sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Hitshenssistä vielä...

..olipahan yksi vitun kuvottava / ruma äijä !!
Hyi vittu !!!


ÄLKÄÄ vain luulko että diggaan siitä, vaikka laitoinkin sen yhden videon tänne. ÄLLÖÄN kyseistä mulkkua molopäätä, mutta siinä oli ihan hyviäkin pieniä juttuja siinä filmissä joten laitoin sen siksi.

Mutta olipahan mulkku äijä.

Sölköttävä lihavan linnun näköinen ex-kommari nykyinen "konservatiivi" paskamulkku / paskapussi.
 Edelleen ihan yhtä tyhmä kuin silloin kun on ollut joku VITUN "Leninisti / Stalinisti / Pölvästi" tai mikä lie vitun kommari koiranpaska.


Kuten siitäkin näette; "politiikka on AINUT minkä vasemmisto tietää / tuntee". Ne ei vain reppanat pääse siitä demonisen kapisen rakin sonnasta eroon vaikka kuinka pyristelisivät. Ja sitten määrittelevät IHAN. KAIKEN.
Koko elämän koko sisällön, sen mukaan ja perusteella ja sen linssien läpi katsoen, ja kirkuvat sitten tasaisin väliajoin milloin mistäkin typerästä syystä, kun eivät ymmärrä mistään mitään.

*

Sekin ällöttävä äijänkuvatus, vitun kurppa, sölkötti että "tässä maailmassa sinulla on joko OMA imppeeriumi, tai sitten olet osa jonkun muun imppeeriumia". MINUN täytyy ottaa hetki, melko PITKÄ hetki / tovi, sisäistääkseni tuo lause, ja se miten tyhmä ja yksinkertainen ja vaihtoehdoton ja neuvoton ja paskahousuinen ja kyvytön ja harhainen ja mulkvisti mulkku ja ylimielinen ja sotaisa sitä täytyy olla sanoakseen noin ja NÄHDÄKSEEN MAAILMA noin, ylipäätäänkään, alunperinkään.

Hei paskamolopää anglo; EHKÄ ette olisi nykyisenkaltaisissa ongelmissanne alunperinkään, jos ETTE olisi rakentaneet jotain nimeltä "imperiumi" ?!?!
Mikä vittu sekin ylipäätään lie !!!!? Kai se on "Suuri Maa-Alue" tjns ?


LAPSELLISIA ! Lapsellisia ovat anglot ja muut suuren maailman simpanssit.

Suomalaiset on tässä 6-0 aikuisempia.

Se ei tulisi suomalaiselle MIELEENKÄÄN "rakentaa imperiumia" ! Ei IKINÄ!

Harmi ettei suomalaisille tule ikinä MITÄÄN muutakaan mieleen ! Ja jos tulee, niin se on juurikin jotain tuollaista "hei! Suuri TELKKÄPÖNTTÖ Lielahteen!!" tai johonkin vitun Liminkaan tjns.

EI esim "rakennetaan OMA lentolautanen tai vähintään hävittäjä, ja ´raudoitetaan rajat´ kaikenlaisilla sci-fi aseilla ja muureilla yms!" tai jotain mitä kutsuttaisiin "bisnekseksi", anglojen ja juutalaisten toimesta, IHMISTEN toimesta ehkäpä "käsityöläis ammatti" tai "elinkeino" tai "lahjojensa hyödyntäminen" tai jotakin sellaista.
Jonka tosin muut pyrkivät, reiluja ja suvaisevia ja tiedostavaisymmärtäväisiä kun ovat(!), varastamaan ja sitten olemaan siinä jotenkin mukana ja ikäänkuin hekin olisivat hetkenä minä hyvänsä keksineet saman idean tai ajatuksen tjns.

Vitun roskaväet rotanpaskat kusipäät muulinvitut vitun vitut !

Haistakaa vittu !





Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti