torstai 22. maaliskuuta 2018

Kuuluisat Pölvästit & Instansa yms

Vaikka minä olen tässä Blogin aikana aina sillointällöin intoutunut kehumaan sekalaisia nykyajan musiikkivideoita ja biisejä yms, ymmärtäkää että minä sanon niin siksi että minä VERTAAN niitä aina aiempiin vuosiin / kymmeniin, ja siihen ihan tasan oikeasti tunkkaiseen(!) suomlantiin mikä oli ennen.
Joten jos kehun jotakin, sinänsä ja itsessään, melko vaisua ja pliisua ja hengettömän pinnallista ja muovisen sielutonta Vain Elämää kappaletta tjns, kehun sitä vain koska se on UUTTA suomessa ja sellainen TASO joka suomalaisten raappahousujunttien olisi tullut hallita ja osata ja sisäistää jo minun nuoruudessani ! Vittuakaan siitä ei minulle ENÄÄ ole hyötyä, mutta kommentoin näitä asioita niinsanotusti "takautuvasti".

Objektiivisesti ja vain nyt ja tässä.....jees; ehkei ne ole niin mucho. Mutta nykyään on ylivertainen TYYLITAJU an sich, kaikkialla valloillaan, tosin ei lähimainkaan KAIKEN suhteen ja minä en voi alkaa erittelemään mikä on ja mikä ei, kaunista, se olisi melko piiiiiiiiiiiiiiiiiitkä lista.
Mutta ylimalkaan nykyaika on "khuulein" tähän asti, tietenkin, ja nykyinen kuvan ja äänenlaatu yms on ihan järisyttävää tasoa verrattuna kivikauteen jossa jouduin itsekin elämään. Vielä ysärikin oli melko liitukautinen joiltain osin tähän nähden, mutta jäi suomen parhaaksi ja kohokohdaksi. 1990-luvun suomea "Suomi" ei todennäköisesti enää saavuta ja ylitä.
Kai se on niin että myös näillä ns "Kansakunnilla" on ...."kollektiivisesti", sellainen aika ja hetki jolloin pää lyödään niinsanotusti kattoon, betoniseen tai lasiseen, sama se, ja siitä ei enää voida yletä.
Suomessa tuo oli 1990-luku ja sen loppu kai eritoten. Ja samallahan tänne ALKOI silloin pesiytyä nämä   nyt silmille ja käsiin räjähtäneet ongelmat, kuten "pakolaiset" yms VASEMMISTON  ☭  junailemat koiranpaskat ja sudenkuopat ja syövät ja rutot. KAIKKI alhainen ja kuvottava ja kamala ja sieluton ja pinnallinen ja etova ja nurinkurinen. Eli Satanistinen / Saatanalinen. Muslimit mm.

Mutta kuitenkin, lähdin kirjoittamaan tämän lausunnon kun katselin noita Julkimoiden "instoja" taas, ja kauhistuin kuten aina kauhistun, niiden absoluuttista ja halveksittavaa lahjatonta typeryyttä ja pinnallisen onttoa ja typerää tyhmyyttä ja keskinkertaisuutta ja sen sellaista sontaisuutta.Kuten olen aina sanonut, jos kaikki olisi mennyt kuten ....sen olisi pitänyt, ainakin minun näkökulmastani jos ei sitten henkien / luojan / kohtalon yms, niin MINÄ olisin se Se Tyyppi. Minä OLEN(!) se Se Tyyppi.
Minä en olisi mikään "Blogos-Sfäärin" hahmo, vaan....The Guy.

Mutta suomlanti on gynosentrinen, naisten tyhmyyttä palvova ja tunkkainen takapajuisten junttien orjakunta, joka IIIINNNHOAA syvästi meitä oikeasti lahjakkaita ja päteviä ja eteviä ja nokkelia ja kekseliäitä ja hoksaavia ja viisaita ja totuudenmukaisia jne, junou; pyhimyksiä ja valaistuneita. Opettajia summa summarum.
Mutta kunnioittaa kuitenkin, ilmeisesti, suuresti AMMATILTAAN "opettajia". Eli kusipäitä ja käpyaivoja, TOTAALISIA SIELUTTOMUUKSIA, biorobotteja, jotka menee ja hölisee tyhmiksi myös Seuraavat Sukupolvet - aivan kuten heidätkin on itse tehty henkisesti tyhmiksi ja hampaattomiksi, kuin vanha ämmä tai äijäkin.

Minä OLEN; "Neo Matrixissa".

Sitä tuskaa ei voi millään kuvata, kun joutuu katselemaan kuinka keskinkertaiset ja sitäkin alemmat ja vähemmät, toinen toistaan myös fyysisesti rumemmat ja V A S - T E N - M I E L I S E M M Ä T (mikä se laulava läskikin olikaan ? Arttu Paskari ?! SE !! Aatelkaa esim SITÄ!), saavat mennä ja tehdä ja kaikki on vain ikäänkuin siinä OLISI todellakin ...jotain ! Jotain todellista. Jotain vitun  LAHJAKKUUTTA ja kauneutta tjns. Ikäänkuin jokin VITUN Peilfeis olisi edes tienpientareen koirapaskaläjän veroinen, muuta kuin kommunistisessa typerässä kiehunnassa ja riehunnassa ja möykkäämisessä yms häiriköinnissä, vitun vammanaama kusipää pikkupaska. Ääliökakara.

Hei; vitun vinonaama, se EI OLE suomen kulttuurin ja kansan vika että olet ruma pallinaamainen ryssännäköinen rullahuuli ja typerys ! Ja ehkä saanut kuullakin siitä nuorena. Kostosi kohde on VÄÄRÄ.-

Suomalaisia vain kateudesta ärsytti ja inhotti kun hoksasivat mikä MINÄ OLEN; luojan se SE lähettiläs, tähän kurjaan ulottuvuuteen, tuomaan kaikkea hyvää ja kaunista, älykästä ja totuudenmukaista ja vapaata lisää. Muttei se käynyt ! Ei koviksille eikä naaraille, eikä se käy elämäntuhoajille ja tukahduttajille kuten "byrokraatit" ja kytät ja muut ilkiö-loiset, jotka vain haluavat pysyä elossa jostain syystä, vaikkei heillä ole MITÄÄN annettavaa, VAIN otettavaa, ja ovat "pyyteellisiä" kuin ahneimmat ja muinaisimmat ja alkeellisimmat elukat päällä maan.
Mutta he kaikki haluavat että HEITÄ seurataan. Sekä siis silmin ja korvin ja huomioiden, että "seurataan", ikäänkuin HE olisivat jotain vitun "Johtajia" tjns. Vaikka ovat vain laiskoja lahjattomia koiranpaskoja kusipäitä vailla mitään pidäkkeitä ja moraalia ja tunteita ja oikeamielisyyden rippeitäkään, saati sitten kunniaa ja siitä johtuen myöskään häpeää.
He ovat vain äärimmäisen ahmattimaisia ja kovakalloisia jäykkäniskaisia ja ahdasmielisiä, ylimielisiä ja omahyväisiä vittupäitä APINOITA. Atavistisia demonisia petoja, jotka eivät katso voivansa itse rajoittaa ITSEÄNSÄ, joten he tekevät sen minkä KAIKKI kusipäät ja huohottavat häiriköt ja liejustasiinneet ja juopostasiinneet imbesillit kiusaajankusipäät AINA tekevät; he ulottavat "vastuun" MUIDEN niskaan ja oman kuvottavuutensa ja inhottavuutensa.
Kytät täten lähtevät, vitun lapselliset paskahousut kusipäät, "partioimaan", jotta löytäisivät jonkun joka käyttäytyy jotenkin minkä HE KATSOVAT olevan "väärin" ja johon he voivat sitten heittää kuin verkkona pälle; OMAN VASTUUNSA omasta itsestään. Mutta siihen he eivät pysty, joten he vain sättivät ulkoisia Muita.
Sellaisia sokeat ja tyhmät on.

-

Mutta eniwei, piti vain näyttää miten vitun tympeän mundaanin tylsiä ja typeriä nämä muulit Instassa ja pitkin Kuuluisuutta, todella lopultakin ovat.

KATSOKAA nyt näitä vitun idiootteja ! Ja Sannia. Joka on näistä ehkä siedettävin, mutta tuon kuvan jälkeen sekin upposi sihisten alaspäin...
Jos ette aiemmin pitäneet Anna Heiskari-Raiskari-Abreuta "tyhmänä rumana lehmänä" (Porttugalista!) niin tuon kuvakollaasin jälkeen...?...en tiä; ehkä sitten pidätte.

Tuossa alimmassa kammotuksessa se on kuin jokin 2-jalkainen kanttura joka on ollut juuri märehtimässä mehevää samean ruskeanvihreää ihanaa mätästä jotain sammalta ja rehua, mutta sitten se vihreä ja ällöttävä paali   limaista märehdittyä sylkistä mönjää, on tippunut maahan kun tuo tyhmä molopää on nähnyt tuon kuvaajan / kameran, ja kuten kaikki lehmät ja pässit ja hiehot yms; yllättynyt pahanpäiväisesti, ja pelästynyt.  Ja ehkä yrittänyt myös "poseerata" "khuulisti" ja seksuaalisestikin kai tjns. Onnistuen vain näyttämään meikatulta mongoloidilta jossain vitun "pikkujoulubileissä".
Kuten tuo ISO ruma perse mikä sillä on tuossa olallaan. Kuvassa vasemmalla mutta IRL oikealla.

Voin ONNEKSI vain KUVITELLA miten KARMIVAN KAMALILTA tuon pierut haisee ! Tuli vain mieleeni. AHAHAHaaaaa... vittu sen täytyy, ja tiedätte tämän itsekkin, olla "huoneentyhjentävää" kamaa. "Stydiä kamaa" ....ikivihreä "kesto ambra"....tappava leija. Aivan siis vitun KA-MA-LA ....kamala kamala, saatanallinen ja epäpyhä vitun helvetillinen tunkkainen löyhkä suoraan Beelsebuubin suusta. Varmaankin se sälli haluaa muutamia kertoja päivässä, jostain syystä, heittäytyä fönäristä pihalle. Se typerys mikä tuon nai.
Ja joka tulee sitä vielä katuneeksi jos on kissaa viisaampi, mitä se luultavasti kuitenkaan ole.

Se näet LUULEE tai LUULI(!), naineensa jonkin nuoren ja nätin / seksikkään "Idols Annan" jossa on kaikkee seksiä...ja khuulia...ja nuoruutta ja pyllyä ja mitä lie muuta, ja sitten se tajuaa kohta naineensa jonkun vitun PORTUGALILAISEN tyhmän typerän vitun itseään täynn olevan horon, joka on kuin jokin vitun metrin LYHYT trolli, jokin kirveelläveistetynnäköinen peikko, tyhmien "sjw" juttujensa ja paskan musiikkinsa kanssa. Joka latailee tyhmyyttään HÄVYTTÄ pitkin nettiä, esim "instaan" ja kieriskelee sitten omassa typeryydessään ja mitäänsanomattomuudessaan, ja komentelee sitä sälliäänkin luultavasti.

Tuo tyhmä tytön tyllerö, tuo suomen Maili Sairus, joka laittaa kuvissa aina kielensä ulos tai ptuo tissiä ja persettä esiin, EI tule vanhenemaan kovinkaan hyvin. Vaan näyttä PIAN sellaiselta yhtä levältä kuin lyhyeltäkin, Porttugalilaiselta "emännältä" jolla on viikset ja vähän partaakin, ja säärikarvar kuin jollain vitun Balkkanin soturimuslimilla, ja jutut kuin jollain Neuvostoliittolaisella ☭ keharilla / bimbolla "Missillä" tjns.

Hyi VITTU minkä näköinen kuvotus ja ruma ällötys tuokin vitun vittu oikein lopulta ON !!! Kristus !!!! KATSOKAA ^^ SITÄ !! Hyi puistatus.
Se on jotain mihin mongoloidikin ottaisi etäisyyttä, jottei heitä luultaisi kavereiksi.*

Sitten on vuorossa "Kisu" eli "Chisu". Joka lienee tämän köörin se oikeasti siedettävin siltä osin että on kotoisin vielä "vanhasta maailmasta" ja näyttäisi olevan melko valkoisten puolella oleva hahmo tai ainakin vähiten selkeästi mikään vitun veekeri tms.


Tämä on siis, toistan, suomalainen "Tähti".
....

No JOOOOS tuota nyt ruotisin vähääkään, niin tuo esim tuo oikea yläkulma tuolla ^^  ....ristus. Se näyttää keharilta / separilta / vammaiselta ...jonkintyyppiseltä ....en tiä..se ei ole ihan mongoloidikaan mutta sinnepäin. Se on fenotyyppi jota suomessa ON, ja melko paljon, ja sitä on myös Maik Monroussa eli ihan vain Matissa.
Joka muuten IIINNHOAA sitä vitun nimeään !! Trast mii.

^^  kuin jokin apina olisi napannut luontokuvaajan kameran ja näyttänyt kieltä. IHAN TÄSMÄLLEEN kuin se. En tiä ...paviaani ? Vai mikä laji tuo on, mutta jokin se on.


^ toka kuva ylärivissä, mistä päin vain, eli keskimmäinen. ....Wau; Mansen juntti pähkinänkuoressa ! Moommansesta nääs ! ...voi ei ...kelataan ny vaan eteenpäin.


Sitten on tarhapöllö-pölvästi-harakanpesätukkainen ..en tiä mikä ? Kuin Darth Vader ilman kypärää, oranssissa keskiaikaisen pölvästin harakanpesätukassa.


Ja vielä "kusenpolttama Manselainen naaras" ....kaiketi kusella ? Tjns.
*

Sitten on tämä nykyinen, "Kristallilapsi", eli Sanni.


Suksikoon sitten sekin vittuun. Tsiigatkaa tuo (luultavasti ite-tehty) hevosenpaska Marxistitaulu tuossa yllään oikealla, kuvassa vasemmalla.
"_____ton alue".


Sinne meni, Sannikin.Mm tällaiset pölvästit ja itseään täynnä olevat Mimosat ja lahopäät tässä gynosentrisessä takapajulan persereiässä on AINA näytillä ja prominentisti esillä, ja pitää jotakin "valtaakin" kai tjns.
Ja MINUA yleisestiottaen kammotaan.

Haistakaa Vittu.
Suomalaiset valitsee AINA helpon ja vaivattoman tien, joka ei vaadi MITÄÄN. MINÄ olisin vaatinut, mutta näköjään aaaaaaaaaiiiiivan liian paljon. Aivan siis TOTAALISESTI liikoja.


No tyytykää vähään, ja kuulkaa aina samat lätinät ja samoilla tavoin lausuttuna, ja samat klisheet ja samat jankutukset samoista aiheista jne yms ad nauseam, ja tukehtukaa omaan typerään keskinkertaiseen tunkkaiseen paskaanne vitun samojedit kalastajajuntit mulkut ja paskapäät. Ja korvatkaa itsenne toki vaikka nekruilla ja sompuilla !!


Ai Kristus vittu.


Aijai jai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti