lauantai 3. maaliskuuta 2018

Huumemissistä

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201803022200785286_u0.shtml

Siellä kaikkia kovanaamat klopit ja muut Statistit keskinkertaisuudet kiljuu kilpaa "mä oon orja ja tykkään siitä! hyvä näin!" jne.

Vittuako siellä riekutte toisten kamalaa kohtaloa !? Vitun ääliöt.

Ei TODELLAKAAN OLE OIKEIN !! Saatanan ääliöt käpyaivot.

Jos omistat jonkun vitun yhteensä tikkarin kokoisen määrän jotakin mitä byrokraatit ei halua sinun omistavan, siitä EI SEURAA että on "oikein!! jee!" menettää ELÄMÄNSÄ sen takia / joutua kärvistelemään 20 VUOTTA jossain vitun "vankilassa" tms. Mihin sikojen pyydystämiä uhreja kerätään. Plus satunnaisia mutantteja, jotka VOISI vain lopettaa tai laittaaa RESERVAATTIIN.

Mutta ei; shoun täytyy jatkua, ja "politiikkaa" ja "lakeja" ja kyttiä olla olemassa yms. SE on taso jonka saatatte käsittää ja jossa osaatte olla jotenkuten, kituuttaen siltikin, olemassa.

Vitun tiedottomat ja itsetiedottomat autistiset ilkiöt ja mulkut vitun ääliöt.


Haistakaa Vittu ja hävetkää !

Kiitti.


P.s Jos kyse olisi ihan 100% SUOMALAISESTA tyypistä, JA se olisi hyvän / ihmisen näköinen ja oloinen, ja jos MINÄ päättäisin; lähettäisin erillisen ja sellaiseen kouluttamani, jonkinlaisen osaston / "iskuryhmän" tjms, hakemaan omamme pois, keinoilla millä hyvänsä.

MINUN populaani EI mikään vitun hikinen viidakon primitiiviapina sieppaa ja pidä kuin jotain löytämäänsä paskamöykkyä viidakosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti