perjantai 30. syyskuuta 2022

Juoppola

Esittelen teille tässä turhan ja aivan liian hyvän toteutettavaksi, idean ! Kaupungin tai kylän tai alueen nimeltä Juoppola tai Kännilä tai Holistila tjns, johon kerätään ja kärrätään K A I K K I suomen juopot. Joka-vitun-ikinen ilkeä pikku juoponperse. Jokainen persereikä ja läpi tuosta kadusta, kaavitaan KAIKKI kuin Hitler juutalaiset, ja suljetaan sinne. Juoppolaan.

Siellä saavat örveltää ja kuseskella ja klimppiä ja yrjötä ja paskantaa ja virtsailla ja karjua ja mongerrella ja sölköttää ja kailottaa ja huutaa ja huudella ja huitoa ja pärrätä ja kieriä keskenään niinkuin aivottomat molopäät keharit mitä ovat ja kunnon ihmisten ei tarvitse sietää moista paskaväkeä viemärin liejurottaa silmissään. Enää. Ikinä.


Saaaauund kyuuud ?!


Siihen kuluu varmaan vähemmän rahaakin kuin niiden saatanan räkäisten typerien kusisten (kirjaimellisestikin) vitun ali-älykääpiöiden räkäpaskarottien jaaaaaaatkuvaan sietämiseen tuossa katukuvassa ja missä lie, ja katujen pesemiseen ja seinien ja alikulkutunnelien ja ehkä joidenkin ihmisten vaatteidenkin yms. Ja jälkiensä kaikkinaiseen jatkuvaan toistuvaan korjailuun ja niiden vitun nilviäisten ällötysten aivan tolkuttomaan ja tauottomaan Ensiavun ja muun lääketieteen, sairaaloiden jne, hyväksikäyttöön ja ylikäyttöön. Lähinnä nehän niissä nuokkuu, ne kai ottaa asian niin että se on jokin vitun hotelli jossa saa olla edes jonkinlaisten normaalien ihmisten seassa ja puhtaahkoilla pedeillä ja saa jotain muuta kuin lokinpaskaa tai jonkun "perät / jämän" ruuaksi, tai tupakan tai kaljapullonkorkin tjns, ja missä voi tsiigata vähän telkkaakin ja räplätä pippeliä.

JA siis tietenkin häiritä hoitohenkilökuntaa ja vääjäämättä vähän kytän kusipäätäkin toki. Se on yhtä ihmeellistä kuin sietämätöntäkin kuinka ja kuinka toistuvasti ja jatkuvan loputtomasti ja KAUAN Suomlannissa / Suomaliassa / Suorikassa / Suojällä / Soomesa tätä paskaväkeä kattellaan ja paapotaan. Vittu kun ne tulisi laittaa uuniin. Siitä saisi talvella vähän ylimääräistä energiaakin.

JA VALTIO vieläpä mahdollistaa omalla MONOPOLILLAAN, jonka se on kai muuten "kieltänyt" ja  te tottelette vitun hönöt, niin nin kaikien muiden monopolit, niin nin eli alkollaan. Vitun kusimadot.

"Ette juo alkoholia!"......."ellette sitten osta sitä meiltä ! Sitten se on ihan loputtoman ok".


Vitun idiootit. Vitun typerät kusipäät suomalaiset paskat.


Haistakaa kaljapulloon sullottu paska.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti