sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Fasisteista eli "Anti-Fasisteista"

Kuten joku filosoofi sanoi, ehkä Krishnamurti tai joku, ja jonka lauseen ehkä toisti eräs kalju etova mulkku ja ovela poliittinen apina, niin nin; "ole se muutos jonka haluat maailmassa nähdä tapahtuvaksi".

Sitä siis vain että vasurit tuo ainakin oman Muutoksensa SELVÄSTI esiin; huppu päässä, lökäpöksyissä rikkomassa ikkunoita, tappamassakin, ryöstämässä, mellakoimassa soihtuineen ja "sananvapaus vittuun" kylteineen ja estämässä jotakuta itseään älykkäämpää puhumasta tjns, aukomassa typerää umpiläskistä paksukallon paskapäätään pitkin medioita ja SoMea ja kerääntymässä lösseiksi pitkin katuja ja rummuttamassa kuin itseään LAINKAAN häpeämätön tympeän typerä vitun kehari  RUMPUJA....... junou(?), kadulla ! AAHAHAHhaaa.

Manipuloimassa kaikkien kaikkia mahdollisuuksia havaita todellisuutta mahdollisimman neutraalisti ja laajasti, ahnehtimassa rahaa ja valtaa, ja mitätöimässä sen kaikilta muilta siinä samalla.
Vasurit töhrii sekä seinät ETTÄ taiteen an sich. Väittävät kirjaimellisesti paskaa  taiteeksi !
Ja kustakin.
Eivät kunnioita MITÄÄN tai KETÄÄN, joka ei ole aivoton kovakourainen idiootti ja ruma typerä tympeä vitun villi kuten he itse, huutavat päälle kun muut yrittävät puhua / sanoa jotakin.
Pyrkivät Totaaliseen Kontrolliin ja Totaaliseen Sensuuriin.
Häiriköivät ja pimittävät, ryöstävät ja raiskaavat ja tuovat maihin nekruja ja muita haittaeläimiä ja kun NE ryöstää ja raiskaa, nämä Saatanan Kätyrit kusipäät ääliöt menee ja PUOLUSTAA niitä !!
Sabotoivat KAIKEN minkä vain suinkin vitun reppanat pystyvät, ja tuhoavat loput.
Tekevät sietämätöntä ala-arvoista roskaa ja paskaa ja kutsuvat sitä musiikiksi ja muuksi taiteeksi.

"Marssivat läpi instituutioiden" jotta ...junou(?) vain heidänlaisillaan avohoitokaheleilla Totalitäärisillä mursunpaskoilla kusipäillä rotanviiksivittupäillä kekkuleilla olisi mahdollisuus elämässä johonkin. Yleensä valtaan ja Toisten Ihmisten Rahoihin.

Ovat täydellisiä ja totaalisia kusipäitä ja häikäilemättömä moukkia ja absoluuttisia kontrolli"friikkejä" häiriköitä.
Päällepäsmäreitä amatöörikyttiä, ja kollektivistisia lahjattomia juoponäpäriä ja kaiken kauniin ja ylevän ja viisaan ja oikeamielisen ja älykkään ja taitavan ja lahjakkaan vannoutuneita Satanistisia Arkkivihollisia.

Eivät omaa tyylitajua sen enempää kuin ymmärrystä kauneudesta muutenkaan, eivätkä osaa arvostaa sitä. Tai toisten tekemää TYÖTÄ. Ja taideteoksia, mm patsaita ja sen sellaista.


Puuttuvat muihin. Koko ajan, AINA ja kaikkialla ja tauotta.
Ärsyttävät ja provosoivat ja PROJISOIVAT.

Vittuilevat, vähättelevät, mitätöivät, "kompromettoivat" ja mustamaalaavat, ja valehtelevat.
Manipuloivat.
Tekevät tahallaan muita niin tyhmiksi kuin mahdollista.

Loisivat, ja SILTIKIN vitun koiranpaskarotat kusipäät vitun vitut KEHTAAVAT saatana käydä aukomaan typerää vitun päätään ja alkavat MÄÄRÄILLÄ !!!!
Ja puuttua asioihin "politiikan" avulla, ikäänkuin HEILLÄ olisi jokin vitun OIKEUS tehdä niin !!


VITTU PAINU VITTUUN SIITÄ SÖLKÖTTÄMÄSTÄ JA MÄÄRÄILEMÄSTÄ VITUN LAHJATON VÄTYS !!Mutta kuitenkin, vaikka lista ^ on vielä jokseenkin suppea, näette luultavasti sen kuin minäkin, eli että jep! hyviä Muutoksen Airuita ja malleja !
Hyvin te vedätte !


Toivotaan onnea, ja että mualimma muuttuu kaltaiseksenne !


Sehän olis...hetkinen ?!....
.....*p i i p*.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti