keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Sam NäköRadiossa !

https://www.youtube.com/watch?v=L58dtVXayv4


Hassun hauska "Sami Hedberg Radiohaastattelussa !!...... jee.


R.H "Etsitkö jotain tiettyjä rajoja huumorista ?"    tjns ?

S.H "....no jooo no eeen kyllä, et siis oikein ninku t..yyliin.....eeemmä siis... " 
Jep. Ei se. Se etsii "rajoja" lähinnä siitä kuinka monta purkkia voita voi syödä yhdessä illassa ja kuinka monta voisilmäpullaa ja kuinka monta saavillista sahtia sitä voi kitata siihen sekaan, ENNENKUIN tulee seinä tai jokin vastaava vastaan ja/tai maha vain yksinkertaisesti niinku tavallaan, tiäkkö, tyyliin...PAMAHTAA !!!


S.H "...se olisi helvetin PELOTTAVA kokemus jos...kaikki nauraisi"     (ok)


R.D "Mitä jos KUKAAN ei naura ? Meneekse ihon alle ja näi?"
S.H "...no siis..joo...elikkä  ...sölkötisölkötisössönsöö..sölkötystä ...se on meillä..Ammattilaisilla kuule niin että........no! Mä vastaan näin(!) että; jotta ständapkeikka etenee..niin nin...nin se vaatii siis sitä että.......että jotta se ninQ siis tavallaan ETENIS !!? Tiäkkö ?...niin nin...vaatihan se siis sen et siä vedetään ja näi...ja sen ....sitten..siis näkeehän sen Raumalle asti, jos ollaan Helsingissä keikalla.."  ok.

(Jos ollaan Helsingissä keikalla, kysymys kuuluu; KUKA näkee Raumalle asti ja mitä ? Eikö se tarkoita että keikan tulisi olla ehkä jossain....en tiä ? Raumalla ? Tai jossain ?!)

R.H " Aloit kuulemma urheileen? Eli mikä juttu se on ? "

~:  Ajatuskupla "uijuijuijui vittu!..oijoijoijoi..voi ei..ei vittu!" :~

S.H "..............................................................................................................."

R.H "....?!..."

S.H "......NIIN! No siis juu no joo no ...ok....elikkä tää on itseasiassa sellainen juttu mitä me ollaan tehty jo jonkun aikaa Vieru, tai PIERU, mäellä....tshihihihiiii...eli siis mä vedän siinä nin pulkkaa perässäni, kesät talvet, ja käyn jääkaaapilla ja löhöön sohvalla ja ...välillä mä huudan tai jopa huuDAHdan esim jääkiekolle tai Jetille telkassa.. ja näi... ...ja niin ja hei! Välillä mä SYÄN(!!) jääkiekon !!...ja tällee... no mutta ja sit sielä voi esim kaikenikäiset mm kieriä mäkiä alas ja esim kävellä metsässä tai olla jossain ja tehä jotain ja näi..eli kaikkee on.........kaikkee on ....kaikille. ....   Mä syän aika paljo..."

R.H "Joo, hienoa, mutta keskeytetään se nyt siihen ..sitten. Ja kysytään vaikka että:....."
S.H "JA HEI: SAA TEHÄ PERÄSSÄ!!!"

R.H "...juu. Niin nin ...mitä, Sam Heedbär, koomikko tekee keikkatauolla ? "


S.H " Noniin. Elikkä.KOOMIKKO tekee ehkä jotain...en tiä, jotain muuta. MUTTA! MÄ!! Mä taasen esim pieren ....ihan ninku tyyliin missä vain ja jos ei nyt ihan #MilloinVain, niin kuitenkin aika usein ja aika monessakin paikassa.. ja esim silitän koiraa ja syön tosi paljo ja näin... välillä LÖNTYSTELEN THAHAAHAHAAA! Löntystelen !..ahahaha..aijaijaijaijai miten hauska mä oon, mut siis niin nin välillä löntystelen esim suihkuun tai jopa JÄÄKAAPILLEKIN ! Hei ?! Sinne....ja näin... ja tsiigaan telkkaa ja kaikkee tällästä, ette te varmaan ees tajuu, tällästä melko Exklusiivista kamaa ja ...mm Matzkuu ...tällaista me Julkimot saatetaan tehdä, ja onhan tää siis, myönnettävähän se on, et on tää tietenkin niinku melko kaukana (ylhäälläpäin) siihen nähden miten hoi polloi elää ja on...ni. Et eihän ne ninku tässä kisassa mulle pärjää....eikä tietysti jos aatellaan, nin komiikassakaan kyllä tms... et mut ..ja näin... ja mä siis ...välillä käyn myös naapurissa... ja jos ne tulee himaan ni mä tuun kans sieltä äkkiä himaan, ja syön sit siinä äkkiä ...ja eikä ne mitään ees epäile ja näi... mut et koiran kaa... koiran kaa kävellään ja näi..     JA !! Ja laitan aivot narikkaan, tehdäkseni luovaa ajatustyötä"

(Ok)


R.H "Joo, ok..ok, ihan sairaan siistii. Tosi hiano homma hei. ..tosi hi...m..hei ÄLÄ nypi niitä pullanmuruja siitä meijän pöydältä ? Hei..pliis... ja äläkä ainakaan pistä niitä suuh...EI!!!"

S.H "..jaa hah?.."


R.H "..HEI! ?...HEI ?!!..SAMI!! HEI !?!?... niin nin koska on seuraava ja keikka, ja mitäs liput löytyy ? "

S.H "..mjammjamm..mjaammMM?..jaa ...siis jouu ..venaas... (tässä vaiheessa Heedbär nyppäsi esiin kännykän, mutta MISTÄ, se on painokelvotonta kuin hänen "komediansakin"...mutta kuvailtakoon "nyppäyksen" hajua "aivan sanoinkuvailemattoman kammottavaksi") ..mä tsiigaan täst tätä snäppii ja koitan tulkita... toi oli sitaatti ! Tsiikiltä ja Sannilta ja näi, ettete mitään tajuu, mutta siis joo siä keikka jossain vaiheessa ja liput on mulla PERSEESSÄ !! "


R.H " Joo, just, no mutta hei  tässä kohtaa meidän täytyy nyt valitettavasti sanoa että kiitoksia. Kiitoksia."

S.H "Tshiiiuuuuhh...YUUH! Joujoujoujoujoujou..JoMä."

- musiikki alkaa soida -


Sam yritti kautta rantain sölköttää jotain "lavapreesenssistä" ja mistä lie äänenpainoista yms, mutta hei; se EI vain OLE HAUSKA. Asia on niin yksinkertainen.
Nuo vitun juontajavasuritkin on huvittavampia kuin tuo plösö paska. Eli ei YHTÄÄN.
Mutta silti.Kuten näitte, JOS tuon vitun haalean lannanluonnin ja paskanjauhannan jostain syystä todella katsoitte, Sami oli siinä säikky ja varautuneen kireä ja pingottunut, kuin jänis (versio itsestään) joka on lukenut minun "MINÄ vs Sami Hedberg" blogini ja ....ehkä alkanut vähän jo snaijata tai epäillä. Kenties se "Epäilyksen Piru" on nyt Sami Hedbergissä ?!
Ainakin jotain on ! Ehkä vain metaania ja makkaraa ja muuta ylimääräistä ja ylenpalttista transrasvaa ja mitä lie loskaa ja paskaa ja muuta turvottavaa, ehkä ihan silkkaa raakaa taikinaa ?! Kai se sitäkin syö, ihan tuosta vain !? Ehkä kokonainen hirvenvasa ? En tiä, mutta lihava se on, ja tympeän tylsä.
Kuin tavallistakin tylsempi huoltsikan "Pena" joka ei osaa ikinä sanoa mistään ja mihinkään MITÄÄN.

"Hei Pena, mitä mieltä sä oot siitä että onko Tampereella elämää tai miksi kissoilla ei useimmiten ole vaatteita? "
"Pena"..."..emmä..... siis joo...thahahahahaaa" jne jne ad nauseam.
Kuten olen sanonut; sille ei vain tule MITÄÄN mieleen. Ei MITÄÄN. Nada.
Ei M I T Ä Ä ÄN.
Se on minun vasta kohtani.

Jos tuolla olisi se joka sinne OIKEASTI KUULUISI, eli MINÄ, olisitte LIIMAUTUNEENA luureihinne ja ruutuihinne, ja lumoutuneita monestakin syystä, ja OPPISITTE     PA-LA-JO ! Mutta tuon kanssa ?!?!
Paitsi että tunnelma oli kuin isoäidin ruumiinvalvojaisissa, paremmalla akustiikalla / -toinnilla toki, mutta ...mutta muutoin; tuo vain ÄRSYTTI. Tai jotain. En osaa ihan tarkkaan sanoa, mutta ainkin kai / ehkä turhautti ja turrutti ?
Jotain tuollaista.
Oisko missään Kesoililla avointa paikkaa ?

Kysyn ...ei nyt "ystävän", mut yhen tyypin puolesta.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti