sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Kimin Avaruus-Odysseija osa.39

Kapteenin Blogi  
Tähtiaika 07.35 04.03.2018


Tervehdys, hyvä Tähtilaivaston Väki !

Kokoonnumme vielä kerran kuulemaan Kimi "Jäämies" Räikkösen kurjasta ja omituisesta saagasta tai kohtalosta.

Kuten muistatte, ja hyvin(!), alkoi kaikki kun Kimi lähetettin ...ehkäpä voisi sanoa "pyytämättä ja yllättäin", maata kiertävälle radalle, ilmeisesti aikeissa opettaa hänet kommunikoimaan.
Josta selvittyään hän ajautui ojasta allikkoon, kuten sanotaan, joutuessaan Vesi-Odysseijansa kurimukseen, josta taasen jokseenkin päästyään eteenpäin; oli hän TAAS kerran löytävä itsensä avaruuden sysimustasta syleilystä, ja Ferraarin häikäilemättömän vehkeilyn keskeltä.
Ja mahdollisten muiden interplanetaaristen suunnitelmien, salajuonten ja liittojen ja kusipäisten mulkkujen.


Jolloin ME, Enterpraissin Miehistö, päätimme että #NytVittuRiitti!  - ja riensimme Kimin apuun. Niinikää jokseenkin pyytämättä ja yllättäin ?

No, yhtä kaikki; tässä sitä nyt ollaan ! Kimi on meillä ja uskoaksemme lopullisesti turvassa ja kohti parempaa..... ja voin kaikkien näiden hämmentävien vuosien jälkeen laatia osittain selkeän yhteenvedon viimeisimmistä tapahtumista Kimin kivikkoisella matkalla. Miehestä mutantiksi, ja joksikin muuksi ja takaisin ja taas takaisin mutantiksi ja niin eespäin, ad absurdum !┿┿┿┿┿


Viimeksi selvisimme Borgien ym kanssa rytäkästämme melko hyvin, ja olimme tässä jonkin aikaa etsineet Khateriina Zeta-Zombieta, kun saimme yht´äkkiä tietää ettei hän ollutkaan (ilmeisesti) hyökkäyksen takana, tai jos oli, niin vain osittain ja ehkä vain yhtenä monista.
Kävi nimittäin ilmi että hän on ollut jo jonkin aikaa jollakin planeetalla, epäilen itse Marsia mutten voi sanoa varmaksi, jonkinlainen paikallinen Sotaherra tai rouva, jokin päällikkö.
Liittouma nimeltä Punaisten Paskojen (mahd. myös Perkeleiden) Beelsebubiaaninen Liitto. Jonka alaa on mm kiristykset ja kidnappaukset ja tuhopoltot ja yleinen häiriköinti ja ryöstöt ja murhat ja varkaudet ja ryöstömurhat ja "Poliittinen Manipulointi"  ja muu kilinavoinen vitun suhmurointi ja päällepäsmäröinti ja toisten sensurointi ja sen sellainen.

Ovat myös tehneet epäonnisia hyökkäyksiä Kardassiaanienkin aluevesille.
(Kardassiaanien johtaja "Kim", on mm ollut minuun yhteydessä ja pyytänyt minua hävittämään kyseisen roskajoukon, joka heitä niin hiertää. Silloin tällöin).

Tässä on haltuummesaama Virallinen Arkistokuva Khateriinasta Virallisessa Asemassaan....

Joten olemme toistaiseksi keskeyttäneet ainakin hänen etsintänsä.

Samalla raportoin että Skuumahheri ja Soroseeni ovat edelleen teillä tietymättömillä, ja jäänevät ainakin lähitulevaisuudeksi juurikin sille tielleen.
Kävimme planeetalla, Maassa siis, ihan pintaolosuhteissa, loittoryhmäni kera, tarkistamassa saamamme vihjeen, ja se osoittautui todeksi; yhtä pientä pohjoista Euro-Kompleksin syrjäistä perifeerian osavaltiota todentotta piti kuin pitkin hirmuhallintonsa kuristusotteessa, jokseenkin "vanha tuttumme", aikanaan mutatoitunut ja katkeroitunut rikollinen jota kutsumme nimellä "Vartuato", toinen tuntemamme alias on Ju-Ju Va´Pilä.
Olento on yhtä paha kuin vastenmielinenkin, ja rasittavan työteliäs; se löytyy lähes AINA jostain, aiheuttamasta yhden tai toisen sorttista ongelmaa ja pahoinvointia ja kaikkinaisia vitsauksia.

Tässä on ainut Arkisto Kuvamme, sen otti loittoryhmän expertti-soluttautuja / valokuvaaja.
Siinä ^ se on pitämässä yhtä kuuluisista Ystävyyden ja Menestyksen puheistaan, joilla usein onnistuu lumoamaan tyhmän ja naiivin yleisön, kuten ^ tuon, ja mm joitakin hidasjärkisimmistä Ferengeistä yms.


Isäntänään se käyttää yhä edelleen tuota samaa läskipäistä mulkkua jonka se löysi jostakin  San Pieraksen aurinkokunnan pikkuplaneetan jonkin kuun takamailta löytyvästä Mulkkujen Jengistä.

Saimme olennon kiinni, ja aion toimittaa sen lähimpään aurinkoon, joka EI OLE tuo omamme, josko sillä siitä vihdoin päästäisiin.
Kuvan muut hahmot on toimitettu asianmukaisille tahoille jatkokäsittelyyn. Ja kirjaimet "K.M" viittaavat kaiketi sanoihin "Kuvottavat Mulkut" tjns. Tietoa ei voida toistaiseksi vahvistaa.

Seuraavaksi, ennenkuin pääsemme itse asiaan, haluan ottaa esille muutamaia Maan-Lehdistön Kimistä laatimia otsikoita. Lyhyesti kommentoiden.


On totta että huippunööri tuotiinkin Kimin avuksi, meidän Zoodi nimittäin. Mutta miten Lehdistö sai tämän tietoonsa ?
Ja sen vian nimi on Ferraari ja Zombiutuminen.Taaskin; miten Lehdistö tietää mitä Kimi teki aluksellamme heti saavuttuaan ? (Keulakympissä).

Tuo ^ käsitteli yhtä Kimin tekemistä, zombiemutanttivaiheensa, hyökkäyksistä, kun hän kävi Datan kimppuun, mutta kuten voitte lukea...^.. hän pyörähti keskellä käytävää ja keskeytti hyökkäyksensä ja vetäytyi Worfin kokoamien pusikoiden suojiin. (Hän kerää pensaita ja pusikoita pitkin hyttiään. Sallin sen toistaiseksi). Kyllä; olen antanut hänen käyttää Instaansa aluksellamme ollessaan, ja kyllä, hän syttyi todellakin tuleen tuossa joitakin päiviä sitten, riehuessaan lääkehuuruissa ja jossakin mitä Klingonit käyttävät rauhoittuakseen, tuolla yhdessä lastiruumista. Kun hän kaatoi päälleen jotain mitä luuli sahanpuruiksi ja oluttölkeiksi.
Kävi ilmi että se oli Erittäin Sytytysherkkää ja palavaa sytytinnestettä. JA siis sahanpuruja.
Mutta tilanne saatiin haltuun nopeasti ja Kimi takaisin sairastupaan.

Kimi otti valvontakameran kuvanauhalta kaappauksen ja latasi sen instaansa ja oli ilmeisen tyytyväinen ainakin itse, kokemaansa ja tilanteeseensa.


Tuo ^ on ehkä tahditon, mutta kyllä totuudenmukainen tilannearvio.Hänellä oli supervoimia ja todella paksu nahka, tuossa ^ vaiheessa. En nyt muista kuka, mutta joku kuitenkin, heitti häntä piikillä ja ...hän vain nauroi. Datakin siihen yhtyi. Se innostuu välillä silkasta naurusta.
Kimi puhuu muutoksensa vaiheista, ja koko seikkailustaan ylipäänsä.
On totta että suunnitelimme "Mecha-Kimiä", eräänlaista motorisoitua Räikköstä, mutta luovuimme ajatuksesta, joten otsikko on moot point, ja turha.Kimi sanoi tuon ^, se ON totta, syötyään yhden juhlavieraista eräässä gaalassa, jossa kävi pureksimassa muitakin vieraita. Mutta taltutimme hänet yhtä äänettömän nopeasti kuin tahdikkaan huomaamattomastikkin.^^  TOTTA!! ^^ Ymmärrettävä lausunto kyllä.


Hän uskoi lapsuudenystävänsä, "Mersun", pettäneen hänet ja hautovan salaisine aseineen jotakin Tuomiopäivän Iskua. (Luultavasti harhaista).Tuo oli siltä ajalta kun yksi androideistamme, "Sebastian", kävi kuumana, kääminsä paloi, kun hänet laitettiin viilentymään aluksen ulkopinnalle - riehaannuttuaan lempikissansa (YouTubessa) pahvilaatikon mentyä lyttyyn / lähes täysin kasaan.

"Hän" viitannee minuun ja toimenpiteisiini.

Tästä lisää lopummassa..Ajalta ennenkuin pommitimme Ferraarin olemattomiin.
Tilanne Ohi. Kimi on alkanut ihmetellä itsekkin, yhä enenevissä määrin, tätä omituista rääkkiään. Ja onhan se sangen ymmärrettävissäkin kyllä.
Kimiin voin yhtyä....korjaan, olen Kimin kanssa melko samaa mieltä tuon viimeisen sitaattinsa suhteen. Koko homma on kuin "yksi suuri vitsi".


Kimi siis on ollut nyt jo kuukausia kanssamme ja on lähes täysin taas ihminen tai melko lähelle. Tässä on pari kuvaa hänen eri vaiheistaan ensinnäkin....
Kuten ylemmästä kuvasta näette, hän kävi läpi myös Klingonivaiheen. Ja alemmassa hän on Lehdistön jonkinlaisessa haastattelussa, ilmeisesti silloin kun haimme hänet sieltä hiekkaplaneetalta, taisi olla Tak´a´Puoli nimeltään.Nyt hän siis on paljon paremman näköinen, josko ei ehkä sitten niin kuuloinen, muttemme voi näyttää hänen nykyistä ja kenties ehkä jopa lopullistakin(?) muotoaan, sillä hänelle tulee suoda Maan päällä jokin rauha täst´edes.


Hän parani kaikkeen nähden melko hyvin ja oli suhteellisen nopeakin, mutta annan silti hänelle pari virhepistettä hölmöistä päätöksistä ja hidastelusta tässä parannusprosessissa.
Ja tietenkin töksähtävästä muminasta ulosannin suhteen.


Kimin takaisin-ihmiseksi muutosprosessi eteni kuitenkin siinä määrin ripeästi, että teki vaikutuksen jopa Tohtoriimme Murskaaja-Crusheriin, joka on sentään monissa liemissä keitetty ja paljon maailmaa nähnyt naikkonen !" Uskomatonta! "Ja kuten sanoin siitä yhdestä otsikosta...että lisää myöhemmin, niin, tämä on siis Äärimmäisen Luottamuksellista ja Vain Teidän Öögillenne, mutta; Kimi on siirretty JO -vaivihkaa- kaikessa hiljaisuudessa takaisin Maan päälle ja hän on erään Sirkuksen suojissa.
Siellä hän "esittää gorillaa" tai ehkä hän ON sen ...näköinen nykyään... mutta kuten sanoin, en valitettavasti voi paljastaa tämän tarkemmin ja/tai enempää...."naamioitui" ?..... no, mutta, en voi paljastaa.Kimin kohtalo on nyt siis täten jos ei "sinetöity", niin ainakin pois Tähtilaivaston Tehtävistä ja me voimme jatkaa toisten asioiden pariin. Ja toivomme Kimille onnea ja menestystä.


Mutta mainittakoon häneen liittyen vielä se, että hänet yritti eilen vapauttaa yksi hänen kohtalotovereistaan, toinen Zombi, aikanaan tietääkseni kuuluisuutta ja mainettakin niittänyt (Maassa) artistin painajainen, eli tietenkin Rod Zombie...
...jonka läväytimme riekaleiksi pitkin kuuta, aluksen vaiheisilla.Ja mukanaan oli tällainen henkilö...


..jota emme ole kyenneet tunnistamaan. Mutta hänelle kävi samoin kuin Rodille.┿┿┿┿┿

Tähän päättyy Kimin Saaga. Kiitos kaikille kuulijoille.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

Täytyy erikseen vielä mainita että, jopa itse Datakin, katsellessaan ja kuunnellessaan ja mietiessään ja muistellessaan ja sitten kerratessaan, näitä Kimin kaikkia vaiheita, parahti silkasta emotionaalisesta tuskasta !
(Kiitos myös kaikille avustajille
- Mika Häkkinen
- tietolähde "suurisuu"
- Kimin kaveri - Vidro Pettunaama
- Pierre Maracat
- Punapaidat
- Teemu Selänne ynnä muut vastaavat.)


                                                                    KIMI    JÄÄMIES    RÄIKKÖNENEi kommentteja:

Lähetä kommentti