lauantai 24. maaliskuuta 2018

Puidkemontin Takaa-Ajo - osa.2

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201803242200834716_pi.shtml


Jaaha ! Hännät heiluu "Viranomaisilla".
Kaikkee, heille, kivaa on tekeillä ja HEIDÄN maailmankuvaansa ja käsitystään ja metodeitaan seurataan, ja kaikki on niiiiin jännän jännää ET-TÄ !!

Virallinen Maailma On Tyytyväinen. Leikkiessään Jotakin Tärkeää; toisten TODELLISELLA OLEMASSAOLOLLA ja KOKO VITUN ELÄMÄLLÄ !
Vittu miten LAPSELLISIA paviaaneja te oikein VOITTE OLLA ?!?!? Thahahahah aha...aijaijaijai.... eikö teitä jumalauta IKINÄ - YHTÄÄN - HÄVETÄ !?!


Vittu mitä muuleja munapäitä. Kristus sentään.

"Ovat aloittaneet jännien Lisätietojen vaihdon Espanjan Virallisten Viranomaisten ja muiden Lihavien Tätien ja Setien kanssa, koskien Puidkemontin Kuulutusta ja Suitsutusta ja VirallisFormaalia Syytteenalaista Tuhmaa Tuhmuutta ja Tuhmaa Käytöstä, josta Viranomaisnaiset ei tykkää, edes fasessa, ja ovat aloittaneet innostuneen ja Tärkiän(!), rutikuivan kakkamaisen, tietojen vexlauksen ja tutkimisen ja paperienplerauksen ja tilastojen jännän syynäämisen ja kaikenlaisen kuhisevan tympeän nysväilijän Toiminnan ! Jotta Puidkemontti saataisiin mottiin ja ´vastaamaan´ MIKSI  hän ei ole nöyrästi totellut Viranomaisia Maanpäällisiä ja Oikeutettuja, Komentelevia Jumalia, kuten on myös Kristinuskon Juutalainen Yah-Weh Jumala!" Jne jne..

Se vain jatkuu ja jatkuu, yhtä vitun lapsellisena ja paskantärkeänä ja NAURETTAVANA, ja totaalisen raiskaavana ja nöyryyttävänä ja TUKAHDUTTAVANA.

Ja te KAIKKI TIEDÄTTE tämänkin jo itsekin.


Haistakaa vittu !!Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti