torstai 22. maaliskuuta 2018

Malmö - Lyhyt Video

https://www.youtube.com/watch?v=Htxxhz0rvtE
Samat Saatanat on tämän "Maahanmuutto™" kriisin eli SODAN ja käteisen rahan pihtaamisen ja inhoamisen ja takavarikoinnin takana.

U S K O M A T T O M I A kusipäitä !! Jumalauta; aivan häkellyttäviä !
Täysin DEMONISIA.  Ja SILTI  te vitun typerät puupäiset saatanan "Tavalliset" taulapäät vain vittuilette ja virnuilette ja nauratte  jos ja kun nämä asiat tuodaan nokkanne alle esiin.

Vitun vätykset.Te OLETTE jossakin oudossa horkassa tai jossain aineissa tjns. Ja koko tähänastisen elämän kestänyt totuudenvastainen aivojen ja oman persoonan sumennus ja kiisto; sekin toimii kuin junan vessa.

TOTUUS näyttäisi minimissään tämän kaiken ^ osalta, tältä; Joku Siellä Jossain on päättänyt, kun on hoksannut kuinka auvoisaa elämä oli täällä Pohjoisessa ennen Nyky Aikaa, että "heei!? NOIDENKIN on maksettava !! Hintaa !...jutkuista ja nekruista ja anglosaksien maailmanvalloituspyrkimyksistä, yhdessä kommunistiryssien barbaaristen apinanperseiden kanssa!  Ei saa olla parempi ja onnellisempi jne, kuin muut!" ja on täten käynyt sitten tuhoamaan oikein kiihkoisan omistautuneesti MYÖS tätä Pohjoista, joka siis toistan, TÄHÄN ASTI oli säilynyt vielä ällistyttävän selkeänä lintukotona.


Mutta hei; tärkeintä on että LEVOTTOMAT vähä-älyiset hössöttävät typerät inhottavat häiriköivät ja kiusaavat pikku kusipäät saa mitä haluaa, ja muut joutuu vain nielemään sen paskan ja olemaan hiljaa jne, ja MAKSAVATKIN sen vielä !
Ja sitten vain...............ja hei; SITETN VAIN tulee de facto SOTA.
Teille on sanottu. Ja sanottu. Ja sanottu toistamiseen, ja toistellen.
Ad nauseam.

Ja vielä mitä !?!? Nyt ilmeisesti on taas ja edelleenkin käynnissä se Kansan Koulimis / Uudelleenkasvattamis Viikko eli "Älyn ja Totuuden VASTAINEN viikko - Neekerten Puolesta".


Aatelkaa että luulin 90-luvun puolella jotain näinkin tyhmää, hahahahaa; luulin etten ehkä joudu minkäänlaiseen älykääpiöiden aiheuttamaan sotaan tms valtavaan "poliittiseen" myllerrykseen !!
THAhahahaha, luulin, LUULIN, suomalaisia erilaisiksi ja realistisemmiksi ja paremmiksi. Mutta olette valitettavasti ihan yhtä tyhmiä tolloja kuin suuren maailman kakaratkin.

HAISTAKAA KAIKKI VITTU.Kiitti.Ja POMMITTAKAA Malmö. ÄLKÄÄKÄ ODOTTAKO !! Eritoten mitään vitun "käskyjä" vitun itsettömät epäolennot ja juutalaisten demoniset KOIRAT. Käskijät on KAAPATTU ja käskijöinä on VIHOLLISET.
Vasurit on "vallassa".


OIKEASTI valta on MINULLA, ja se PYSYY minulla. Se EI OLE missään "käräjillä" eikä kytissä tai "laeissa" tai "valtioissa" tai "politiikassa" tai missään muussa juutalaisessa / farisealaisessa Satanismissa ja ihmisten laumaamisessa ja komentelevassa karsinoinnissa ja orjuutuksessa ja hämäyksessä ja omimisessa ja sumuttamisessa ja muussa  alhaisessa sekopäiden ahneessa itsekkäässä Järjestäytyneessä Rikollisuudessa / muussa vastaavassa Beelsebubiaanisessa  Pahuuden Toiminnassa.
(Valta minun, valta on sinun JOS olet tarpeeksi tietoinen ja hyvä ja oikeamielinen ja sen sellainen.)USKOKAA NYT JO PERKELE SENTÄÄN !

Sisäistäkää TÄMÄ.
Haihduttakaa Piru sisältänne ja bäng! ulkoisestikin se alkaa haihtua olemattomiin.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti