perjantai 9. maaliskuuta 2018

"Politiikasta" heti aamusta
Jep, siinä on "politiikka" teille taas pähkinänkuorissa; kurjistetaan, vaaditaan SIITÄ(!!) LISÄÄ rahaa, estetään aloitteellisuus ja oma-aloitteisuus ja kaikkinainen ELÄMÄ ja sen SISÄLTÖ yms ja sitten kiukutellaan tärkeän näköisenä, kraka ja puku päällä, televisiossa kun ei mikään ikinä suju tai toimi eikä oikein ole mitään mistä saada nyhdettyä, MILJARDEJA, mitään.

Teidät tulisi kaikki ampua ja/tai ruoskia viipymättä, ja minä tarkoitan mitä sanon. "Poliitikot" ja kytät yms "byrokraatit / julkinen puoli".

Te olette tunkkainen demonien luuseriarmeija täynnä häiriintynyttä paskahousuista kiusaajasakkia ja totaalisia kyvyttömiä lahjattomia keskinkertaisia kateellisia katkeria moukkia ja nynnyjä, typeriä RUMIA paskapäitä - ei vain hyödyttömyyksiä, mutta HAITALLISUUKSIA.

-

Minä elättelen vielä ihan atominkokoista toivon kipinää että "Kansa" heräisi nyt internetin ansiosta ja heittäisi teidän tuhansien miljoonien tonnien ylimääräisen kuollen Perkeleen painonne, tämän iänikuisen vitun Albatrossin, harteiltaan ja nousisivat elämään. oman. elämänsä.

Alusta loppuun, TÄYDESSÄ ANARKIASSA, niin totaalisessa ja täydellisessä ja absoluuttisesssa ja kaikenkattavassa ja lattiasta-kattoon / kokolattia Anarkiassa, että käsitteen ja sanan keksijäkin vetäytyisi hiljennyttyään pelokkaasta ällistyksestä, nurkkaan miettimään "että mitähän vittua?!".Muttei "poliitikot" ja kytät yms LOISET ja saalistajat VOI tehdä sitä, koska; tuo on niiden ELINKEINO ja ELÄMÄNTAPA.
Se on kuin pyytäisi lantakärpästä olemaan MENEMÄTTÄ(!) lantaan !! Ai miin..?.......sehän sekoaisi ? Ja ihmettelisi että "mitäs minä sitten teen?...hei ?! Näin mä vaan teen".

Sinne se siis, kokoontuvat, Helsinkiin, vitun kasvaimet, puvuissaan keskustelemaan toisten kuivien dorkien nynnyjen ja persoonallisuushäiriöisten kusipäiden luunaamojen idioottien kanssa siitä MITEN TOISTEN TULISI ELÄÄ, ympäri "valtakunnan".

Nämä LUULEVAT, toisinsanoen, olevansa ihmismuotoisia Jumalia.
Se on ylimielisen harhaisuuden HUIPPU. Siitä ei pääse ylemmäs. tai alemmas, miten se nyt ottaa.

MINÄ en ole SUOSTUNUT YHTÄÄN MIHINKÄÄN  "poliittiseen". En sitten MIHINKÄÄN !!!
En  M I H I N K Ä Ä N !   Minä EN OLE sallinut saati sitten pyytänyt KETÄÄN, koskaan, ikinä "edustamaan" itseäni jossakin vitun koko maan kattavassa kusipäiden kokoontumisessa, Stadissa, josta he sitten huutelevat erinnäisiä ukaaseja ja uhkauksia ja uhkia ja lunnasvaatimuksia ja kiristävät olemassaolon sietämättömästä vielä monta mutteria alaspäin. Ja olettavat että heillä on siihen jokin erillinen oikeus ja lupa, ja että he voivat vain....junou(?) tehdä niin ! Ja jatkaa sen tekemistä.

Muttei heillä ole, ja he kaiketi tietävätkin sen. Mutta koska maapallo on rikollisten ja hullujen planeetta, rangaistussiirtokunta, TOTTAKAI täällä "nousee" vääjäämättömästi, kuten vankilassakin luullakseni, "johtoon" ne kaikkein SEKOPÄISIMMÄT ja ALHAISIMMAT ja ne joilla on nätistisanottuna "vähiten estoja". Kuten kytät esim. Ja NAISET !!!
Ennenmuuta ===> NAISET.

Ilman NAISTEN vaatimuksia ja heterojamppojen manipulaatiota, täällä ei mikään "kyttä" kovin kauaa kukkoilisi, mutta kun NAISET saa koko vitun "Yhteiskunnan" väänettyä näiden älykääpiöiden, kaapinkokoisten muulinmulkkujen, avulla omalle puolelleen ja näkemään asiat kuten haluaa kaikkien ne näkevän, eikä tähän jääkään sitten enää TILAA millekään muulle.

Junou(?), TILAA, maailmassa joka KOOSTUU   TILASTA !!! Avaruuskin on englanniksi "tila" tai "tilaa". Mitä täällä olisi, jos ei lähinnä pelkkää ylenpalttista TILAA !?!?!?

Harmi että suurin osa ihmisistä on niin totaalisia ja parantumattoman paatuneita kusipäitä ja uihinpuuttuvia mulkkuja ja paholaisen perseestä siinneitä idiootteja ilkiöitä ja kateellisia häijyjä pikkumulkkuja paskapäitä, ja RUMIA !!!!!!! Ja myös SIITÄ katkeria ja kaunaisia.
Hei; vittuako SYNNYIT noin rumaksi !?!? MITÄ sitä minulla mariset ja kostat !?!?!

Sinäkin esim, Väyrynen ?! VITTU SINÄ OLET SIETÄMÄTTÖMÄN RUMA !! Sen kun vain hyväksyt asian ja vetäydyt ärsyttämästä muita ! Sinä ET VOI KOSTAA "politiikalla" muille, omaa sietämätöntä rumaa tunkkaisuuttasi, saatanan tympeän typerä ryssä.


Ja mainittakoon, sikäli kun tämän "kansa" ikinä päätyy lukemaan ylipäätään, että SUURIN SYYLLINEN - ihan ylivertaisesti - olete TE. Hoi polloi. Koska hyväksytte aina tämän asiain laidan, eikä teissä ole EDES "uskoa" mihinkään MUUHUN, mihinkään parempaan, saatanan vitun vätykset ja lehmän henkäykset.
Vaipukaa vain koomaan tai kuolleena maahan, se ei juuri muuta teidän ilmenemismuotoanne ja/tai olemustanne, saatanan paskasäkit.

Ja haista sinä Sipilä vittu ja mätä paska ! Vittu että sinä olet sitten yksi etovan näköinen Perkeleen mulkku Perkele ! Saatanan pallopäinen typerä mulkvisti.

Joka jo yläasteella olit luultavasti 2 metrinen typerä käsiään, kuin kana, heiluttava sietämätön tympeä nörtti, joka tiesi jo silloin että "isona mä tuun tuhoamaan kaikkien muiden elämän ! ja harrastaan matikkaa ja kaikkea muuta kivaa ja kiinnostavaa ja khuulii!!".

Sinä(kin) MAKSAT TÄSTÄ !! Sinä vain valitettavasti LUULET että elämä on vain "tämä tässä" ja kun se on ohi, se on ohi.
Sinä olet yksinkertaisesti erehtynyt ja VÄÄRÄSSÄ, kuten 99,9% planeetan marakattiväestöstä. Id eint ouvr til its ouvr.
Näistä muista en TOTISESTI(!!) enää tiedä, mutta MINÄ, EN syntynyt tänne tullakseni jokun nimeltä "hallitus / valtio / laki" komennettavaksi ja käskytettäväksi ja ryöstettäväksi ja omimaksi. Minä EN syntynyt teidän "työvoimaksenne" tai hyväksikäytettäväksenne, ja teitä tottelemaan.
SE on SOTAA. Se EI OLE mitään "normaalia" ja mitään miten "asioiden nyt vain kuuluu olla".
Ei sinne päinkään.

Mutta teistä ei ole nousemaan muinaisten impulssienne yläpuolelle. Siinä minä en voi auttaa, te olette olevan niiden vankeja kunnes kuolema teidät vapauttaa. Sitä ennen teette vain pelkkiä virheitä ja pelkkää pahaa.


S I E T Ä M Ä T Ö N T Ä.


Minä revin teidät vielä joskus kappaleiksi.
MISTAKAA SE.

Ja siteeratakseni sitä yhtä Raamatun tyyppiä; muistakaa MINUT, kun rajuilma saapuu yllenne.

Muistakaa syntinne.Jaa no, itse asiassa, annan Hesekielin sanoa tämän puolestani ....5 Näin sanoo Herra Jumala:
-- Onnettomuuksien onnettomuus!
Se on tullut,
6 loppu on tullut.
Sinä kohtaat loppusi, se on nyt tullut.
7 Nyt on sinun tuhosi hetki, maan asukas.
Aika on tullut, päivä on lähellä.
Sekasorto vallitsee,
vuorilta ei ilohuutoja kuulu.
8 Minun suuttumukseni tulvii ylitsesi,
minä tyhjennän kaiken vihani sinuun.
Minä tuomitsen sinut vaelluksesi mukaan,
käännän iljettävät tekosi sinua itseäsi vastaan.
9 Minun katseessani ei ole sääliä, minä en sinulle armoa anna. Minä rankaisen sinua vaelluksesi mukaan, omat iljettävät tekosi saat osaksesi. Näin te tulette tietämään, kuka teitä lyö: se olen minä, Herra.
Haistakaa Kaikki Vittu !


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti