lauantai 24. maaliskuuta 2018

Lindströmin Pihvinaama Sölköttää Typerää Paskaa

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201803232200832710_pi.shtml

LPSTP.


Vittu mikä tyhmä lihava vauva sinä olet.
Ja missä dimensiossa sinä LUULET eläväsi !?!?

Tsiigaa vaikka sen KANADALAISEN Musta Pulu Puhuu kanavan se video jonka juuri tänne laitoin pari päivää sitten, jossa se ruotii tuon kyseisen imbesillien kokoonkeittämän VALHEEN ja klisheen että "Mamuja tarvitaan koska.......koska.....no koska NYT MÄ KEKSIN! Koska hei; väki vanhenee ja ...robotit...ja näi...emmätä...ÄLÄ kysele!".

"Maahanmuuttajia™" EI TARVITA, te vain haluatte niitä koska olette yhtä ulapalla jo itsekin kuin olette abysmaalisen sieluttomia ja kusipäisen tyhmiäkin.
Eikä teillä ole MINKÄÄNLAISTA OIKEUTTA tehdä MITÄÄN siitä mitä teette, ihan rutiininomaisesti, mutta sellaisia RIKOLLISET oavt; ne tekee MUILLE mitä lystää, ja kohauttaa olkiaan ja ehkä antaa jonkin laimean tekosyyn. Ehkä jotain tyyliin "näin me vaan tehään!" tai "tätä tarvitaan" tai "tällä rikastutaan" tai "laki sanoo niin" tjns.

Mutta hei, paskapäät, hei ? Te vain TEETTE NIIN !
Seon MAHDOLLISTA, tässä fyysisessä apinaulottuvuudessa. JA näemmä ällistyttävään ekstenttiin myös valehtelu ja asioiden manipuloiva "parhainpäin" selittely; ITSELLE.
Ketään muuta ette hämää nanosekuntiakaan, paitsi kaikkein hidasälyisimpiä vanhoja mummoja ehkä, jotka onkin se  teidän AINOA jäljelläoleva "demografia" johon voitte vielä suht huoletta pureutua ja jota manipuloida ja ryöstää jne.
Muut on JO vähän kartalla, kiitos MINUN ja kiitos netin ja summa summarum; kiitos Kohtalon ja Universumin ja ehkä sen Luojan mulkvistin vitun vittupään paskakasan ja petturin. Suksikoot vittuun.




EI "Kotoutumiselle™" !
Lindström vankilaan ja kytät ja syyttäjät ja KAIKKI "laki" byrokraatit nopeasti perässä. EI armoa, EI sölkötyksiä.

Vapautta ja valkoisuutta jne. Ad infinitum !








Suosittelen hyppäämään tuosta Pirunkyydistä POIS NYT, kun vielä jokseenkin voitte.

Te ETTE OLE voittavia. Te vain ette KUUNTELE.

Paksupäiset typerät kusipäät häiriökäyttäytyvät lapset.



Minä MURSKAAN teidät joka tapauksessa, ennenpitkää. Te ETTE tule säilymään, ja tekonne satavat omaan niskaanne.
Se on Maailman Olemus.















Valtiolaiset; te ETTE OLE jumalia, te ette ole kuin "ihmiskunnan" häikäilemättömimmät "Simpanssi Poliitikot" ja komentelevia loisia ja mulkkuja ja kusipäitä ja härnääviä kiusaajia ja hävyttömiä MEGAhärskejä sieluttomia vitun VARKAITA ja Paholaisia.

HÄVEKÄÄ !!!


Ja jos teillä on atomiakaan kunnian tai kunnollisuuden tjns tajua, niin KATUKAA !! Katukaa niin totaalisen totaalisesti.



Olkaa hyvät.




P.s Painu Lindströmin pihisijä sieltä oikeisiin TÖIHIN sitten ja vähän vitun äkkiä saatanan kusipää vitun plösö luuseri ja työnvälttelijä laiskiainen nahjus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti