keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Ilja vs "Laki" / Lucifer

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201803212200826840_ul.shtml

Haistakaa "Andorralaiset" vittu.

Ilja parka, joutuu näiden sieluttomien käpyaivojen robottien uhriksi yhä uudestaan ja uudestaan. "Lain" kusipäät pyörii ja hyrrää ja pörisee ja parveilee ympärillään "kuin" JUUTALAISET; JOISTA "LAKI" ON KOTOISINKIN.

Mutta kukaanhan ei halua tätä jostain käsittämättömästä syystä käsittää ja kuulla ja tajuta ja myöntää ja sisäistää.


Ja kuten aina, tämä on jotain mitä Tavallinen Kansa ei luumunkokoisilla ja rutikuivilla laiskiaisen aivoillaan vain  kertakaikkiaan näy kykenevän käsittämään,  on demoniset ja pahat ja ilkeät nilkit ja pahansuovat psykopaatit keksineet heti seuraavana päivänä kun juutalaiset keksi mestariteoksensa, äärimmäisimmän aseensa, eli "lain", SEN että ==> HE voivat yksinkertaisesti ottaa sen itse itselleen. Se on NIIN. YKSINKERTAISTA.

"Rikolliset" siis. NE. Ovat AINA ja iäti, "lain" laatijat ja ohjaksissa jne. Mitä häiriintyneemmät ja aivottomimmat ja julmimmat ja pikkusieluisimmat ja tihrusilmäisimmät ja ylimielisimmät ja miehiähalveksuvimmat pikku-kusipäät.

Ja onhan se ihan vain myös yksi keino lisää Matriarkaatille ☭ HALLITA MIEHIÄ. Mikä siis on naisten SE juttu.
Niitä todentotta; tulisi lähes KAIKKIA vain vetää lättyyn. Jolleivät OLE pahanteossa niin suunnittelevat.
Mutta jos KYTÄLTÄ kysytte; se on "väärin".
MIKSI ?!?! Luultavasti "siksi että LAKI sanoo niin".

Kuten näette, ei kytän kanssa pääse puusta pitkään. Sen enempää kuin käärmeellekään ei VOI puhua, se on vain rajallinen ja vaarallinen fyysinen ROBOTTI, siellä ei ole tietoinen ja ymmärtäväinen sielu vastassa taustalla vaan kylmäkiskoinen ahne ja itsekäs ja säikyn pelokas ja vainoharhaisen säpsähtelevä pikku hirviö. Kuten JOKAISESSA KYTÄSSÄ ja "viranomaisessa" ja missä vain epäolennossa joka on tekemisissä "lain" kanssa. Eli muiden kiusaamisen, plain and simple.

Pahat ja häiriköt on mutantteja ja oma lukunsa. "Laki" on TAVALLISIA ja eritoten meitä liian TIETOISIA ja uniikkeja / individuaaleja ja lahjakkaita vastaan.
Ja Jumalaa lopultakin.

Juutalaisten kapina; "laki". Fariseusten kosto.


Eniwei; toivon Iljale välitöntä ja ehdotonta ja totaalista vapautta ja korvauksia kärsimästään julmuudesta ja turhanpäiväisestä kusipäiden ajojahdista. Joutukoot syyttäjäsi ja kytät vankilaan loppuiäkseen, ja heitettäköön avain ....johonkin. Pois.P.s siellä on näköjään joka älykääpiö käynyt parahtamassa (kommenteissa), kunnon kollektivistisen lobotomisoidun ja abortoidun epäsielun tyypillisellä kiihkolla, että "mä tykkään alistuu!! tu mun pyllyyn kyttäsetä!" eli kehtaa saatanan kääpiö sölköttää että "vain RAUKAT pakoilee huohottavia kommaridemoneita" ....
...en tiedä missä ulottuvuudessa tuokin muuli elää ja on, mutta asia on tietenkin, kuten KAIKKI muukin (siihen nähden mitä te keskinkertaiset tollot ja hirviöt Kollektiivisesti LUULETTE ja olette päättäneet että asian laita on)  täysin päinvastoin.
Se vaatii melko paljon ns "munaa" ja itseluottamusta ja heittäytymistä ja uskallusta yms jne, ottautua välttelemään "Lain kouraa" joka yllättävän mielellään KOURII milloin ketäkin ja mitäkin. Katsoen kuin kaikki muutkin raiskaajat, että; sillon siihen oikeus. Tjns.


Mikä se onkaan mitä "rikolliset" tekee, ja MIKÄ niistä tekee täten "rikollisia" !?!?!?! Paitsi "de jure" ja kirjaimellisesti se että "RIKKOVAT" byrokraattien, ihan paperille(!!), kirjaaman Pyhän Tahdon, mutta muutoin ?

Se on se että ne; puuttuu luvatta ja omasta tahdostaan muihin, ja tekee muille PAHAA ja aiheuttaa kaikkea negatiivistä ja iljettävää ja  pahaa ja menetystä ja haittaa ja sen sellaista ja ovat häiriöksi ja haitaksi ja käyvät kalliiksi ja jopa raiskaavat, tappavat murhaavat ja jotkut lukitsevat uhrinsa jopa johonkin....mmm...."selliin" ?!?
Pakottavat oman tahtonsa siis pyytämättä ja yllättäin muihin ja muiden niskaan ja tuhoavat toisten elämän.


En tiedä... ehkä TE erotatte tuon ^ jotenkin "Poliisin Ammatista", mutta minä en.
Se johtuu siitä ettei siinä OLE eroa. Muutakuin se että "rikollinen" on RÄIKEÄSTI helpompi VÄLTTÄÄ ja kenties "lyödäkin" kuin kyttä, ja on paljon harvinaisempi ja HARVEMPI haitta kuin kyttä. Joka on vääjäämätön ja rutiininomainen ja kiihkoisasti niskaanhengittävä ja päällehyökyvä. Sellainen on häiriintyneen kovakalloisen kusipään "luonne". Tai syvin olemus eli essentia.
Jaa niin; ja siis rikolliset eivät "verota" !! Tai sakota.
.....No jaa, no poikkeuksena ehkä "mafia". Mutta siitä en osaa sanoa. Voi olla tai olla kyllä olemattakin.
Olkaa hyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti