tiistai 11. lokakuuta 2022

1 hyvä juttu israelin jutkuista...

Minun lempi bloggailijani ja ainut paskankaan väärti tyyppi (kirjoittajana ainakin), sanoi joskus kauan sitten, tämä nyt vain tuli mieleeni ja aattelin laittaa tiedon eteenpiäin, että...siis silloin oli joku muistaak.. jaa ja olikin, niin nin ryssien joku sotalaiva "katosi". Oli joku tällainen kausti, olisiko ollut noin 2009 tjns, eli jossain käsittääkseni lähellä Israelia "katosi" ryssien sotalaiva tai vastaava ja siitä ryssät oli kovin nihkeitä sanomaan pihaustakaan ennenkuin kai kommentoivat sitten sotkun jälkeen sitä jotenkin  ylimalkaisesti pihahtaen jotain jotenkin. Mutta koko asia yritettiin vain saada häivytettyä näkymättömiin. niin nin sanoi tuo blogailija että se mitä siinä OIKEASTI kävi oli että jutkut sen laivan kaappasivat / pysäyttivät, ninQn OIKEASTI, ja siellä oli ASEITA menossa Iraniin ja luoja ties mitä muuta, ja sanoivat tuolle Vlad Nuijapäälle kuten MINÄ sitä mm kutsun, että ÄLÄ enää kertaakaan tee tuota ! TAI me ...taisi olla tyyliin että pommitamme Paskovan jurakauteen tjns, ja TÄMÄN tuo nuijapää kyllä uskoi.

TÄMÄ oli jotain ihan oikeasti mahtavaa jos näin kerran jutkut teki ja näin kävi, se ei ollut sellaista kurjaa puuttumista ympäristöönsä.


En tiä, halusin vain sanoa tämän ja kun nyt mieleeni mäjähti niin julkaisin tällaisenkin tekstin. Ja jos oikein muistan niin tämä on tapahtunut jo ainakin 2 kertaa, ellei enemmänkin ja tuo lieni se toka kerta.


En tiedä mutta jutkujen maasta voi näemmä olla ryssiä vastaan, niin absoluuttisen käsittämätöntä kuin se onkin, jotain merkittävähköäkin hyötyä, ilmeisesti jopa NE inhoaa ryssiä !


Hip Hei !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti