala helvetissä.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti