keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

"Simmonssin Kene"

Hei !

Halusin vain muistuttaa, kun tuli tuo Apinoiden Planeetan poispotkittu (liian apinamaisesta pallinaamaisesta rumasta lärvästä johtuen) mulkkujutku mieleeni, että; muistattehan nyt varmasti INHOTA sitä ja syvästi ??! Ja että; se on ihan JÄRKYTTÄVÄN ÄLLÖ ja ruma !?!

Sehän aina kehuskelee sillä että on "nainut aaAAINAKIN 200, 000 ämmän kaa ja näi", ja minä sitä vain mietin että .....no, sitä kai lähinnä että; naiset on melko tyhymii.

Minä HÄPEÄISIN, ja ihan VITUSTI, jos olisin jostain käsittämättömästä syystä tullut Kenen astumaksi, missään nimessä / olosuhteissa.
Ja mitä vielä; minä luultavasti sytyttäisin itseni tulee ja ampuisin mahaani siinä vielä ollessani tulessa. Varmuuden vuoksi. (Joka on paljolti se, muuten, mitä Suomlannin Jallitus tekee parhaillaan ! Ja siis AINA !)

Naiset kai sitten aattelee että olisi ihanaa tulla sen iljettävän rumiluksen köyrimäksi ? Tjns. "Kun se on niin ällökin ja kaikkee!" tjns ? En tiä, mutta jotain tällaista sen täytyy olla.
Osittain sulanut tai muumioitunut sammako salaatissa; SEKIN on ällö ! Muttei sitä menisi kai suurin osa jengistä silti naimaan.
Vaikkei sitä nykyään enää voi kyllä tietää / sanoa varmaksi.

Tuo on myös yksi tunnetun ihmis / apina historian, tyhmimmistä ja rumimmista nimistäkin.
Se on niin tyhmä ja inhottava, etten edes kirjoita sitä tänne. Blogiin.
Joku roti kuitenkin täälläkin.


Tämän halusin vain muistuttaa.


Kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti