keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Valkoisia Amerikassa 26,000 vuotta sitten ?

https://www.youtube.com/watch?v=vPWHduWKuZwMielenkiintoista.
Tuo on, mainittakoon, yksi kanava jota seuraan nykyään AINA jos ja kun se lataa uuden filmin. Hemmetin hyvä kanava. Josko tuo brittiaksentti sitten käy vähän ärsyttäväksi ennenpitkää, mutta muutoin.Jos tuo itse asia on totta, saattaa se merkitä ainakin sitä että valkoinen on ollut Amerikassakin ENSIN. Kuten ehkä Afrikankin joissain osissa, ja Aasiassa yms. Vaikuttaisi siis siltä että Texas Arcane, josta en ole ottanut selvää muutamaan vuoteen, ei kiinnosta koko heppu enää, mutta että se olisi siinä oikeassa että KAIKKI muut rodut, kaikki VÄHEMMÄT rodut, onkin itse asiassa ne UUSIMMAT ja nimenomaan VALKOINEN on se "Maapallon Vanhamies".
Joka selittää tietenkin OSAN valkoisen totaalisesta ylivertaisuudesta, älystä kaikkinaiseen "jokapaikan höylän" luontaissyntyiseen lajitelmaan kykyjä ja pystyväisyyttä yms.
Ja se selittää senkin mistä nuo murjaanit SAI oman kulttuurinsa; vakoisilta.

Ja jonkinlaisilta Muinaisilta Muukalaisilta. Näiden yhdistelmältä. Ja hay; keneltä muultakaan !??!
Ja mm TÄMÄN, KAIKKI maailman ilkiöt ja manipuloijat valehtelevat vitun VITUT / vasurit ja jutkut ja muut vallanhimoiset luuserit, yrittää epätoivoisesti sumentaa ja peittää ja haudata jne, ja juntata sen sijaan valkoisten kalloihin valheitaan "tasa-avosta" yms Satanistisesta potaskasta, joka aiheuttaa niin GIGANTTISESTI tuhoa ja tuskaa ja kärsimystä ettei sitä voi käsittääkkään oikein, sen enempää kuin "avaruuden" fyysistä kokoa.
Se on aivan vitun häkellyttävän suunnaton.

Muttei ilkeät tietämättömät valheella sumennetut LAPSET   VÄLITÄ. Ne pitää tärkeänä jotain alhaista, kuten omia rahojaan ja "suhteitaan" ja "kasvojaan" ja mitä lie.
Minä pistäisiin koko paskasakin vain uuniin.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti