keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Ben vs Oskarit

https://www.youtube.com/watch?v=vS4UGUIA4w0
Eka kerta kun tutustuin nyt tuohonkin ^ tyyppiin, joka kuulostaa lapselta, joka on käsittääkseni yksi näitä Vaihtoehto-Oikeiston Äänitorvia tjns.
Ihan jees tyyppi tuon perusteella.

Ja hienoa kuulla että oskarit ☭ lässähti noin totaalisesti, eli katsojaluvut rypivät pohjamudissa taas. Minäkin vältin koko roskan 100-prosenttisesti.

EVVK.Ja täsmälleen tuota se ON; propagandaa.

Sittemmin Toisen Maailmansodan.

MUISTAKAA pitää SE kiintopisteenä tässä "kulttuurisodassa". Kommariryssät, jutkut ja anglot "voittivat", vitun reppanat sen sodan.
Ja ne tarvi Saksan kaatamiseen KAIKEN. Aivan KAIKEN ! Koko muun MAAILMAN puolelleen.
Niin ylivertaisia on Saksalaiset.

Ja anglot TIETÄÄ tämän. Vitun nynnyt läskit ämmät.


Mutta kuitenkin, tuon takia NUORIA tulisi VALAISTA haliwuudin suhteen; se näet TUHOAA elämiä ja maailmankuvia ja luo HARHAISIA KÄSITYKSIÄ asioista esineistä ja olennoista ja elämästä ylipäätään. Tuo hirviöiden ja keskinkertaisuuksien ja seksuaalisesti hyväksikäytettyjen reppanoiden ja mielisairaiden ja narkkarien ja rappio-luopio-kommariMarxistien tunkkainen ja likainen kusinen paskaisen käärmeen helvetillinen pesä.

SE, jos mikä, tuli POMMITTAA.
Minä olen tosissani; Haliwuud tulisi mattopommittaa ja sekaan laittaa muutama ISO napalmi posahdus vielä. Jumalauta mikä kevätsiivous se olisi ! Ai herran tähden kuinka maailma virvoittuisi ja raikastuisi !!

Mutta eeeeiii ! Ei kun pommitellaan jotain mikä haittaa JUUTALAISIA !! Ja niitä joilla on aivan järjen ja intuition ja sielun vastainen määrä yksinkertaisesti vain RAHAA.
JEEEE ! Hei !! Tehään mitä NE HALUAA !!!
JEEEEEE !

Sellast on elämä.


*


Ja "suutari pysyköön lestissään".
Jos alkaa tehdä elokuvia ja taidetta yms, niin TEE VITTU SITÄ !!! ÄLÄKÄ saatanan käpyaivoinen kusipäinen "simpanssipoliitikko" ala saarnata muille miten elää ja olla ja olla olematta ja elämättä.
Vitun surkimus !

Taisi "näyttelijät" aikanaan itsekin käsittää miten NAURETTAVA ja tyhjänpäiväinen elämäntapa ja "ammatti" se ON, "näytteleminen" ! HAHAHAHaa, ja sitten "eivät tunne täyttymystä".
Eivät kai, kun eivät TEEKKÄÄN mitään. Eivätkä sitäkään vähää OIKEISTA motiiveista ja hyvin ja kunnolla ja kelvollisesti.
SILLOIN se olisi jo jotakin jos siihen pystyisivät uppoutumaan ja tekemään LAATUA ja keskittyneesti ja sielullisesti ja totuudenmukaisesti ja ihan ihka oikean EDISTYMISEN hengessä. Mutta kun ei nin ei.
Menköön lapion varteen vitun vätykset mulkut.

Kiitti.
P.s  On myös niitä joilla OLISI jotain ANNETTAVAA "näyttelemisekin" saralla ja muodossa, ja nämä vittupäät vitut PILAAVAT senkin, TAAS, kuten pilaavat AINA KAIKILTA KAIKEN ! Ja sitten huitovat ympäriinsä ja syyttelevät vaikka varjoja seinillä; kunhan eivät katso peilin rumaa kusipäistä manipuloivaa reppanaa kusipäistä säpsähtelevää vitun pelkuria.

Totisesti; APINAT eivät osaa pitää "politiikkaa" erossa MISTÄÄN. Ne ei totisesti muuta tunne.

O K S E T T A V A A porukkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti