torstai 8. maaliskuuta 2018

Marxismi nurin yhdellä lyhyellä videolla

https://www.youtube.com/watch?v=K6RGyfbJSr0
Ahaa, TUOTA siis on "Marxismi". Periaatteessa. NOIN tyhmiä ne on.
Voivoivoivoivoi...oi hyvä luoja.... voihan surku !

Ne on siis vain yksinkertaisia rajallisia eläimiä kuten kissa, muttei lainkaan IHANIA kuten kissa.

Minä olen ehkä paras maailmassa tiivistämään asiat yksinkertaiseen "kansantajuiseen" ja ymmärrettävän yksinkertaiseen muotoon (minä olen saanut tästä myös IRL kehuja), tämä on FAKTA, ja juontuu räikeän terävästä tietoisuudestani yms; Marxistit eivät kykene ymmärtämään ja sisäistämään niin YKSINKERTAISTA faktuaalista tosiasiaa, kuten esim "vesi on märkää", että tuota epätasaista asioiden ja esim rahan tai lahjakkuuden ja menestyksen yms jakautumista EI luo mikään vitun Kapitalistinen Järjestelämä, vaan se on itse universumin ja vähintäänkin tämän planeetan / ihmisolentojen sisäänrakennettu Perus Piirre ja syväkoodattu ohjelmistomme muuttumaton perus"prinsiipi" eli Peru Periaate ja olemus / essentia.

Tässä on Marxistien ikuisen riehunnan syy; ne on tyhmiä jotka heittelehtivät kuin villiintyneet pässin narun päässä, koska joku niitä fiksumpi on keksinyt laittaa vaatteen mulkkunsa suojaksi. Ja sen sijaan että ne ymmärtäisivät asian samantien sellaisena kuin se ON ja vetäisivät oikean "johtopäätöksen", eli että "tuo tyyppi lienee minua hoksaavaisempi tjns?!" - he syyttävät näkymättömiä kirouksia, kuten "Kapitalismi", yms Demonisia Voimia siitä.

Omasta TYPERYYDESTÄÄN.


TÄSSÄ on "Marxismi" teille pähkinänkansissa. Ja kuten tyhmäkin ehkä osaa "päätellä"; tuolle "kapinalle" EI. OLE. LOPPUA.

Se on ikuinen.

Rauhattomuus ei lopu, koska levottomat ei lopeta riehuntaa ja kiukuttelua.


Siinä kaikki.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti