torstai 22. maaliskuuta 2018

Suomen Kuollut Tunnelma

Jollette ole huomanneet niin sallinnette minun muistuttaa ja huomauttaa että; suomesta on kadonnut ja kuollut TYYSTIN ja TÄYSIN, tunnelma ja sielu.
Ja tunne.
Ja kaikki AITO ja suoraviivaisen alkuperäinen ja ...sellainen "rento".

Nyt on, kiitos Kiihkovasurien vittupäiden neekerinpedestalisoijien Haitallisten Idioottien, vain pelkkä kireä ja pingottunut jäykkä ja Virallis-Formaali epä"tunnelma" ja typeryyden ja pahuuden vaikutus ja vaikutelma KAIKKIALLA ja kokoajan.


Kaikki(?) näyttää pelkäävän, Taffelista Fazeriin ja mistä lie "poliitikoista" ..rottiin(?), että joku läskipaska isovanhempiensa vintillä, jolla versoo vähän jotain nukkaista nöyhtää / "partaa", kurkun päällä, siinä ihraheltassaan, suuttuu heille Feisbuukissa tai Twitterisä tai jossain muussa Kommunistien Kakofooniassa, jos sattuvat kuvailemaan todellisuutta totuudenmukaisesti ja ovat alistumatta kyseisille kiljukauloille läskipäille ääliöille. Sanovat vaikkapa neekeriä neekeriksi ja tyhmiä vasemmiston sekopää ämmiä "tyhmiksi sekopäiksi vasemmistoämmiksi" tjns.

Kiitti kun tapoitte suomen ja suomesta senkin vähän huumorin ja vapauden ja rentouden ja maskuliinisuuden yms mitä täällä oli ! Kummeliakaan ei voisi nykyään enää syntyä, niin kipeitä paskapäitä te olette.
Vitun vinopäät kakarat.

Teidät tulisi lähettää VÄLITTÖMÄSTI johonkin vitun Kanadaan tai Angolaan tai Saudi-Arabiaan tai Pohjois-Koreaan tai Ryssälle tai Malmööhön.
Saisitte naaaaaattia tihutyönne mädistä hedelmistä Saatanan kuvotukset. Paskarannut.Suomlantilaiset on nyt kai sitten onnellisia, vallan Maailman Onnellisimpia, kun ovat saavuttaneet uskollisen läähättävän Amerikanjuutalaisten Uuden Rakkikoiran  alhaisen ja hävettävän, kunniattoman orjuutetun aseman.
Onnea teille ! Hyvin te vedätte. Te ootte tietoisia ja älyltänne aktiivisia olentoja.
Järjissänne ja näi.
Järjissänne sanoin.
Ei mitn.

Niin nin; kiitti tästä hei. Kiitti.Ois se jumalauta ollukkin ihan kamala elämä saatana, elää VAPAANA ja enemmän tai vähemmän OMASSA maassaan, TÄÄÄYSIN vapaana KAIKISTA neekereistä ja murjaanirotujen apinoista ja muista alkeellisista Perkeleistä !! Tosin kytät ja "lait" ja "valtio" ja RYSSÄT häiriköisi silti niin paljon kuin mahdollista, tai kunnes sille pistetään VÄKIVALTAINEN ja brutaali, lopullinen loppu, sillä se on AINOA kieli mikä läskiin paksukalloiseen paskapäähän uppoaa ja toimii.
Mutta muuuuuutoin täällä olisi voinut voida jokseenkin ihan hyvinkin. Mutta siis toistan; VAIN jos "byrokratia" EIKÄ ihmiset, olisi kuollut. Eli jos kaikki menisi Kuten Pitäisi, eikä Kuten Helvetissä aina menee eli nurinkurin.

Mutta: onko kaduillamme nyt TARPEEKSI, vielä(!!??), neekereitä ja somppuja ja lähi-idän käpyaivoisia aliapinan paskamulkkuja ja muita saatanan tautisia apinoita ?!?!
Voitteko NYT(?) siemailla Rauhassa™  kuumaa näädänpaskaa ja impata hamppusuitsukkeitanne ja vetää "blossii ja tödee" (mitä ikinä lievätkin) ja naukkailla soijapaukkujanne ja pavunitujanne, saatanan Neanderthaalirodun JÄMÄT ja rääpäleet ?!?!?

VITUN KUSIPÄÄT.
Te MAKSATTE TÄMÄN ! Ihan KAIKEN. AIVAN KAIKEN.
Aivan jok´ikisen piirteen. Alusta loppuun.

NAISET eritoten.Olen ählämien kanssa siinä nykyään samanmielinen; naiset TULEE alistaa, mitä totaalisemmin, sen parempi.
Ei muuta kuin remmit ja kaavut kaulaan ja päälle, ja .....no, sitten kahellaan.Ja kysytään nyt vielä että: onko TV tarpeeksi TYPERÄÄ aivot pelkäksi mönjäksi sulattavaa kusipäidentäyteistä koiranpaskapuuroa ja pinnallista esittämistä ja pingottunutta teatteria !?
Missä Mikko Q-Stonekin pukeutuu ja on kai olevinaankin, jokin vitun Ruotsalainen Intellektuelelelelelelelli tjns, ja jokainen muukin juntti pukeutuu nyt kuin jokin "rocktähti", vaikka on ihan Perus Juntteja.   Kuin Lindholmin Olli tjns.


Jaa ja hei! Nimetkää lopuksi joku HYVÄ suomalainen TV:n sisältö !?!? Muu kuin Iina ja porno siis.
Vain Elämääkin on nyt ohi, joten.....eniwan ?Mutta haay; menkää vaikka "leffaan" tjns, ehkä siä on teille uus StaarWoors tai se robotti kekkulointi se...trasformers. SE ! Tjns myötähävettävä läjä mönjäistä kurjaa typerää Amerikkalaista juutalaispaskaa.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti