maanantai 24. lokakuuta 2022

Valtio-varas varastaa taas

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/cae62fac-214d-4349-b6e1-bb7a6bd5744c


Minä olen sanonut koko ajan "valtio on VARAS" ja ainoa asia mitä se luvattoman komentelunsa ja vaatimisensa ja muun pakottelunsa ja kiusaamisensa lomassa tekee, on juurikin... VARKAUS.


Tässä taas vain  yksi esimerkki. Absoluuttisen häikäilemätöntä ja häpeämätöntä ja kuvottavaa, ihan kuten vasurien taidesabotaasi yms. Aivan yhtä pöyristyttävän alhaista alkeellista varastelevaa simpanssisakkia.


Ja tottahan kai kun on suomesta ja iltsikoista kyse, ilmestyy kommentteihin aina nuo vitun ULTRAärsyttävät typerät houreiset Finnuiittikusipäät valtionnuolijat etatisti-imbesillit jotka ei erota valtion persettä omasta päästään ja jotka siellä sitten huutelevat kuin pohjois-korealaiset totaalisen lobotomisoidun aivottomat kusiapinat vain hurraa huutoja omalle sieppaajalleen ja ahdistelijalleen ja tuhovalle hyväksikäyttäjälleen.

Tämän takia se Helsinkisyndroomakin on juurikin SUOMESTA.

Kuten olen teille kaikille sanonut monasti, EI OLE OLEMASSA mitään vitun "Tukholmasyndroomaa" se on HELSINKISYNDROOMA vitun valehtelevat ja tietämättömät ja älyllisesti yyyyber laiskat vitun mistään mitään tietämättömät vetelät vetämättömät kusipäät vitun madot mulkut kusipäät. Se on H E L S I N K I syndrooma alkuperäiseltä nimeltään EI Tukholma.


Ja tämä oli ainakin vielä ysärillä ihan yleistietoa. Mutta tyhmeneminen on HYVIN TODELLINEN asia ja ilmiö. Ja muistaakseni, mainitsen nyt samalla, Ed Dutton mainitsee aina sellaisen tutkimustuloksen videoissaaan että "menetämme 1.5 ÄO pistettä per vuosikymmen". Eli idiotismin leviäminen, proliferaatio, on valitettavan todellista.


Eniwei. Ompahan täysin kusipäistä paskaa taas "viranomaisilta" eli ihan sitä ainoaa mitä ne "osaa" - kiusata kaikkia muita. Kaikkia EI-"viranomaisia".


KAUANKO   Te Muut™ vielä tarvitsette ???! KAUANKO meidän tulisi vielä sietää tätä, sietämätöntä, tätä kaikkea kiusaa ?! KOSKA te olette valmiit VAPAUTEEN  ?!


TÄSSÄ ja NYT ! TÄSSÄ inkarnaatiossa. NYT. HETI.


Kuinka kauan ?Haistakaa mätä vitun paska valtiolaiset loiset.

Teidän aikanne totisesti tulee vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti