torstai 8. maaliskuuta 2018

JPL-Kuuhuijaus-NASA ja pari pölvästiä

https://www.youtube.com/watch?v=G3IZiFlEVDg


Tsiigatkaa ensin tuo ^ - palataan sitten asiaan.
Se kestää vain 4 minuuttia.


Kuten joku tarkkasilmäinen siellä kommenteissa sanoi; katsokaa oikeaan yläkulmaan juuri ennen kuin valot(!) pimenee. Wau. Siinähän on ?......jonkinlainen LAMPPU !
Huijausta siis. Siltä NÄYTTÄÄ.

Eniwei, joku tuolla kommenteissa sanoi myös että lukekaa "Jet Propulsion Laboratoryn" perustajan stoori ja katsokaa mitä mieltä olette NASAsta SEN JÄLKEEN !

No; minä luin ja löysin tämän: https://io9.gizmodo.com/5978746/the-strangely-true-connection-between-scientology-the-jet-propulsion-lab-and-pagan-sorcery


Jos MINÄ päättäisin esim "Koulun" "Opetus-Suunnitelman" minä lisäisin siihen tuon ^ tekstin !
"Olihan se magiaa, mutta siinä myöskin Skientologian ja JPL:n tulevat perustajat runkkasivat keskenään". Jep.

Los Anti-Kristuksen persläpi tulisi POMMITTAA viipymättä. En ole ikinä muuta mieltä ollutkaan.
TÄYSIN seinähullua sekopää populaa.

Vaikka ne jotka Amerikkaa ylipäätään lähtivät perustamaan, OLIVATKIN, alunperinkin, melko "omalaatuista" väkeä - niin täytyy sanoa että on melkein "kuin" Amerikan mudasta nousisi esiin jotakin vitun esihistoriallista henkeä ja/tai magiaa joka saa ainakin anglosaksit sekoamaan ihan täysin ja todella ja totaalisesti.
 


     Amerikka SEKOITTAA ihmisten päät, toisinsanoen. Monessakin mielessä.Mutta kuitenkin, jos nyt otetaan ihan triviaalin mundaanin arkipäiväisen tosissaan, niin kai te itsekin snaijaatte että jos jonkin AvaruusTutkimuksen Organisaation PERUSTAJAJÄSEN on ollut Aleister Sekopään, aaah(!) Wanha Kunnon Kroolei(!),  ja vittu "Skientologian" perustajan kanssa runkkaileva Saatanaa ja Anti-Kristusta haikaileva "okkultismi" sekopää Los Paskalasta ja kiinnostunut lähinnä räjäytyksistä ja toisten samanmielisten miesten kanssa runkkailusta siinä samalla kun nyt vähän manataan Jumalatartakin esiin, niin nin; kaikki EI OLE ihan jees ja reilassa ja sillätavoin "Virallista" ja jokseenkin luotettavaa kuin se on Euroopan puolella lammikkoa.

KAI te tämän TAJUATTE ??!?!

Noilla EI OLE kaikki ihan sillätavoin......"Tavallisesti" ? Voisi kai sanoa.
Ja se että suurin osa astronauteista on käsittääkseni "Vapaamuurareita" - eli taaskin; eräänlaisia "piirirunkkareita" mulkkuja typeryksiä, jotka luulee saavuttavansa Jumaluuden kekkuloimalla munasillaan toisten yhtä pervojen äijien kanssa, JA makoilemalla ruumisarkussa ja juomalla viintä jonkun inkkarin kallosta jne jne jne.
Ai miin....on miltei kuin he eivät olisi juuri inkkaria parempia, inkkaria kummempia !??!
Primitiivisiä taikauskoisia sekopäisiä murhaajia ja villejä ja yksinkertaisia moukkia. Tosin osasihan tuo ^^^ tehdä jotakin "kiinteä raketti bensaa" mutta osaahan simpanssikin tökkiä tikulla muurahaispesää. Ja ählämi räjähtää keskellä ostaria.


Tämä on juuri niin TÄTÄ !! Juuri TÄSTÄ minä epätoivoisesti haluaisin aina muistuttaa Teitä Kaikkia; Amerikka EI OLE sellainen kuin miltä se NÄYTTÄÄ ja kuulostaa ja on saatu VAIKUTTAMAAN.
Se on PALJON(!) PAHEMPI ! Paljon kahjompi ja vähän sellainen "päästään höllällä" oleva sirkus.

Siksi(kin) KAIKKEA Amerikkalaista tulee aina epäillä SUURESTI.
S U U R E S T I


Toisinsanoen siis; lentäisitkö Kuuhun tuo porukan kyhäämällä "raketilla" ?!?! 1960-luvulla vieläpä !!?
HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAA.


...kaikkea sitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti