keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Robotit vs MaMut™ ja Mafia

https://www.youtube.com/watch?v=RR2JA8FTtlo
^

Tulin näitä kaikkia filmejä katsottuani, ajatelleeksi että; mitenköhän suuri osuus tässä kaikessa SUUNNITELMALLISESSA TUHOSSA yms, on itse asiassa Wanhalla Kunnon Mafialla !?!?

Ne on jos ketkä, ehkä viiiielä vähän "rikollisempia", kuin pelkät Tavalliset Vasurit yms loiset neanderthaalitroglodyytit, ja niillä jos kenellä on motiivi ja "ansaintalogistinen" motiivi myöskin. Ne jos ketkä olisi tarpeeksi kovakalloisia kusipäitä ja välinpitämättömiä Kansan Kärsimyksen suhteen ja niillä lie jotain ...."logistista" osaamista ja autoja ja koptereita tjns ?

Ne on AINOAT yhtä PAHAT kuin kytät ja "laki" ja muut JUUTALAISTEN Valkoisen Hallinta Menetelmät.

MAFIA....juutalaiset....vasemmisto....hyödylliset imbesillit eli naiset ym vasemmisto.....

SIINÄ on SE KUVIO. Siinä ON se Se Kaavio.

Mutta MITEN se   tarkalleenottaen järjestyy, tuo kuva ja palapeli, se on jokseenkin hämärähkön verhon peitossa. Mutta väliäkö sillä !?

TUOSSA ^ on vihollisten lista. Sisäistäkää.

Aseistautukaa. Ottautukaa SODAN mielentilaan ja tunnetilaan.
Poliisi EI OLE ystävä, IKINÄ - koskaan - KENENKÄÄN.
"Laki = juutalaisten ja muiden ylimielisten kusipäiden megalomaanikkojen byrokraattien PAPERILLEKIRJOITTAMA OMA TAHTONSA MUIDEN RAJOITTAMISEKSI ja siis ASE muita vastaan ja carte blanche tekosyy tehdä mitä milloinkin lystää / "tarvii"...saadakseen haluamansa. Eli junou ? Ihan Perus Apinameininkiä.
Ei mitään mitä ET näkisi Avaran Luonnon  paviaanidokkarissa. Mutta vähän tekopyhemmin ja hienostelevammin. Paviaanit on rehellisempiä ja suoraviivaisempia, mutta sama paska samassa säkissä.


Harmi (miten alakanttiin sanottu!!!) ettei tästä Maapallon Elämästä tullut / tule ikinä mitään, mutta Pahuuden ja Pimeän MEGAtyperyyden voimat on täällä ihan liian vahvoilla, ja suurin osa teistä on ihan liian pelkureita, kuten jo lapsena sain kokea.
MINÄ kävisin suoraan PETOA PÄIN, mutta eeeeeii !! "Ei noin SAA TEHÄ!"...ei nyt NOIN saa tehdä ! kuule..."kaikkihan ny tän tiätää ja näi"...
Ai ? Ok. Lillukaa siinä sitten, Luciferin Demoninpaskassa. Minä mieluummin kuolen.Hei pienet sielut!? Hei !? Nin; MISTÄ te saatte näitä "käsityksiänne" ?!?! Kuten esim "ei noin SAA tehä" ?!?!?!?!
KUKA tai MIKÄ teille on Neuvonut ☭  että "NOIN ei SAA tehdä!"  ???????

Oletteko te nanosekuntiakaan olleet TIETOISIA, koko kurjan vitun imbesillin elämänneaikana !? Saatanan koiranpaskat koirat ja houkat ja huorat.

KUKA vittu luulee sellainen OLEVANSA, joka SANELEE muille koko Kosmoksen "sallitun" sisällön ?!?!!? KUKA tai MIKÄ, muu kuin Piru, VOISI olla niin tympeän ylimielinen ja konemaisen armoton ja julma ja ilkeän uppiniskainen ja järkyttävän demoninen, drakooninen ja abysmaalisen diaboolinen !? KUKA kumma sellaista VOISI saada pieneen kusipäähänsä ?!?!
KUKA tai MIKÄ katsoo OMISTAVANSA KAIKKI MUUT, sekä ihmiset että eläimet ?!?!Sen TÄYTYY OLLA joku "paimen".
Sen TÄYTYY olla joku joka on TOTTUNUT saamaan Kyseenalaistamattoman Tahtonsa läpi, aain ja kaikialla.
Sen on OL-TA-VA(!) jokin solipsistinen ja itserakas ja tunteettoman kylmäkiskoisen julma ja pienimielinen ja mielikuvitukseton, huumorintajuton ja vailla sielua.
Joku SANELEVA ja MÄÄRÄILEVÄ.
Joku Luontaissyntyisen rikollinen ja idiootti.
Joku parantumaton kusipää mulkku ja vittupää ja ääliö ja "hei kattokaa MUA!" häirikkö.

Jne jne ad nauseam.


MIKÄ olento täyttää KAIKKI nuo kriteerit ja vielä vähän päälle ?!?!N A I S E T.Plain and simple.Joten RATKAISU ongelmaan on !?!?Thät´s rait! Heteroiden on opittava sanomaan NAISILLE "EI !". Ja samalla parveileville laumaolennoille ja sen sellaisille...epäolennoille, kuten esim juutalaiset.
Ja ählämit ja kaikki murjaanit.


MINULLA ON OIKEUS OLLA TEISTÄ ERILLÄÄN JA VAPAA !

Ja menestyä TEISTÄ   HUOLIMATTA.

Minulla on, summa summarum; oikeus, Deus Ex, olla OMA ITSENI.

Sans Lauma ☭
"Kiitos".P.s Eikä tätä pitäisi joutua erikseen sanomaan, kirjoittamaan tai MITENKÄÄN tuomaan esiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti