maanantai 5. maaliskuuta 2018

Linkki Professoriin

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2018/03/jos-meillakin-jarjestettaisiin.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/Ipsas+(Professorin+ajatuksia)


Siitähän pitäisikin olla minimissään "äänestys", muutoin kyseessä on vain ryöstö ja anastus ja ahmiminen ja kiusaaminen ja pakottaminen  yms.
Muttei se haittaa jos ja kun "laki" on sen puolella, ja tarpeeksi Suuri Osa kusipäitä kokee sen "ihan jees" tyyppiseksi toiminnaksi.


Ja tuo on tärkeä juttu minkä tuo Quo jotakin, kommenteissa mainitseen, eli että Sveitsiläiset KOKEE OLEVANSA OSA jokseenkin VAPAATA yhteiskuntaa yms jne. Eikä kuten suomlannissa, eli että; synnyit tänne, se tarkoittaa että omistamme sinut ja potentiasi ja me saamme komentaa sinua ja olet periaatteessa Perisyntinen ja velkaa MEILLE !! Häh häh hää....just! NÄIN päin se on...kuule....olet nilkki ja mulkku ja vain meidän tasoinen ja periaatteessa rikollinen...ei sanaakaan tai lähet kaiffari linnaan siitä ! Painu perkele vituun ! MENE TÖIHIN ! Älä me mihinkään töihin ! Mihin töihin !? Älä arvostele meitä...vittu mulla napsahtaa kohta nää pienet ja pingottuneet Finuiitinhermot K-A-TTKK-I !! Vittu sä mitään päätä, ME päätetään ! Ei susta mihinkään o, miksei susta o mihinkään! HAISTA SAATANA VITTU !
VITTU TÄÄ ON HYVÄ MAA, sä et vaan tajuu, ANNA LISÄÄ RAHAA !!
Miksei kukaan suomessa ikinä osallistu mihkää ? Tyyliin Sosiaaliseen Keskusteluun ja Yhteiskunnalliseen Toimintaan ?! ..Hei ?! VITTU SÄ MIHINKÄÄN saatana osallistu ! Sakot ja linnaan ja vittu olet sitten jukolauta hil-li-jaa ! Perkeleen H-I-R-V-I-Ö !!
HIRVIÖÖÖÖÖ!!!!
Tehkää joskus jotakin, tekemättä mitään, ja sanokaa ja puhukaa muttette sitten ehkä sano tai puhu mitään! Ja hei ! Hei !? Kuulikko; ei Venäjää tarvi pelätä, ja mitä russofobiaa se semmoinen on !? Eheeii ! Drastuit Toveri vaan ja näin....etkaisämikäänviunRYSSÄo !? HOMOOOOOOOOOOOOOO !!! Minkälainen Oikeanlainen HeteroJätkä EI vihaa ryssiä !?!?! Ooksä joku ryssiä diggaileva hintti vai hä !?Jne jne Ad Nauseam ja Absurdum.

Hyvin te vedätte lantapäät Finuiitit ? Hysteeriset petturit ja toisiaan kalvavat vitun rotat, säpsähtelevät feminiiniset vitun villit ja juopot.Sic Itur Ad Astra ^^  !?
Nou.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti