tiistai 27. maaliskuuta 2018

Kung-Fukalle Realismia

http://www.iltalehti.fi/kamppailulajit/201803242200834885_bw.shtml


HAHAaahaaaaa. Ai Kristus mitä vitun liejusammakkoja idiootteja.
VITUN KINKIT !!

Teidät pitäisi polttaa pois planeetan pinnalta koko kurja muinainen sammakonnäköinen TYPERÄ Saatanan Sakki.


Mutta onhan se hyvä että on edes YKSI jokseenkin marginaalisen mikroskooppisesti "erilainen" tai "erillinen" kinkki, joka PIEKSEE niitä PerusVersioita. Tai jopa sitäkin tyhmempiä typeryksiä.

Siinä sai "Kunkfu"spede tuta !! V.i..THAHAHA HHAhahaha hahaaaaaaaaaaaaaaa....aijaijai...oi Kristus.

Ja mitä siihen "Ip Maniin" tulee, sikäli kun siitä olisi mihinkään mummoani kummempaan väkivallassa; se pieksäisi tuon tyypin itsekin, luultavasti nanosekunnissa, ihan silkasta kunnianloukkauksesta. Ja tuossa tapauksessa sellaisesta VOIDAAN kyllä kai jo vähän puhuakkin.


"Tu mä oon ipmanin serkku ja tällee!...käy päälle!"
BÄNG!


"Ai...aijaijaijai..hei...vittu älä saatana lyä ! ....jätkä löi oikeesti ?!!?...hei ? Et vittu lyä.."


Ja vielä korosti tyhmyyttään, mahdollisimman rumilla ja typerillä lenkkareilla. Elukka parka.
Eikä hiustyylissään tai kallonmuodossaankaan mitään erityistä kehumista ole.

Kuin joku vitun "poliitikko" tai jokin ! HAhahaaahahaaaaaaaaaa.

Ehkä Kiinan tuleva "Presidentti" ?!
"Yhdessä me taistelemme tätä Uhkaa vastaan..." ja niin eespäin.

Eniwei, kiitos tuosta iltalehti. Täytyy tutustua tähän huijarienpieksäjään vähän laajemmaltikkin kai. Jos ei muutakaan ole. Ihan hyvää viihdettä.
Ja tekee hyvää kaikensortin vasurinkaltaisille epärealistisille ja lapsellisille imbesilleille ja myös idiooteille ja vähä-älyisille käpyaivoille.


Minä olen aikanani muuten harrastanut Kung-Fua !!  Ihan totaalista pelleilyä. Yhtä hyvin sitä voisi vain mennä pellekouluun tai balettiin, ja olettaa pieksevänsä "elämänkoululaisia" kuin Bätmäni konsanaan.

Tuokaan "Mestari" ei ollut sentään puukkoa vastassa ja yllättäen ja jossain liukkaalla pimeällä takapihalla tai kujalla tjns.P.s Vitun kinkit !!
Välittivät taaskin vain siitä että kaikkeen mikä EI OLE TOTTA eikä pidä paikkaansa, mutta ON, ehdottoman(!!), typerää ja naurettavaa ja tunkkaista ja lapsellista,  uskotaan.
Joko uskotte ettei ne ole kuin keltaisia neekereitä ?? Ilman MUINAISIA VALKOISIA ei olisi mitään vitun "Kiinan Kulttuuria".

Söisivät vain toistensa jätöksiä, ja kulkisivat kyykyssä, jolleivät ryömisi neljällä raajalla kuin muutkin sujet ! Ja paskantaisivat ja virtsaisivat pitkin temppelten seiniä ja pihoja. Jotka siis on VALKOISTEN rakentamia. Tai olisi. Osa eläisi ja kiipeisi puissa ja osa kyyhöttäisi luolissa ja maankin alla ehkä, mutta vain kaikkein tasokkaimmat ja fiksuimmat. Ja ehkä paukuttaisivat toisiaan tyhmään päähänsä isoilla kivillä, tämän tästä. Miksikö ?
Siksi että; ne on kinkkejä.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti