keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

"Hakkereista" Vasureista ym kusipäistä

Hakkerit sanovat että "he vain testaavat koodin / järjestelmän kestävyyttä" tai haavoittuvuutta tai suojausta tjns.
Vasurit sanovat että he VAIN "muuttavat maailmaa PAREMPAAN" sitä tuhotessaan.

Jne ad absurdum ja nauseam.


Mutta TOTUUS on että kaikki tuollaiset ^ ovat VAIN sietämättömiä kusipäitä ja häiriköitä, ja ällöttäviä ylimielisiä narsistisia pikku rikolliskusipäitä, ja vailla tapoja syntyneitä autistisia härnääjiä ja luonnevikaisia kusipäitä ääliö ja kauhukakaroita.

Tuo ^ heidän hevonpaska rationalisointinsa on TISMALLEEN sama kuin jos sinä olisit esim rakentanut lumilinnan, hienon ja ison ja veistellyt siihen tarkkoja ja kauniitakin, tuntikausien TYÖTÄ vaatineita hienoja kuvioita ja koukeroita ja koristeita, ja sitten paikalle pelmahtaa joku ääliö joka ensin,  tai jossain järjestyksessä; kusee sen päälle ja sitten purkaa ja rikkoo sen ja siten sotkee sen niin pieniksi osiksi kuin vain pystyy ja sitten haukkuu SINUT jollakin  "-isti™" nimityksellä. Ja sanoo että "mähän vaan testasin linnan kestävyyttä ja rakenteellista insinöörintyön jälkeä ja sen sellaista! mähän oon Iha Vitu Hyvä Jätkä ja näi!" tjns typerää sölköttävää ilkiöpaskaa.


Eli kyse on VAIN ilkeiden ja Pirullisten kusipäiden juotikkaiden mulkkujen omasta typerästä ja naurettavan humpuukista järkeilystä / "rationalisaatiosta" omalle kusipäisyydelleen ja paskpäisyydelleen.

Hei; te ootte vain mulkkuja!! Thät´s it !! Siinä kaikki.


Yksinkertaista !













"Hooooi!!?!? PERKELE !!! Miksi rikoitte autoni lasit?!?!?"

"O_0 ??! Tsäääääh ?!?! Mehän vaan TESTATTIIN, tu hönöööö, niitten kestävyyttä ja tuotiin ihan SINUN ittes takia esiin niiden mahdollisia haavoittuvuuksia ja heikkoja kohtia! Kiittäsit !?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti