torstai 22. maaliskuuta 2018

Liivijengi taaskin...

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201803212200828741_u0.shtmlOi ! Iltamedia ja suomlannin "Me Halutaan Olla Niitä Jotka Käskee Muita!!" eli "Hallitus / Valtio"; ei meitä kiinnosta ! Ei lainkaan. Ei alkuunkaan; tervetuloa vaan liivimiehet.

Te Valden kusirotat olette pettäneet ihan KAIKEN jo, KAIKKI on JO menetetty ja maa täynnä nekrua ja muuta saatanan Jurakauden pohjasakkaa, joten miksi ketään kiinnostaisi joku vitun pärinäkerho !?!?

TE olette TUHONNEET suomen ja sen sielun ja tunnelman ja KUNNIAN ja maineen yms, joten älkää siellä enää yniskö vitun vittupäät kusiaivot. Peli on JO menetetty ja TE teitte sen.
MUISTAKAAKIN se sitten, ihan itsekin !!!!!!


Hei ; MUISTAKAA SE !!!


Liivijengit; antakaa palaa !!! KETÄÄN ei kiinnosta ! Olkaa kovia ! Olkaa ärjyjä ! Pistäkää HAISEEN !! Pärrätkää pärrillänne ! Vetäkää mömmöjä ja nostelkaa "puntteja" eli metallisia painavia esineitä, toistuvasti ja useasti, menkä "klubitaloon" ja tiigatkaa strippareita, käyttäytykää kuin koiranaivoinen apina. Huu givs a FAK ?!?!?


Ei kukaan.  Ei edes vanhukset. Ei KUKAAN välitä.

Iltalehti; KUKAAN, ei välitä.Olkaa saatanan vittupäät huolissanne jos jostain niin siitä että maahan on otettu ja änkenyt vieraiden aliapinoiden armada / armeija. Muslimeita ffs !
Vittu  N E E K E R E I T Ä  on joka saatanan paikassa ja kolkassa ja kadunkulmassa ja teillä läskipäillä ei ole muita murheita kuin joku vitun "liian vihainen puhuminen" tai se että joku lapsellisten heteroäijien ja "elämänkoululaisten" mopoharrastajien kerho saattaa kokoontua nyt suomessakin !? MYÖS tuollaisissa liiveissä !?


Ei testä o mihinkä.Minä inhoan teitä.


Kiitti vitusti.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti