tiistai 20. maaliskuuta 2018

VVV - Valkoisten Vastainen Viikko

Jaa nii, hei, nythän on kai sitten se Suomlannin Punaisen Sirpin ☭ yms Soroksen ja Juutalaiskommunistien ja Venäjän "toimijoiden" ja suomen väestön älyllisesti ja moraalisesti haasteellisimman osion junailema ja järkkäämä Vitullisen Typeryyden Saatanallinen ja Satanistinen "Tykkäätkö Tarpeeksi Neekereistä?!" Rieha Viikko !!

Jeeee !!

Tässä vielä näytteitä Helsingin Yliopiston "Humanististen ´Tieteiden´" Osaston (suljetun osaston) Monikulttuuristen Projektien™ "työ"ryhmän aikaansaamista "opinnäytetöistä" Kommunistisilla Kolhoosi-Työpajoillaan.


Kulttuurin Köyhdytystä par excellance.
^ Ensimmäinen näytetyö on nimeltään "Naisen Opetus" - ja siinä Tasaveroinen Ruskea Ihminen opettaa Länsimaiselle Itsetietoiselle Naaraalle ...vähän ....jotakin ? Kaapin paikan kai tjns ? En tiä.Toinen esimerkki on Vaihto-OpiskelijaMimosan tekemä työ, nimeltään "Parru Perseessä" - ja se kertoo tarinaa siitä, kuinka neekeriuros typerän kiiman vallassa työntelee ruskeaa, paskalta näyttävää pullistunutta kulliaan, kyseisen Typeryyden Horkassa mankuvan ja valittavan imbesillin Mimosan typerään haisevaan vitun vittuun. Vitun idiootti vittu !

(Ei sillä etteikö kyseessä olisi siltikin hyvin Saavuttanut mutiaisuros ! Sillä mies(?)hän on sentään Yhteiskuntatieteellisten ja Hienomotoriikan ja Tyhjiö / Avaruusfysiikan Emeriittus-Professori !)

Sitten on Liisa Pissan työ, "ZämZämZämbäLäm!" - joka on tanssiesitys. Jossa neekerilajin uros ns "hässii" kyseistä tiedotonta pissaliisaa tytön käpyaivoa sohvalla.


(Mielestäni EI mikään mielikuvituksen riemuvoitto, mutta hei...? ...kukin tyylillään).

Taustamusiikkina / musiikkiraitana on "BombFunk MC´s"sin "Freestyler".Sitten on Maija Mulkvistin työ, nimeltään yksinkertaisesti "Jyystö" - jossa ruskea murjaaniuros niinikää(!), suosittu aihe tänä vuonna(!), työntelee kikkeliään kyseisen bimbon aivottomaan vitun vittuun !
Vitun vittu.

(Tämä Kulttuurinköyhdyttäjä työskentelee talkkarina Yliopistolla ja tuijottelevana mulkunnyppijänä Assalla).

Sitten on käsittääkseni koko Kollektiivin ☭  yhteinen työ, nimeltään.. "Moniosaajan Arkea™" ...jossa...?..jaa ei ? venatkaas.........juuri saamani tiedon mukaan kyse ei olekaan mistään "työstä" lainkaan vaan kuvamateriaali on vain pätkä Helsingin Yliopiston  Edistyneen Matematiikan jatkokurssin luennolta. Sori, mea culpa ! Kuten hienosti Latinaksi sanottaisiin !!

Ja hei ! Juntti ! Ei sitä ilman(kaan) Latinaa suomessa pärjää !


Ja ei, ennenkuin edes kysytte, niin ei ! EN tiedä mistä on kyse. Ehkä ?....ehkä siinä opettaja näyttää miten ynnätään / lasketaan !? "huks kax kole nela wiissi ghusi setsemän kahexan..." jne - jotain tuohon tapaan ?

Ja tässä vielä TeemaViikon Aiheeseenliittyvä Uutisjuttukin höysteeksi !
Murjaani parka ! Jumalauta varmaan hei äijän pakotti tohonkin tekoonsa Valkoisen Miehen Sortava & Etuoikeutettu - Naisiasyrjivä Trans / Ähläm Kammoinen Patriarkaatti !!

Iha varpilla !Joten...junou th diil !! Ei muuta kuin pahin mahdollinen typeryys, vailla häpyä(!!) mind you, ja rummut esiin ja ===> kadullle !
Ja ottakaa hei jotain pillejäkin tjns ? Ok ? Ja jos se yks luunaamainen mulkku vois taas otta kameralla kuvia johonkin Salaisiin Viholliskansioihinsa niin hei ?...oisko ees pikkiriikkisen ok ja näi !?


Oujeeeaa !!

JoujoujoujoujoujoujoujoujoujoujouMÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNNN!!!


Käykäämme....ITSEÄMME!! HAHAHaa  thahahahA AHahah.. VASTAAN !!Sommin Neitton polesta !Ja hei P.s

Suomen Media ! Olis kiva jos voisitte olla vähän ninQ messissä tiäkkö? Ja näi ? Vaik levittää tyylii ...ninQ, emmätiä....jotain siis ninQ ValeUutisii ja näi...tai siis sitä mitä te muutenkin koko ajan teette ja mistä kehtaatte ottaa palkkanne vastaan !? Hei !!?? Niin nin sitä ! Jos teette vaan sitä, ja rummutatte ihan sikana ja tauotta tätä supermulkkua typerää kusipäistä kommunistista koiranpaska-kakofoniaa ja näi ? Ku nääs vanhukset esim, ei o netissä ja nää mitään muuta kuin mitä näytätte ja luulee ehkä teidän suoltamaanne pa....pappadappadaa...sisältöä piti sanoa, nin todeksi ja näi, nin jos niille viittisitte ihan pokkana valehella ja silotella neekerten aiheuttamia MEGAryppyjä kaikessa ja jos saisitte suomenkin näyttämään osalliselta Amerikan edesottamuksiin ja siihen että neekeriä on vedetty hevosen ja lava-auton perässä köydellä, aikoinaan, Amerikassa, niin ....no; se se vasta mainiota olisi !


Voisitte nukkuakin kunnolla, kun tietäisitte tehneenne Hyvää Työtä™ ja olleenne Vasemmalla Puolella    !
Spasiba !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti