lauantai 17. maaliskuuta 2018

Pulun jankutuksia lisää...

https://www.youtube.com/watch?v=9b5Hlf4pV3YVoihan nimittäin Kristus vittu miten tyhmiä aliapinoita suurin osa ihmisistä on !! Eritoten jos TUO ^^ pitää todella ERIKSEEN TODETA ja selittää kuin jollekin jälkeenjääneelle lapselle.

Mitä MINÄ oikein teen tällä planeetalla !?!?!?!?!!?
On kuin olisin aikuisena syntynyt sielu, joka on joutunut jostain syystä kehitysvammaisten tarkkiskehari LASTEN apukoulun luokalle.

Vittu te olette typeryydessänne jotain niin vitun käsittämätöntä että........
..ETTä...että minulta loppuu yleensä aina tässä vaiheessa sanat ja kuvaukset kesken.Tässä kirjoittaessa minulle tuli tuollaisen paksukalloisen Oikeistolaisen imbesillin kuvajaisena mieleeni "Mikko Ellilä". SE, on juuri niin vitun mielikuvitukseton, typerä tiukkapipoinen tihrusilmäinen pikku paska, ettei luultavasti KÄSITÄ että jep; joku voi olla yht´aikaa jotain muuta kuin "vasuri" JA siltikin syödä lähinnä "kasviksia" yms.

Tuo ^^ videon jankkaama ja jankkaama ja jankkaama itsestäänselvien typeryydenpiirteiden kavalkaadi osoittaa hyvin selkeästi MINULLE, sen SYYN miksi te Tavalliset, "keskinkertaiset pulliaiset", että löydä tietänne IKINÄ ulos tästä(kään) vitun ongelmien suosta.
Teille ei vain ole siunaantunut sitä sielun ja tietoisuuden / "Kolmannen Silmän" kapasiteettia mikä siihen tarvitaan, kuten eläimetkin; te olette kammottavan rajallisia.

Te ette vain osaa ja pysty ja kykene...valitsemaan kolmatta vaihtoehtoa, tai jotakin Ihan Muuta Tietä. Vaan lukkiudutte kuin eläin ja idiootti ja kyttä, vain YHTEEN ja Totaaliseen, Maailmankuvaan ja asenteiden ja mielipiteiden TYPERÄÄN vitun nippuun.


HAISTAKAA ELUKAT VITTU ja kuolkaa !

Kristus mitä älykääpiöitä !!

TEIDÄN tulisi olla orjia !!!
Neekeri on siihen aivan täysin kelpaamaton, se on ihan liian tyhmä ja rajallinen ja tyhmä, ja häiriköintiin ennenpitkää päätyvä, mutta TE ! TE olette juuri sopivan ....jollakin tavalla "älykkäitä" suorittavaan ja yleishyödylliseen työhön..... ..
...mielenkiintoista kyllä... :) ... joten; menkää töihin !

Ja pysykää keskittyneenä siihen !


MINÄ, keskityn KAIKKEEN, ja kaikkeen muuhun. Minulla on siihen sitä ylimääräistäkin kapasiteettia yllinkyllin. Mutta jos on noin lukkiutuneen tyhmä ja jästipäinen kääpiö kuin nuo kommenttienkin "naskaar-perustuskommarismi ja heteroismi" juntit, niin; vittu luovuta !


Siellä ne kohkaa, hiessä ja ärjyen tyhmästä aggressiosta ja vihasta, kuin jokin känninen Amerikkalainen "shoupainija" kaksikko, jotka juoksee tyhjät päät huojuen kehän toisen puolen köysistä toisen puolen köysiin ja karjuu siinä mennessään.
Nostamatta raivoissaan juurikaan edes katsettaan, edes viholliseen ! Saati sitten siihen "mistä siinä MUKA tapellaan".
Ja ehkä lyövät siihen toiseen tyhmään kumipäähän myös tuolillakin jossain vaiheessa !!
Minä TIEDÄN syynkin tähän tavallisten apinoiden rajoittuneeseen tyhmyyteen, mutten nyt pureudu siihen sen koommin.TAAS; yksi syy lisää ^^  pitää tämä Pohjoinen Turvapaikka ihan itsellä ja ERILLÄÄN suuren maailman kusipäistä mulkuista typeristä raivoavista villeistä.
Kumpa te oppisitte TUON vielä joskus niin.....WAU !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti