perjantai 30. maaliskuuta 2018

Sämin "Hauskuudesta"

Sitä siis EI OLE, mutta haluan äkkiä käsitellä sitä tämän verran.

Se on oiva esimerkki ns Joukkopsykoosista ja Massahysteeriasta ja Joukkohypnoosista yms. Kuten Natsit luulivat Valtakuntansa kestävän 1000-vuotta, suomlantilaiset lantajuntit LUULEE Sami Hedbergin olevan hauska.
En tiedä MISTÄ (mainostoimistosta) tuo valheellinen harhakäsitys on lähtenyt versomaan, mutta sen olisi pitänyt katketa ja tuhoutua jo kauan sitten, kuten "Kyttäystoiminnankin" ja "politiikan" ja muun toisten ihmisten elämällä kekkuloinnin ja määräilyn ja muun Yleisen Ryöstelyn.

Tavalliset Ihmiset on niin ajatuksettomia ja tyhmiä että ne kai elää siinä LUULOSSA että Sam on hauska, VAIN koska ovat kuulleet "Sami Hedberg on (melko) hauska" lausuttavan jossain joskus.
suomlantilaiset lantajuntit 
LUULEE 
Sami Hedbergin 
          olevan hauska
Mutta toisaalta; uskoohan samat imbesillit että "Kokoomusta"kin kannattaa "Äänestää" ja että "poliitikot / byrokraatit" ovat jonkinlaisia hyödyllisiä ja tarpeellisia asioiden ja esineiden ja "palveluiden" TUOTTAJIA ja tarjoajia tjns. Eikä suinkaan niiden tappavimmat ja ilkeimmät ja inhottavimmat luihut viholliset ja manipuloijat ja anastajat ja ESTÄJÄT ja varkaat ja ryöstäjät ja hyväksikäyttäjät, ja asioiden tukahduttajat ja hidastajat,  ja hitaasti ja joskus nopeastikkin, mutta aina yhtä tappavasti...kaiken tappavia.
Etenkin kaiken liian kekseliään ja etevän ja älykkään ja totuudellisen ja totuudenmukaisen ja VAPAAN ja vapauden an sich, ja kaiken mikä on liian tasokasta ja hyvää ja kaunista ja anarkistisen kekseliään nokkelaa ja sieluullisen tunnelmallista ja Taivaallista jne.
Eritoten he INHOAVAT "Ihmisen Edistystä", sillä jos sen "sallitaan" (ikäänkuin se olisi heidän jotenkin sallitavissa tai kiellettävissä) kulkevan luonnollista voittokulkuaan ja Etenevän; heistä tulee täysin tarpeettomia ja pelkkiä tonninpainoisia loisia.
Mitä he on JO, joka tapauksessa, mutta te muut ette kai ole vieläkäään hoksanneet tätä ja heränneet Tuhansien Vuosien Horkastanne ?!?!

Saatanan kusipäiset käpyaivoiset imbesillit idiootit.


Mutta niin, Heedpäri ei ole lainkaan hauska, eikä sinne päinkään, mutta Yleisö LUULEE niin. NÄKEVÄT kirppusirkuksen kirput.
.....Tyhmiä ! Ovat he.C´est la vie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti