tiistai 11. lokakuuta 2022

Kanien paita (kausti)

 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/f39f5fdf-4a46-406f-82b7-4f6b02e90db2


..Ja se Kanyen paita ja kausti oli kauhea paita ja kausti.


On se kyllä ihan kun aaattelee, aidosti hirveetä ja Meijjän Demokratian™ uhka, että nin minkälainen paita tuolla Mustalla Tasavertaisella Ihmisellä™  on tai oli. Kyllä sitä pitäisi vähintään kyttien tutkinta aloittaa, että onko tässä nyt "menty liian pitkälle" tai "aiheutettu....".. no... "jotakin".  Jollekin ehkä.



No joka keississä, takaisin todellisuuteen. Mikä vitun ongelma tuon kahjon nekrun paidassa oikein on  ?! Sehän on ihan 100 % täyttä asiaa. Jumalauta loistava paita  !! Neekerin päällä ehkä kieltämättä hieman yllättävä ja outo mutta hei, sellainen nekruheppu on kyseessä. Uppo-outo.


JOS ihan hetken viittitte aatella ja funtzia ja fiilistellä ja jotenkin vain ..yrittää tiedostaa tjns, nin ajatelkaa ihan tasan oikeasti ja aidosti miten käsittämättömään tilaan on Länsi mennyt että YHDEN(!!) tyypin PAIDASTA jossa lukee "valkoisten elämällä on väliä" nousee YHTÄÄN MINKÄÄNLAINEN vitun "KOHU" !!!!! Jumalauta se tietää niin karmivaa alennustilaa ettei sitä tohtisi edes ajatella. Se tarkoittaa että Länsi, äs wi nu it, on kuollut. Mätä, sisältä ja läpi mätä ja umpi laho.


Syttyköön tuleen vain. Se on parantavaa tulta se.


Liekki puhdistaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti